Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פז'ו 404 שיפור מע' בלמים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פז'ו 404 סטיישן 69 המשמשת אותי מס' פעמים בשבוע

גם הילדים מוסעים ברכב, אך אני חושש כי רמת הבלימה ברכב פשוט מחפירה בסטנדרטים מודרנים

לעומת זאת הרכב "תופס תאוצה " בקלות ובלי לשים לב מתייצב על 100+

האם ניתן לשפר איכשהוא מע' בלמים:?: האם ניתן להסב מבלמי תוף לדיסקים של 504:?: או אחרים, ומי יכול לעשות הסבה כזו אם ניתן.

אשמח לתשובות

פזו404 25.03.2011.jpg

24.06 טוביה 2.JPG

פזו 404.jpg

24.06 טוביה 1.JPG

פורסם

קודם כל, יש לך אוטו מקסים. פשוט נהדר.

דבר שני, אני מציע לך להירשם לפורום בחו"ל של הרכב הזה (או כללי יותר, פיז'ו ישנים?) ולשאול שם. יש להם את הניסיון והידע, ואולי הבעיה שאתה מעלה כבר נידונה שם הרבה פעמים? הרי אתה לא היחידי. יכול להיות שחריטת התופים ושימוש בחומר אחר מסוים כרפידה ישפר את החיכוך.

ולגבי שידרוג לצלחות - הרעיון טוב ויפה אבל הביצוע מסובך יותר, מה גם שמדובר בשינוי מיבנה. מצד שני - לא בטוח שהבוחן בטסט השנתי ידע לומר שנעשה שינוי... שוב - שאל בפורום המומחה.

בהצלחה!

פורסם

אני עדיין חושב, שמערכת בלמי תוף במצב טוב עושה עבודה טובה ואני מאמין שהדבר

היחידי שאתה צריך זה מומחה שיעשה לך כיוונים והתאמות למערכת המקורית.

דבר עם בני ל' - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
ברשותי פז'ו 404 סטיישן 69 המשמשת אותי מס' פעמים בשבוע

גם הילדים מוסעים ברכב, אך אני חושש כי רמת הבלימה ברכב פשוט מחפירה בסטנדרטים מודרנים

לעומת זאת הרכב "תופס תאוצה " בקלות ובלי לשים לב מתייצב על 100+

האם ניתן לשפר איכשהוא מע' בלמים:?: האם ניתן להסב מבלמי תוף לדיסקים של 504:?: או אחרים, ומי יכול לעשות הסבה כזו אם ניתן.

אשמח לתשובות

ראשית, המכונית שלך פשוט

מ ד ל י ק ה !

ולעניינו: אני לא מומחה במכוניות הללו, אבל למיטב זכרוני, דווקא היו להן בלמים טובים.

קצת מידע שיוכל לכוון אותנו/אותך:

1. איזה מודל המכונית?

2. האם יש בלמי תוף גם מלפנים? (לא כך זכור לי).

3. במקרה שלא ויש בלמי דיסק - האם יש בוסטר?

4. מה הכוונה לבלימה מחפירה: הדוושה יורדת נמוך בעת בלימה? הדוושה ממשיכה לרדת בעת לחיצה ארוכה? עצמת הבלימה נמוכה? דעיכת הבלמים מהירה?

5. אם התשובות לשאלה הקודמת הן שליליות ואתה מסוגל להגיע למצב של נעילת גלגלים (במגרש שומם ופתוח) והמכונית לא סוטה לצדדים -נראה שהכל בסדר ואולי זו רק שאלה של פרספקטיבה. אם לא, המשך...

אם יש בלמי תוף גם מלפנים: כמה אפשרויות:

1. המערכת צריכה שיפוץ/כיוון/החלפת צינורות גמישים וכדומה.

2. במידה והדוושה יורדת נמוך וזה לא משאבות פגומות או כיוון סנדלים, אולי התופים כבר שחוקים מדי ודורשים החלפה.

במידה ויש בלמי דיסק מלפנים ואין בוסטר:

1. גם אם הכל תקין - צריך ללחוץ חזק על דוושת הבלם בכדי לקבל עוצמה. זה הכל. הכל תקין.

2. בדיקת עובי/איכות/מצב רפידות וסנדלים.

3. כיוון בלמים אחוריים/בדיקת קליפרים, החלפת צינורות בלם גמישים - אם צריך.

במידה ויש בוסטר, האם הוא עובד בכלל?

1. אם אחרי שאתה מפמפם על דוושת הבלם שהמנוע כבוי, ממשיך להחזיק את הדוושה לחוצה ומניע את המנוע והדוושה לא יורדת קצת - משהו בבוסטר (או בצינור הוואקום) לא תקין.

2. אם כאשר אתה מפמפם על דוושת הבלם כאשר המנוע עובד והסל"ד לא עולה קצת - משהו בבוסטר (או בצינור הוואקום) לא תקין.

והכי חשוב: אם התשובות לאחת השאלות הללו מצביעה על בעיה: פנה למומחה. גם ממליץ של בני ל. שמכיר את המכוניות הישנות הללו ויודע איך לטפל בהן.

בהצלחה!

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

כל מה שאון כתב-מדוייק ביותר.

ורק רציתי גם אני להחמיא על האוטו, נראה יפההפה ואני מאד אוהב את הרכב הזה!

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...