Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בחירות - טייק III

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

162 הצבעות

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו
    • קדימה
      0
    • העבודה
    • חרדים (ש"ס/יהדות התורה)
    • מרצ
    • רשימות ערביות (רע"מ-תע"ל/חד"ש)
      0
    • הבית היהודי/האיחוד הלאומי
    • יש עתיד
    • עם שלם
    • עוצמה לישראל
    • אחר (נא לפרט בגוף השרשור)

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא שונא את ביבי או כועס עליו.

אני לא יודע לציין בפניך את ההטבות לעשירים אבל אני בטוח שיש כאלה שידעו לציין זאת. אני כן יודע שהתוצאה הסופית של 4 שנות שלטון רעה לי ולשכמוני.

והרי לכם מצביע שלי טיפוסי. "ביבי טוב לעשירים, שלי טובה לך".

אם אתה חושב שמצבך הורע, הרי שחלק גדול מהטייקונים הישראליים פשוט נמחק בארבע השנים האחרונות (תראה מה קורה לדנקנר).

אם אתה חושב שהמצב שלך הורע בגלל הטבות לעשירים, אתה טועה. זה בדיוק ההגיון העקום שעומד מאחורי שאיפת העבודה למלחמת מעמדות.

לעליית מחירי הדיור, מחירי החשמל ומחירי הדלק אין שום קשר, ולו הקלוש ביותר, לעשירים.

ולחדשות אחרות - שימו לב לסקר הזה של "הארץ":

http://www.haaretz.co.il/news/elections/1.1888975

גוש הימין - 68 מנדטים, גוש השמאל 52.

ומי בגוש הימין?

הליכוד ביתנו 35

הבית היהודי 12

ש"ס 11

יהדות התורה 6

עוצמה לישראל 2

עם שלם 2

כמה קרובה הקוליאציה הזו לתמיכה במדינת הלכה? שימו לב לאן פנינו מועדות. פחד אלוהים. אני האחרון שאפשר להאשים באהדת השמאל, אבל זו הולכת להיות ממשלה עוד יותר קיצונית מהקודמת; לא רק שהגוש קולו מקבל יותר קולות, אלא גם שחברי המפלגות עצמם קיצוניים יותר מבעבר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 473
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוטומטי משייכים את יש עתיד לשמאל :)

לפחות בכל הקשור להמשך הפשרת הקרקעות, אפשר להיות רגועים כשהגוש כל כך ימני.

הכלבים נובחים (במקום לנבוח על אסד והסורים) והשיירה עוברת :wink: לא מבין מה חשבו שנעמוד על 4 לנוכח ההכרזה החד צדדית על 'מדינה משקיפה', זה מבלי להזכיר שרוב המתנגדים לבניה (מדבר בעיקר על גורמי חוץ, האו"ם) לא בטוח שיודעים כלל למי שייכות האדמות הללו וממתי נסגרו שם הסכמי הבניה (כפי שלא טרחו לבדוק איזה הסכמים הפרו הפלשתינאים כשניגשו לאו"ם לקבלת סטטוס באופן חד צדדי).

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

מה יש ליאיר לפיד להצטרף לממשלה כזו?

אני במקומך לא הייתי שמח כלכך מהר. תחשוב מה ממשלה כזו, אם תהיה בשלטון שתיים-שלוש קדנציות, יכולה לעשות לציביון המדינה.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

בעניין הצביון לפי התחזית הזו כבר היום קרוב ל50% כיפות, בהחלט לא מעודד אבל נותר לקוות שבנט לא בכיוון של להתחרד.

מניח שיש עוד שפנים בשרבול של נתניהו לתרחיש הפאות העתידי הזה

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
והרי לכם מצביע שלי טיפוסי. "ביבי טוב לעשירים, שלי טובה לך".

אם אתה חושב שמצבך הורע, הרי שחלק גדול מהטייקונים הישראליים פשוט נמחק בארבע השנים האחרונות (תראה מה קורה לדנקנר).

אם אתה חושב שהמצב שלך הורע בגלל הטבות לעשירים, אתה טועה. זה בדיוק ההגיון העקום שעומד מאחורי שאיפת העבודה למלחמת מעמדות.

לעליית מחירי הדיור, מחירי החשמל ומחירי הדלק אין שום קשר, ולו הקלוש ביותר, לעשירים.

