Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברווז, אולי זה כי אני עוד לא נשוי, או שלא פגשתי את האחת, בטוח שהסוהרת שלי תדע לגרום לי לסבל שאף אחת אחרת לא.

falou, אם התכוונת באופן ישיר, ל: האם יצאתי עם בנות בגיל שמיד אחרי צבא? אז כן, וכמו שציינתי רובן היו די ישירות, ויודעות מה הן רוצות.

האם אני אמור להסיק משהו אחר מהשאלה ששאלת את רוני? משהו בסגנון של: אני בן 21, אז אין לי עדיין מושג מה זה בגרות, ובגלל זה אני חושב שבחורות בגיל שלי הן בוגרות, כשבעצם הן לא?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן ניקו, אין לך ממש קנה מידה.

בגילך יצאתי עם מישהי בת 25.

היא כבר גרה בדירה משלה בתל אביב (עם שותפים), פירנסה את עצמה (מלצרות)... מה אני אגיד, An older woman.

לגמרי (אני עוד גרתי עם ההורים).

מה זה נראתה לי אשת העולם הגדול...

מצחיק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נו, והיום כשאני יוצא עם בנות כאלה אני אומר לעצמי מה אני צריך את כל הכאב ראש הזה. מישהי שגרה עם שותפים, מלצרית, בלי רכב, לא סגורה על עצמה... ככה הגלגל מתהפך :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כן ניקו, אין לך ממש קנה מידה.

בגילך יצאתי עם מישהי בת 25.

היא כבר גרה בדירה משלה בתל אביב (עם שותפים), פירנסה את עצמה (מלצרות)... מה אני אגיד, An older woman.

לגמרי (אני עוד גרתי עם ההורים).

מה זה נראתה לי אשת העולם הגדול...

מצחיק.

אתה צודק, עם זאת אבהיר שהתכוונתי ל"בוגרות" ו-"יודעות מה הן רוצות" - בתחום הזוגיות בלבד, כלומר שרובן, בשיחות מסוג "מה יהיה איתנו" ניהלו דו-שיח ישיר בלי משחקים, ולא היו מתחמקות, מסננות וכולי...

גם בריבים - בלי משחקים כמו סינונים, וחברה שמתקשרת לשטוח בך כמה אתה לא מעריך את מה שיש לך ביד, שזה משהו שאני בטוח שגם נשים מבוגרות יותר עושות.

בסופו של יום, אתה צודק בהחלט, אין לי קנה מידה, אבל במערכות יחסים, הגיל לא תמיד קשור בגילוי בגרות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לפותח השרשור - אתה בן 24, תתאפס על עצמך בנאדם. יש אוקיינוס בחוץ ואתה משחק בחול...

סע לשלום חביבי, המפתחות בפנים !

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

הכל טוב ויפה עד שאתה קורא שירשור של 4 עמודים על זוגיות בלי לראות תגובה של בנצי באופק.

אם זה בעיה של כסף רק תגיד 8)

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם
תעלומה - כן. מעניינת? גם אני חשבתי ככה בעבר. היום אני מבין שהן פשוט מפגרות. :lol:

אישתך / זוגתך יודעת שאתה כזה רוטווילר, או שאתה אמיץ רק כשהיא לא רואה? :wink:

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

לא הבנתי רוני, אתה מחכה שנישואים חד מיניים יהיו חוקיים בישראל?

:lol:

(סתם הומור, מיאטה וכל זה.....).

מעבר לזה,

מסכים עם הדעה הרווחת שבחורות בגילאי 20-23 ברובן סתומות שעדיין נמצאו בתקופת ה"פוזה" ומחפשות כל מיני "ערסי שעשוע" שיפנקו אותן במילים חמות סטייל "נשמה\עיניים שלי\כפרה על הפופיק הזה\באה לפלאקה?".

בגיל 23-24 הן קולטות את החברה ה"מבוגרת" שלהן, זאת בת ה-27 שמתרגשת לקראת החתונה ופתאום הן מבינות שהן לא רוצות להתחתן בפלאקה ופתאום הן עושות שינוי פאזה בטעם שלהן בבחורים ובמה שהן מחפשות ומתחילות להיות "בנות אדם".

בגיל 27 הרווקות מתחילות להלחץ אש מכך שהן רווקות ומתחילות אפילו להיות נורמליות.

בגיל 30 הרווקות בכלל לחוצות ביולוגית והן נורמליות עם התפרצויות של טירוף.

בגיל 32 הרווקות מדברות על כך שאם תוך שנתיים-שלוש לא ימצאו בן זוג הן יחפשו תורם זרע.

בגיל 36-37 הן טסות לארמניה לאמץ ילד....

בגיל 50 הן חוזרות לפלאקה.....

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני רואה ציצים.

בגילך אני צריך להסביר לך?

ציצים:

(.)(.) או (.Y.)

מופתע:

O_O

או, בעצם, רגע... אוקיי, אני רואה לאן אתה הולך עם זה.

:shock:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...