Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת. איפה אפשר באיזור חדרה-נתניה לקנות מעיל אמריקאי בגזרה וחומרים כמו הצבאי, בצבעים ירוק/שחור/כחול כהה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אפשר להציץ בחגור / ריקושט. אני לא חושב שיש דבר כזה "חנות עודפי צבא" בארץ (בארה"ב יש, למשל).

הפתרון הכי טוב הוא למצוא מישהו שיש לו (אלו דברים שעוברים מבנאדם לבנאדם בצבא). אם אתה רוצה משהו בסטייל של זה, אז אתה יכול למצוא בגולף (רק קח בחשבון שזה מעוצב, אז יהיו כיתובים סטייל "ARMY" וכאלה)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני רוצה כזה בול, וחדש, לכן אמרתי "לקנות". בסניפים של ריקושט לא יצא לי לראות לצערי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לי אחד מהרכבת האווירית של יומכיפור, כולל בטנה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
יש לי אחד מהרכבת האווירית של יומכיפור, כולל בטנה...

איזה מידה? היה בשימוש? איך המצב שלו? מוכר?

פורסם

יש לי גם אחד כזה, היה בשימוש ממש מעט, אם אתה רוצה אצלם ותחליט אם הוא מתאים לך.

אבל אני רחוק ממך, אני מרחובות.

פורסם

איזו מידה הוא?

פורסם

האם אתה מתכון למעיל נאטו שיש לו ביטנה פריקה עם כפתורים

וכיסים מרובעים גדולים או שאתה מתכון למעיל טיסים אמריקאי?

ניר

פורסם

אני מתכוון למעיל נאטו עם ביטנה וכיסים

פורסם

בתחנה המרכזית בנתניה מול הרציף של קו 6 היתה חנות בשם "בוטיק אמריקאי" שמכרה דברים כאלה.

אינני יודע האם היא עדיין קיימת, אבל זאת בהחלט נקודת התחלה טובה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...