Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

למרות שמדובר בהגה לרכב מודרני החלטתי לפתוח את הנושא בפורום הזה, כי לדעתי תוכלו לעזור לי פה יותר.

האם אפשרי ומה הפרוצדורה בלהזמין ולייבא הגה משומש לארץ? צפויות בעיות עם מכס\משרד התחבורע?

מדובר בהגה עור מדגם מאובזר יותר (ספורטיבי) של פיג'ו 206.

המחירים שם מאוד נוחים, גם כאשר לוקחים בחשבון משלוח+מיסים.

אשמח לעזרה, תודה :-o

פורסם
ערב טוב,

למרות שמדובר בהגה לרכב מודרני החלטתי לפתוח את הנושא בפורום הזה, כי לדעתי תוכלו לעזור לי פה יותר.

האם אפשרי ומה הפרוצדורה בלהזמין ולייבא הגה משומש לארץ? צפויות בעיות עם מכס\משרד התחבורע?

מדובר בהגה עור מדגם מאובזר יותר (ספורטיבי) של פיג'ו 206.

המחירים שם מאוד נוחים, גם כאשר לוקחים בחשבון משלוח+מיסים.

אשמח לעזרה, תודה :-o

יהיה מאוד קשה ויותר מכך לקבל רישיון יבוא ממשרד התחבורה.

מדובר על דגם מתקדם ( ומשומש רחמנא ליצנא ) עם כרית אויר - מוגדר כאביזר בטיחותי.

פורסם

ניחא היית אומר הגה לרכב אספנות, זה עוד איכשהו מתקבל על הדעת שייתנו לך. לגבי רכב חדיש, אתה יכול לשכוח מזה חביבי. יעשו לך טרור עד שתקבל את האישור, אם בכלל. שכח מזה בקיצור.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אהה ולצערי הרב שכחתי לרשום, אם אתה מדבר על משומש בכלל חבל לך על הזמן. משומש זה בהחלט לא גדול ביותר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...