Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה שמן הכי מומלץ לפונטו ספייס 2004 ?

טיפול 10000 מתקרב בעוד 2,000 ק"מ.

כרגע יש במנוע שמן חצי סינטטי 10W40 COASTAL שקניתי ב-80 ש"ח באוטודיפו לפני 7 חודשים , העניין שבהנעות קרות בבוקר (12 מעלות בחוץ) אני שומע מעט חריקת בלאי , דבר שלא קורה בהנעה בצהריים או בהנעה לאחר שהמנוע עדיין אינו קר.

 

פיאט ממליצים על Selenia 10W40 חצי סינטטי אך השמן הזה נדיר אפילו במוסכים המורשים של היבואן.

 

בנוסף תוסף דלק הכי מומלץ הבנתי K44.

 

אין תקציב מוגבל , האם מומלץ לעבור לשמן סינטטי מלא 5W30 ?

פורסם

קודם כל, לשמן 5 יש רק יתרונות על שמן 10 ככה שאליו בכל מקרה מומלץ לרדת.

דבר שני, בדוק בספר הרכב מה ממליץ היצרן בכל הנוגע למדרג הצמיגות החמה (30 או 40) ובאיזה תקן על השמן לעמוד.

כל שמן סינטטי מלא מחברה מוכרת שעומד בתקן אותו דורש היצרן יהיה מעל ומעבר למה שהרכב צריך. אני עדיין לא נתקלתי ב"שמן הכי טוב בעולם" - כנראה בגלל שאין כזה.

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

×
×
  • תוכן חדש...