Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משוכנע שחלק מכם יודעים אך אני לא ידעתי.

לפני כשבוע ביום מאוד גשום נכנסתי לכיכר שהייתה מוצפת במים, יצאתי ממנה האוטו כרכר אך המשיך בנסיעתו.

חשבתי שלמחרת הכל יתיבש וירגע - ממש לא.

למחרת ההילוך בכלל לא נכנס (סיטרואן עם גיר אוטומט), נתתי קצט גז ו-"בום" האוטו זינק במכה (כמעט ודפקתי את הרולס רויס בחניה).

כל העברת הילוך הייתה עם "בום".

בקושי רב הגעתי למוסך, סיפרתי נתתי ל-"בני" מנהל המוסך והתשובה הייתה מהירה - "גיר"!

התיישבתי והתחלתי לחשוב מאיפה אוספים את הכסף.

בני ניגש אלי ואמר - יש לך ביטוח מכיף?

אמרתי כן אבל מה זה קשור זה גיר.

ובכן, יש נשם בגיר והוא די למטה אם נמצא כי בגיר יש מים - הביטוח יכסה את הנזק.

לא ממש האמנתי, התקשרתי לביטוח ולא היו שום הפתעות, הם מכירים את התופעה, הוזמן שמאי, צילם, העביר את המידע לביטוח וככל הנראה הביטוח יכסה את הנזק.

בני ניגש אלי ואמר לי - מה הסיפור, בשנה שעברה החלפנו 17 גירים עם פגיעת מים, אם היה ביטוח מכיף כולם טופלו במסגרת הביטוח.

כאן אני רוצה להודות למוסך שלי "בר-אל יוסף" בנתניה ולבני - מנהל המוסך.

אני נוסע 55 ק"מ מקציר לנתניה אך לא נותן לאף אחד אחר לנגוע באוטו - "סיטרואן" זה לא אוטו שלא סובל "חאפרים" למרות היותו זול בקניה, הוא אוטו נהדר ואמין כל עוד הוא מטופל אצל מי שמכיר אותו.

בכל מקרה, אני לא רוצה לפרסם אבל בהחלט להודות - בר אל יוסף בני - המון תודה על הכל!!!

פורסם

מדובר בפרסומת למוסך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז אפשר פשוט למחוק את המילה בני, וכל תיאור של המוסך.

או לשנות את כל ההודעה הראשונה ל: "שתדעו, ביטוח מכסה נזקי מים".

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה רבה מקרב לב שהזהרת אותנו לא להתעסק עם סיטרואן בחורף. אני אישית מתרחק מצרפתיות (הן מכוניות והן נשים :wink:).

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
תודה רבה מקרב לב שהזהרת אותנו לא להתעסק עם סיטרואן בחורף. אני אישית מתרחק מצרפתיות (הן מכוניות והן נשים :wink:).

נאמר משהו אחד, ואנשים שומעים עשר דברים שונים.

תודה לך על כך שאמרת שהצרפתייה הבאה שאתה תכיר, אתה תשלח לי את המספר שלה. :lol:

פורסם

תראו המוסכניק הציל אותי מנזק של 7K ש"ח, פרסומת, ממש לא, מחמאה בהחלט.

להיתרחק מצורפתיות, בגלל שאחרי 6 שנים על הכביש עם 175000 ק"מ בלי אף תקלה נכנסו מים לגיר???

זו הסיטרואן השלישית שלי, הראשונה הייתה דיזל ובכיתי כל יום, שתי האחרונות הן בנזין מוסבות לגז ויש לי שקט מלא מהן.

בכל מקרה כל הנקודה היא שרציתי להביא לידיעתכם שאם מוכיחים כי הנזק נגרם מהצפה הביטוח יכסה את זה, אם המוסכניק ידע להוכיח את זה לשמאי.

זה יכול לעזור לעוד אנשים ואת זה רציתי לעשות, באיזה מוסך זה כבר לא ענייני.

פורסם

לפני צהלות השמחה והטבעת כלי הרכב לפני תיקון, הנה מקרה שמראה, לא ממש בהפתעה, כי חברות הביטוח לא ששות לשלם עבור נזקי שלולית, עד שבימ"ש מחייב אותן. באותו מקרה היה צורך לברר קשר בין שני נזקים - אחד מתאונה והשני יום אחריה - שלולית.

חוצמזה, אני סבור שהמלצה על מוסך שפועל עם ולטובת הלקוח - תמיד רצויה ואולי תסייע פעם למי מהקוראים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

הבנתי שהן מתקלחות עם בושם ולא אוהבות לגלח בית שחי :lol:

Mercedes Benz S320 1996

Audi A6 1998 2.4 V6

האודי להחלפה על כל גודשת מעניינת (בייחוד האיטלקיות שבהן)

פורסם

לפני כשבוע ביום מאוד גשום נכנסתי לכיכר שהייתה מוצפת במים, יצאתי ממנה האוטו כרכר אך המשיך בנסיעתו.

חשבתי שלמחרת הכל יתיבש וירגע - ממש לא.

למחרת ההילוך בכלל לא נכנס (סיטרואן עם גיר אוטומט), נתתי קצט גז ו-"בום" האוטו זינק במכה (כמעט ודפקתי את הרולס רויס בחניה).

כל העברת הילוך הייתה עם בום

בני ניגש אלי ואמר לי - מה הסיפור, בשנה שעברה החלפנו 17 גירים עם פגיעת מים

הוא אוטו נהדר ואמין כל עוד הוא מטופל אצל מי שמכיר

אתה בטוח שהוא כל כך נהדר ואמין...? או שזה רק בקיץ?

• תוכן חדש...