Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה מתחת למחירון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

פרסמתי סוזוקי בלנו שנת 97 למכירה ומתקשרים אליי אנשים להתמקח.

אני לא ממש יודע מה הביקוש לדגם הזה ולכן אין לי מושג לאיזה מחיר לחתור.

מישהו יכול לתת איזה כלל אצבע/כיוון?

המחירון שלו אגב הוא 9100 לפי לוי יצחק

תודה וסופ"ש טוב לכולם

פורסם

לכן, אם לא מדובר ברכב במצב סופר נדיר - נסה להפטר מ מנו מהר ככל האפשר, אפילו במחיר ירידה משמעותית במחיר. תקלה כלשהי תצריך תיקון שעלול לעלות עשרות אחוזים מערך הרכב, הביטוח עולה לפחות 300 ש"ח לחודש ואם חידוש הרשיון קרוב גם זה יעלה לך כ-1000 ש"ח, עדיף שהקונה ישלם אותם שכן הוא זה שיהנה מהם.

בקיצור - אם לא מדובר ברכב במצב חריג (לטובה) לא הייתי מתמקח יותר מדי, העיקר להפטר מהרכב, גם במחיר הפסד אלפי ש"ח. רק להקפיד על הכללים של העברת בעלות מיידית ורצוי גם זכרון דברים שבו מצויין כי הרכב נמכר as-is .

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לכן, אם לא מדובר ברכב במצב סופר נדיר - נסה להפטר מ מנו מהר ככל האפשר, אפילו במחיר ירידה משמעותית במחיר. תקלה כלשהי תצריך תיקון שעלול לעלות עשרות אחוזים מערך הרכב, הביטוח עולה לפחות 300 ש"ח לחודש ואם חידוש הרשיון קרוב גם זה יעלה לך כ-1000 ש"ח, עדיף שהקונה ישלם אותם שכן הוא זה שיהנה מהם.

בקיצור - אם לא מדובר ברכב במצב חריג (לטובה) לא הייתי מתמקח יותר מדי, העיקר להפטר מהרכב, גם במחיר הפסד אלפי ש"ח. רק להקפיד על הכללים של העברת בעלות מיידית ורצוי גם זכרון דברים שבו מצויין כי הרכב נמכר as-is .

תראה מה שכתבת ברור לי אבל עדיין, אני הרי לא אמכור אותו בחצי מהמחירון נכון?

אני אגב מן הסתם לא מבקש עליו מחירון.

אני פשוט רוצה לדעת לאיזה טווח +- לחתור במיקוח, כי הרבה קונים פוטנציאליים מתמקחים בשיטת מצליח וזורקים לדעתי סכומים נמוכים מדי...

פורסם

תלוי כמה סבלנות יש לך. אם יש לך זמן נסה את מזלך, לאחר כל 5-10 קונים הורד, נניח, 500 ש"ח עד שתגיע לעמק השוה. זאת בהנחה שיש מספיק פונים. אם מספר הפניות קטן לא תהיה לך ברירה אלא להתפשר יותר מוקדם.

אני סיימתי לאחרונה תהליך של מכירת דירה, ביקשתי סכום מסויים, התחלתי לרדת במחיר המבוקש לאחר שמספר מתווכים הבהירו שאין שום סיכוי למכור במחיר זה. התהליך ארך מספר חודשים ובסופו של דבר הדירה נמכרה במאות אלפי ש"ח פחות ממה שציפיתי. התברר כי בשכונה שבה אני גר יש קצת עודף דירות למכירה ולכן המחיר ההתחלתי שביקשתי היה לא ריאלי, ואי התפשרות גם על סכום שנראה יותר ריאתי היתה גורמת לי לעלויות גבוהות אחרות, כך שבסופו של דבר ההפסד מתקזז.

