Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים וחג שמח.

תמיד אני משוטט ביד 2 סתם מתוך סקרנות, לגמרי בכיף שלי כמו שאומרים,

ופתאום לרגע חשבתי לנסות להיזכר אם בטעות העלתי מודעת מכירה של הרכב שלי?

לאחר שגיליתי שלא הבנתי שמישהו משתמש בתמונה של הרכב שלי כי כנראה הרנו קנגו שלו

ממש מוזנחת שהוא חשב שצירוף התמונה של האוטו שלי יקדם לו את המכירה.

אותי זה הרגיז!

סתם מסקרן אותי לדעת מה הייתם עושים במקומי.

l3nozytzcti0.png

jxjdjnwdneim.png

שלומי.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לך מייל אדום דרך יש 2... תשלח להם מייל. מנסיוני לאחר ששלחתי להם מספר הודעות התקשרו אלי, שאלו מספר שאלות ולאחר מכן ראיתי שמחקו לאותו מפרסם את המודעה...

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם

קצת מצחיק לא?

זה כמו השמנמנות שפותחות כרטיס באתר היכרויות ושמות תמונה של איזה בת דודה.

אני הייתי לוקח את זה כמחמאה, יורד לחניה ללטף את הרכב ועולה למיטה לישון עם חיוך.

פורסם

פניתי אליהם במייל. זה לא ממש עזר, עדיין התמונה של הרכב שלי מככבת שם.

יד 2 כרגע לא עוזרים.

מה בעל המודעה לא יהיה מוכן להוריד את התמונה?

מה עם הוא יגיד לי ''זו בכלל תמונה שאני צילמתי, זה תמונה של הרכב שלי'' או כל צורה אחרת שהוא מסרב?

עד כמה שזה נשמע ילדותי וקטנוני, לא מתאים לי שישתמשו בתמונות של האוטו שלי כדי לקדם מכירה של רכבים אחרים.

skitz זה בפירוש מחמאה אבל עם הרבה עיקצוץ.

עם כמה שזה מחמיא לי ובעיקר לאוטו שלי זה עדיין לא מתאים לי.

שלומי.

פורסם

כמו שכולם אמרו, אתה תמיד יכול לקחת את זה כמחמאה וטובה לא אישית למוכר הקנגו, יש כזו קארמה שאם אתה עוזר לאחרים אז אחרים גם יעזרו לך.

חוצמזה, תדמיין את הבחור שבא לקנות את הקנגו שהוא "ראה" בתמונה, לדעתי הוא יחוש מרומה ואותו בעל קנגו סתם יצא דיביל הפסד שלו...

Polo 2012

פורסם

באמת שיש צג מחמיא מאוד בעניין אבל זה עדיין מפריע לי.

כנראה שלא רק מפרסם המודעה הזה מסתפק בתמונה של רכב שלי.

מסתבר שבן אדם נוסף מאוד מתעניין בתמונה שלי. אני מריח כאן תופעה.

אשכרה אנשים לקחו לי תמונות מהסטים האלה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=295011

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=393562

ozam2dmnctz3.png

dkngnwh2myrn.png

שלומי.

פורסם

גם לי זה קרה, התמונה נלקחה מהפורום ופגשתי בה במקרה ביד 2, שלחתי פניה למפרסמת ואמרתי לה שלא רק שזה לא האוטו שלה אלא היא מפרסמת גם דגם מאובזר יותר ושלי מה לעשות הוא הפשוט יותר. בדקתי ביום אחרי והמודעה כבר לא הופיעה.

פורסם

מצד אחד תמונה שאתה צילמת היא הקניין הרוחני שלך ולאף אחד אסור להשתמש בה לצורך קידום מכירות שלו.

מצד שני כשאתה מעלה את התמונה ליד2 או לפורום כלשהו אז ייתכן וחתמת על ויתור בעלות על תמונה אם היה סעיף כזה בתקנון האתר. תנסה לבדוק את תקנון יד2.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל עוד לא פרסמו את המספר רכב, הייתי לוקח את זה כמחמאה. מה שאומר שלא רק הקנגו שלך יפה, אתה גם צלם לא רע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא יודע עם לצחוק או לבכות, יש בישראל 20 אלף קנגו, מה הבעיה שהוא ישתמש בתמונה שלך?

אז אין לו מצלמה לצלם את הרכב שלו ולעלות לאתר, אז הוא לקח ממודעה אחרת או מגוגל, הרי אין את מספר רכב או פרטים אישיים שלך בתמונה, אם היה הייתי מבין את התלונה שלך.

קנגו זה קנגו אם זאת תמונה שלך או סתם תמונה מגוגל.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...