Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

עברתי ברחבי הפורום וחיפשתי אולי מישהו שאל לפני בנוגע לרכב הזה ספציפית ולא מצאתי

רציתי לדעת אם זה הגיוני שאמרו לי במוסך מורשה בבת ים שהחלפת הבלמים קומפלט ברכב מיצובישי לנסר פרימיום 2006

מחיר של קדמיים 1200 ש"ח

אחוריים בסביבות ה-2000 ש"ח

במוסך אמרו לי שיש ירידה במידה ויש צורך להחליף וגם בזמן האחרון יש רעשים נוראיים של שחיקה של הצלחת וסימני חריטה מה שמעיד על כך שכנראה הרפידות גמורות לחלוטין

הרכב עומד על 190300 ק"מ ואין לי מושג אם בוצעה החלפת בלמים ורציתי לקבל חוות דעת מאנשים שמבינים לפני שאני הולך לזרוק עכשיו 3000 ש"ח

בברכה,

ותודה לעוזרים.

פורסם

אני משער שמדובר שלנסר 2006 רגילה. והכוונה ל"פרימיום" כרמת גימור\איבזור. כלומר שהבלמים זהים בכל הלנסר.

לדעתי: לא הייתי משלם את הסכום הנ"ל.

אני יודע שיש בעיה בלנסר, שאחרי שמחליפים רפידות קד'+צלחות (חדשות או חריטה) ישנה רעידה בבלימה.

אז אולי הם מתכוונים לשים לך צלחות חדשות מקוריות (בנוסף לרפידות מקוריות) ואז המחיר מסתדר לי

אבל בכל מקרה, מאחור הייתי מחליף רק רפידות, אבל זה בתנאי שהצלחות במצב טוב. אם הן פסולות, הייתי מסתפק בצלחות חדשות חילופיות (ולא מקוריות)

לסיכום, אני משער עלות לרפידות באיכות טובה (לא מקורי) כ-150 ש"ח לקדמי וכ-200 ש"ח לאחורי (פלוס-מינוס 50 ש"ח)

לדעתי אל תתמהמה הרבה ותקפוץ לעוד מוסך להצעת מחיר.

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

• ספונסר פורום
פורסם

בברקסים לא משחקים ואם צריך להחליף, מחליפים!

אבל, לדעתי ניתן למצוא חלקים תחליפיים באיכות טובה ובמחיר נמוך משמעותית. פנה למוסך כללי שיוכל לתת לך הצעת מחיר נוספת, למשל אל מוסך NGS שבחולון.

פורסם

טוב אז ככהזה לפני עבודה ומע"מ

הייתי במוסך רמות שהוא מוסך מורשה של מיצובישי ההצעה שהתקבלה לגבי החלפת בלמים+ טיפול שמן והחלפת פלאגים

ערכת רפידות לדיסק בלם אחורי - 535 ש"ח

דיסק בלם אחורי - 380 ש"ח

ערכת רפידות לדיסק בלם קדמי - 460 ש"ח

צלחת בילום קדמי - 450 ש"ח

בנוסף טיפול שמן שעלותו כ-350 ש"ח

החלפת פלאגים - 760 ש"ח!

כל זה לפני עבודה (שעלותה מגיע לכ-800 ש"ח) ומע"מ וחשוב לציין שגם אני יצאתי פה דפוק ולא שאלתי אם החלפים הם מקוריים או חלופיים

לעומת זאת הצעת מחיר נוספת שקיבלתי

בלמים קדמיים - 680 ש"ח

אחוריים 700 ש"ח

טיפול 10000 - 550 ש"ח

ועבודה על בלמים עוד כ-300 ש"ח

והבחור במוסך אמר לי לחקת בחשבון +/- לפה או לשם של כמאתיים-שלוש מאות ש"ח

ובנוסף מדובר בחלפים לא מקוריים

עכשיו אני מתלבט היכן לבצע את הטיפול מכיוון שהבלמים שלי כבר אינם בין החיים

דעתכם/התייחסותכם

תודה לכל המייעץ בנושא

פורסם

הרבה נכתב כאן בפורום על עלויות לביצוע טיפולים ברכב.

פיג'ו שבעיניי רבים בפורום נוטים לחשוב (בטעות) שהוא יקר לתחזוקה עולה סט רפידות מקוריות קדימה + אחורה 500 ש"ח עבודה 180 ש"ח

לגבי צלחות בילום ממליץ להשתמש בחליפי אם לא ניתן לחריטה.

עלות חריטה 100 ש"ח לכל סט.

ניסיתי לחסוך מעט על רפידות חליפיות והתוצאה היתה גרועה מבחינת הפיח והשריקות

המקוריות ממש שוות את המחיר

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

• תוכן חדש...