Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשרו אליי היום ממספר עם קידומת 072 לא מוכר שגם הרצתי אליו בדיקה בגוגל ולא מצאתי כלום.

משהי הזדהה בתור היחידה להכוונת חיילים משוחררים, שואלת אותי אם אני צריך הנחה לחדר כושר, אם יש לי רכב, ולא זוכר מה עוד הייתי במקום רועש ולא שמעתי הרבה מהבלבולי שכל.

חיפשתי בגוגל ומצאתי הודעה אחת באיזה פורום על משהי שמספרת שהתקשרו אליה ושאלו אותה בערך אותן שאלות וגם הזדהו מהיחידה להכוונת חיילים והיא חושדת שזה איזשהו ארגון שיווקי.

מישהו מכיר את התופעה?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

זה פשוט בושה שזה קורה וזה נמאס כבר, בחודש הראשון של השחרורר התקשרו אלי כמה פעמים טובות(לפחות 10) מכל מני מספרים, 072 ו077. אני פשוט מוריד את הפלאפון מהאוזן ועונה לא לא לא לא לא.

מציעים לך עבודה בחול(כן, "20K שקל בחודששש, מה לא שווה ביחס לשכר מינימום שאתה מרוויח עכשיו?"). קורס ברמנים, קורס כזה וכזה, מנוי לחדר כושר, מכונית ועוד כל מני שטויות. לפי מה שהבנתי הם מקבלים את הפרטים שלך מהקרן.( התקשרו אלי שבוע שעבר פעם אחת, חודשיים וחצי אחרי השחרור)

פורסם
זה פשוט בושה שזה קורה וזה נמאס כבר, בחודש הראשון של השחרורר התקשרו אלי כמה פעמים טובות(לפחות 10) מכל מני מספרים, 072 ו077. אני פשוט מוריד את הפלאפון מהאוזן ועונה לא לא לא לא לא.

מציעים לך עבודה בחול(כן, "20K שקל בחודששש, מה לא שווה ביחס לשכר מינימום שאתה מרוויח עכשיו?"). קורס ברמנים, קורס כזה וכזה, מנוי לחדר כושר, מכונית ועוד כל מני שטויות. לפי מה שהבנתי הם מקבלים את הפרטים שלך מהקרן.( התקשרו אלי שבוע שעבר פעם אחת, חודשיים וחצי אחרי השחרור)

אם זה כל כך מפריע לך אני לא מבין למה אתה ממשיך איתה את השיחה.

בשניה שהיא אומרת שהיא קשורה להכוונת חיילים תגיד לה תקשיבי תמחקי את המספר טלפון שלי מהמאגר שלכם וזאת פעם אחרונה שאת מתקשרת לכאן.

ותנתק

פורסם

איפה הבעיה? פשוט דואגים לכם.

גם אליי התקשרו חודש אחרי השחרור להציע כל מיני דברים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מגיל 18 אתה רגיל לקבל רק נקניקיות מהמדינה ופתאום כמעט בגיל 26 הם מחליטים לתת לך שטויות ושוברים?

נו באמת.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

גם אלי התקשרו לא מזמן, השתחררתי לפני 26 שנים !!!

הבן שלי משתחרר עוד 8 חודשים :-D

לדעתי סתם טלמרקטינג.

הספיק להם לדעת ששירתתי והשתחררתי מהצבא. יומיים, חודש, שנה או מעל 20 שנה זה לא משנה.

פורסם

יודעים שיש לך מענק שחרור ורוצים קצת לעצמם.

מה אסור?

והיחידה להכוונת חיילים משוחררים לא מתקשרת מ 072 שזה טלפון קוי של 012.

פורסם

נצל"ש.

משגעים אותי עם צילצול מחסוי עם הודעה מוקלטת של "טיפול בצ'קים חוזרים".

אז יום אחד התעצבנתי, ואמרתי נשמע מי זה ומה זה, כדי לדעת למי צריך "לדבר יפה".

כמובן, לא נותנים לך פרטים. מבקשים את הפרטים שלך.

התייאשתי.

בכל זאת חזרו אליי!

"שלום, זאת #$%^ מהצ'קים, שמעת את התקליט שלנו וביקשת פרטים?"

-וואי, נכון, אני מה-זה שמח שחזרתם אליי.

"איך אני יכולה לעזור לך?"

-תעיפי את המספר שלי מהרשימת תפוצה שלכם, וע-כ-ש-י-ו!

"צליל של ניתוק"

:lol:

מחכה לצילצול של מחר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בטח מזימה לגנוב כרטיסי אשראי. היחידה הזו שולחת מידע ועלונים בדואר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כל הדבר הזה זה פשוט ביזיון. כנ''ל גם כנס משתחררים..

3 שנים אנשים בקושי ראו בית ( מה לעשות לא כולם משרתים בקיריה מול הבית)

ואז פתאום מגיע יום השחרור כולם בשוק, ואז מגיע כנס השחרור, שפשוט מפציץ את החייל השוקיסט במידע והנחות ומבצעים ומציע לו הרים וגבעות. והמטרה שברורה לכולם... לקחת את המענק ואת הפיקדון.

פשוט ביזיון, איך הצבא נותן לזה לקרות אני לא יודע.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• תוכן חדש...