מה שאני רוצה להבהיר לך הוא שיתכן שאתה חושב שהפסד של אלפי ש"ח אחדים הוא גדול, אבל החזקת הרכב עוד זמן מה עלולה לעלות לך יותר. בכלל, כל הסכום שעליו אתה מדבר הוא די זניח במחזור הכלכלי של אדם ובודאי של משפחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש היום רכבים טובים בהרבה מהסוזוקי שלך בתקציב של 9100 ש"ח, לכן רוב האנשים מציעים הצעה נמוכה יותר.

אני מניח שכל הצעה מעל 5000 ש"ח לרכב במצב משומש (ז"א לא מלוקק במיוחד או מטופל במורשה באופן תדיר או סתם יפה מבחינה קוסמטית מעבר למה שהיית מצפה ברכב בן 15) - תהייה הוגנת.

פורסם

תשמע מחירון הוא בערך מחיר שמדבר על רכב במצב ממוצע ומעלה.

לכן אם המחירון 9100 ויש ליקויים אז מורידים בהתאם לליקויים.

כנראה הרכב שלך שווה בערך 7000 אולי 6500 והעברת בעלות על חשבונו.

אל תרד למחירי זנות.

פורסם

ומי קונה מאזדה בת 5 ב85000?אף אחד.

הרכב ישן,המחירון לא אומר הרבה והפסד של 3-5K הוא זניח ביחס למחירים של רכבים כיום.

תמכור אותה-בקרוב 2013 ואנשים יורידו אותך עוד יותר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני רק יכול לספר לך שחבר מכר בלנו מודל 2000 במצב יחסית מוזנח אבל לא קטסטרופלי ב-5000 שקל!

בדוק מודעות של רכבים דומים,טלפן למספר מוכרים של רכבים במצב דומה לשלך וכך תדע מה מחיר השוק של הרכב.

המחירון? לא מעניין אף אחד שמחפש רכב ישן כזה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
אני רק יכול לספר לך שחבר מכר בלנו מודל 2000 במצב יחסית מוזנח אבל לא קטסטרופלי ב-5000 שקל!

בדוק מודעות של רכבים דומים,טלפן למספר מוכרים של רכבים במצב דומה לשלך וכך תדע מה מחיר השוק של הרכב.

המחירון? לא מעניין אף אחד שמחפש רכב ישן כזה.

מסכן מי שקנה את הרכב הזה.ברכב משומש אין מתנות וארוחות חינם ובד"כ אחרי הקנייה יש יישור קו עצבני ביותר,שצריך לעשות לרכב שגם הוא עולה בסביבות ה- 5,000 לפחות והנה הגענו ל מינימום10,000 ש"ח בקלות-זה עדיין מחיר נמוך יותר אבל אולי משקף יותר את מצב השוק.עדיף לקנות רכב שמור ולשלם מעט יותר מאשר רכב קרוע,שבסופו של דבר יוביל אותך יותר לליפט במוסך מאשר יחבר אותך אל הכביש.

פותח הנושא- אם הרכב שלך שמור תתחיל מלבקש 1500-2000 פחות ממחירון,גש עם מי שיהיה מעוניין לבדיקה ואם יהיו עוד תיקונים תוריד עוד קצת ותמכור.

בשנתונים ישנים חשוב יותר שמערכת הקירור תהיה במצב תקין,שהרכב נמצא במצב בטיחותי תקין (הגה,בלמים,ציריות,צמיגים,אם יש מערכות בטיחותיות כמו ABS) ושיהיה לו רישוי בתוקף ללפחות 6 חודשים.מעבר לכך, תקלות חשמל,במנוע /בגיר אינה ניתנת לחיזוי -גם לא ע"י מוסך שיבדוק היום ויגיד תקין ופתאום מחר המנוע מתחמם בגלל תקלה במע' הקירור /הגיר יכנס ל-3 או שיסרב להעביר לרוורס ואז אתה יכול לדבר ללמפה ,אלא אם מראש נאמר במוסך לאחר בדיקה מקיפה שהמנוע עומד למות.

כבר היה כאן חבר פורום,שאיני זוכר את שמו אך הוא טבע אמרה מעניינת "כל דבר ניתן לתקן,השאילה באיזה מחיר".

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...