ולחדשות אחרות - שימו לב לסקר הזה של "הארץ":

http://www.haaretz.co.il/news/elections/1.1888975

גוש הימין - 68 מנדטים, גוש השמאל 52.

ומי בגוש הימין?

הליכוד ביתנו 35

הבית היהודי 12

ש"ס 11

יהדות התורה 6

עוצמה לישראל 2

עם שלם 2

כמה קרובה הקוליאציה הזו לתמיכה במדינת הלכה? שימו לב לאן פנינו מועדות. פחד אלוהים. אני האחרון שאפשר להאשים באהדת השמאל, אבל זו הולכת להיות ממשלה עוד יותר קיצונית מהקודמת; לא רק שהגוש קולו מקבל יותר קולות, אלא גם שחברי המפלגות עצמם קיצוניים יותר מבעבר.

אם הייתי מסתכל על האינטרס הקטן והצר שלי הייתי מצביע לשלי אבל אני לא, אני מצביע ללפיד כי המדינה יותר חשובה לי מהעתיד הפרטי שלי.

בבקשה תסביר לכולנו (במקרה ואתה יודע) מה הסיבה לעליית יוקר המחייה (דיור, חשמל, דלק, מים) ב-4 השנים האחרונות ברמה כזו שהצליחה להוציא את עם ישראל האדיש לרחובות.

אם גוש הימין והמפלגות שציינת יקימו את הממשלה הבאה מה שיהיה פה בקדנציה הבאה יהיה הרבה יותר חמור מהקדנציה הנוכחית.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
כנראה שהחוק הראשון שתחוקק הממשלה החדשה יהיה להחליף את חובת האפוד הזוהר ברכב בחובת וזלין ברכב :-D

תיקנתי טיפונת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אוטומטי משייכים את יש עתיד לשמאל :)

לפחות בכל הקשור להמשך הפשרת הקרקעות, אפשר להיות רגועים כשהגוש כל כך ימני.

הכלבים נובחים (במקום לנבוח על אסד והסורים) והשיירה עוברת :wink: לא מבין מה חשבו שנעמוד על 4 לנוכח ההכרזה החד צדדית על 'מדינה משקיפה', זה מבלי להזכיר שרוב המתנגדים לבניה (מדבר בעיקר על גורמי חוץ, האו"ם) לא בטוח שיודעים כלל למי שייכות האדמות הללו וממתי נסגרו שם הסכמי הבניה (כפי שלא טרחו לבדוק איזה הסכמים הפרו הפלשתינאים כשניגשו לאו"ם לקבלת סטטוס באופן חד צדדי).

ההסכמים כבר מזמן לא קיימים עקב הפרות בוטות והתעלמות מהם ע"י שני הצדדים במשך שנים.

תגובה לפנייה לאום בהחלט צריך אבל גם כשאתה מגיב צריך להגיב בשכל. אם השכן שלך בונה קיר חדש בחצר אתה לא תיכנס עם האוטו החדש שלך בקיר רק כדי לעשות לו דווקא. רוצים להיות מדינה? אין בעייה. מעכשיו אתם תדאגו לכל השירותים והצרכים שלכם כי אתם מדינה עצמאית ולא צריכים מאיתנו כלום. אין נמל חיפה ואשדוד, אין חשמל, אין מעבר סחורות דרכנו ואין גביית מיסים עבורכם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אם הייתי מסתכל על האינטרס הקטן והצר שלי הייתי מצביע לשלי אבל אני לא, אני מצביע ללפיד כי המדינה יותר חשובה לי מהעתיד הפרטי שלי.

בבקשה תסביר לכולנו (במקרה ואתה יודע) מה הסיבה לעליית יוקר המחייה (דיור, חשמל, דלק, מים) ב-4 השנים האחרונות ברמה כזו שהצליחה להוציא את עם ישראל האדיש לרחובות.

אם גוש הימין והמפלגות שציינת יקימו את הממשלה הבאה מה שיהיה פה בקדנציה הבאה יהיה הרבה יותר חמור מהקדנציה הנוכחית.

דיור - ממשלת אולמרט החליטה להפסיק לתכנן יחידות חדשות במחוז מרכז כדי לגרום למחירי הדירות לעלות ולאוכלוסיה לעבור לפריפריה. במקביל עקב / בזכות המשבר הריבית במשק ירדה באופן דרסטי (במיוחד החל מ-2008) ולמעשה הייתה שלילית. זה גרם לאנשים לקחת משכנתאות גדולות יותר (כי הכסף זול יותר) כדי לקנות דירות, דבר שבתגובה העלה את מחירי הדירות וכו'. לממשלה לא היה אינטרס להוריד את מחירי הדירות כי התקבולים ממסי הנד"לן הלכו ועלו בהתאם לעליית מחירי הדירות.

חשמל - מחיר החשמל עלה כי משק החשמל שלנו לא יעיל. מחקרים רבים שנעשו על משק החשמל בארץ (בין אם להפרטה, בן אם לא) מדגימים את חוסר היעילות הזה ומספקים שלל פתרונות אפשריים. הדו"ח של ד"ר מוסינזון ז"ל מספק הצצה לפתרונות האפשריים

http://www.mqg.org.il/Portals/0/vardi%2075-207.pdf

הדו"ח של אשר טישלר (אין לי לינק) מספק בחינה של מקרי הפרטה בעולם והתוצאות שלהם.

דלק - העלאת המס על הבלו. ממשלת ביבי היא הממשלה הפזרנית ביותר בשנים האחרונות, וצריך לממן את זה איכשהו

מים - פה אני חושב שמדובר על שחיתות שלטונית. הרי ההתפלה מתגברת בקצב גבוה, אבל בכ"ז הוקמו חברות מים אזוריות שקיבלו מנכ"לים ושאר תפקידים מוזרים. זה הביא להטלת מע"מ על המים. כמובן שעלות קוב מים מותפלים יקרים יותר מקוב מים שאובים, אבל זה באמת זניח. המחיר גבוה כי רוצים שהוא יהיה גבוה.

אני מקווה שעכשיו זה יותר ברור.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ואיך אפשר להגיב בשכל למהלך חד צדדי?

אגב מדובר כרגע רק במהלך של משחק שח, יש עוד זמן עד שהטרקטור הראשון יתחיל לזוז והפלשתינאים עוד יכולים לחזור בהם.

מלבד הבניה עצרנו להם לתקופה מסויימת גם את הזרמת הכספים ש"מאוד" יכולים לעזור לחברת חשמל לסגור את הגרעון.

לשמוע את אבו מאזן מדבר, את ממשלת החמאס , לא בדיוק מראה על כיוון לפרטנר.

שוב יש תאוריות שגורסות שממשלת הימין לא מעוניינת שיהיה פתרון למצב, בגלל אינטרסים (כלכליים,בטחוניים וריבוניים), לדוגמא פלשתין משגשגת=חלק מהתיירות עוברת לשם, יבוא/יצוא מתחיל להתחלק, שרוול סורי ואיראני נח יותר למזימות המשך.

אם וכאשר יהיה הסכם לדעתי לפחות צריך שמצריים וירדן יעזרו להם כלכלית ולא רק אנחנו.

ויש גם את המציאות שמראה כי אין עם מי לדבר בצד השני, דרישותיהם בעיקר מבחינת אדמות וערבות בטחונית לא מספקות.

אני לא שמעתי על מתווה ומשנה סדורה מצד הפלשתינאים להצעה עם הסכם ארוך טווח שיביא כאן לשגשוג ורגיעה, לפחות לא מאז הנסיונות של אולמרט.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
ואיך אפשר להגיב בשכל למהלך חד צדדי?

אגב מדובר כרגע רק במהלך של משחק שח, יש עוד זמן עד שהטרקטור הראשון יתחיל לזוז והפלשתינאים עוד יכולים לחזור בהם.

מלבד הבניה עצרנו להם לתקופה מסויימת גם את הזרמת הכספים ש"מאוד" יכולים לעזור לחברת חשמל לסגור את הגרעון.

לשמוע את אבו מאזן מדבר, את ממשלת החמאס , לא בדיוק מראה על כיוון לפרטנר.

שוב יש תאוריות שגורסות שממשלת הימין לא מעוניינת שיהיה פתרון למצב, בגלל אינטרסים (כלכליים,בטחוניים וריבוניים), לדוגמא פלשתין משגשגת=חלק מהתיירות עוברת לשם, יבוא/יצוא מתחיל להתחלק, שרוול סורי ואיראני נח יותר למזימות המשך.

אם וכאשר יהיה הסכם לדעתי לפחות צריך שמצריים וירדן יעזרו להם כלכלית ולא רק אנחנו.

ויש גם את המציאות שמראה כי אין עם מי לדבר בצד השני, דרישותיהם בעיקר מבחינת אדמות וערבות בטחונית לא מספקות.

אני לא שמעתי על מתווה ומשנה סדורה מצד הפלשתינאים להצעה עם הסכם ארוך טווח שיביא כאן לשגשוג ורגיעה, לפחות לא מאז הנסיונות של אולמרט.

גם אם מדובר במשחק שח, להצהרות התכנוניות האלה יש רק כח להזיק.הרי אמרת בעצמך שעד שיזיזו שם אבן יעבור הרבה זמן, ובינתיים ההצהרות האלה רק פוגעות בנו.

הפלסטינאים לא יכולים לחזור בהם ממעמד של מדינה משקיפה, והעובדה שהם כזאת מסבך אותנו כרגע, כי בתור מדינה יש להם זכויות וכח באו"ם.

אבו מאזן מדבר - דווקא אני שמעתי אותו אומר הקמת מדינה פלסטינאים ביש"ע בגבולות 67', והכרה בקיומה של מדינת ישראל.

לגבי שרוול סורי - ראית מה הולך בסוריה לאחרונה? אתה חושב שהפלסטינאים מענינים אותם בכלל? אתה חושב שאנחנו מענינים אותם?

לא שמעתי גם על יוזמה ישראלית סדורה וברורה. אולי הפתרון הוא שאין פתרון ונראה מי ימות קודם... או הכלב או הפריץ.

כמו במשחק שח, מספר האופציות שעומד בפנינו כרגע מוגבל ביותר.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הבאת שלושה לינקים, כל אחד מדבר על משהו שונה לחלוטין והמשותף לכולם הוא שהם נכתבו מתוך אג'נדה. במיוחד אהבתי את הלינק השני, שמאשים את סטנלי פישר בכך שקנה דולרים בשביל להחזיק את השער גבוה מספיק בשביל שיצואנים לא יפשטו רגל.

בכל אופן, ענה לך Arilou ואני אוסיף -

1. חשמל - החברה סוחבת חובות מזה שנים רבות. היסטורית, זה נגרם בגלל הוצאות שכר מטורפות והתחייבויות פנסיה עתידיות בעשרות מיליארדי שקלים; התעריפים (שלא החברה קובעת) מעולם לא תאמו להוצאות כי הממשלות לא רצו להתמודד פוליטית עם עלייה בחשבון החשמל. היה יותר קל לתת לחברה לצבור גרעון בסתר. לחברת חשמל יש גרעון של 60 מיליארד שקל כתוצאה מהשנים בהן לא הייתה התייעלות ותעריפי החשמל לא עלו. אתה מבין מה זה אומר? זו לא חברה פרטית, אלא חברה שממשלת ישראל חייבת להיות ערבה לה. זה אומר למעשה כל אחד ממשלמי המיסים הישראלי חייב משהו כמו 9000 שקל עבור חובות חברת החשמל.

בשביל להוסיף חטא על פשע, מקור האנרגיה הזול של חברת חשמל - צינור הגז המצרי - חדל לעבוד בבלאגן המצרי וחברת חשמל עברה לשימוש בדלקים יקרים בהרבה. מאחר ודלקים הם ההוצאה הגדולה ביותר, תעריפי החשמל היו חייבים לעלות, אחרי הכל. יתכן שאם זה לא היה קורה, תעריפי החשמל היו נשארים במקומם והחברה הייתה ממשיכה לצבור חובות בשקט.

איפה העשירים פה?

2. דלק - המס עלה בשביל לממן הוצאות ממשלה. להפך, עד כמה שידוע לי, מרווח השיווק של חברות הדלק דווקא ירד. איפה העשירים גם פה?

3. דיור - שילוב של שווקי הון קורסים וריבית אפסית, ביחד עם העדר בניה מספקת גרמו לעם ישראל לרוץ לדירות. היצע וביקוש, נכון? והקשר לעשירים הוא... לא יודע. תגיד לי אתה.

פורסם

פישר קנה דולרים כדי לתמוך בשער רק שאני לא מבין מה פסול בזה.

זו הפעולה הכי נכונה שנגיד בנק מרכזי יכול לעשות כדי למנוע מיתון עמוק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...