Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש שרשור בפורום רכב כללי שמספר על המצב. בקצרה - עשיתי תאונה שהנזק קוסמטי בלבד ואני צריך להחליף פגוש קדמי.

הפגוש כולל חיישני חנייה מקוריים החברה(סקודה יטי).

חברת הביטוח והשמאי הזמינו פגוש פשוט כאשר אני אמר לקבל אתה הפגוש המאובזר. הוכחתי להם דרך המק״ט, צ׳מפיון ובאבזור של הרכב שאני אמור לקבל פגוש עם חיישנים מובנים והם בשלהם. טוענים שזה פגוש פשוט שקודחים לו חורים בארץ.

אני רוצה המלצה לעורך דין שמתמחה בחברות ביטוח על מנת לקבל מה שמגיע לי.

כבר חודש וחצי שאני נוסע בלי חיישנים בגלל שהם מסרבים להאמין שיש פגוש מקורי עם חיישנים מקוריים.

נתתי להם. המק״ט שהוא שונה מהמקט שיש להם על הפגוש והשמאי אמר לי -״זה מקט מתחלף״.

אני מרגיש כאילו מסבנים אותי. נמאס לי מזה.

פורסם
יש שרשור בפורום רכב כללי שמספר על המצב. בקצרה - עשיתי תאונה שהנזק קוסמטי בלבד ואני צריך להחליף פגוש קדמי.

הפגוש כולל חיישני חנייה מקוריים החברה(סקודה יטי).

חברת הביטוח והשמאי הזמינו פגוש פשוט כאשר אני אמר לקבל אתה הפגוש המאובזר. הוכחתי להם דרך המק״ט, צ׳מפיון ובאבזור של הרכב שאני אמור לקבל פגוש עם חיישנים מובנים והם בשלהם. טוענים שזה פגוש פשוט שקודחים לו חורים בארץ.

אני רוצה המלצה לעורך דין שמתמחה בחברות ביטוח על מנת לקבל מה שמגיע לי.

כבר חודש וחצי שאני נוסע בלי חיישנים בגלל שהם מסרבים להאמין שיש פגוש מקורי עם חיישנים מקוריים.

נתתי להם. המק״ט שהוא שונה מהמקט שיש להם על הפגוש והשמאי אמר לי -״זה מקט מתחלף״.

אני מרגיש כאילו מסבנים אותי. נמאס לי מזה.

לא מסבנים אותך זה באמת כמו שהם אומרים

מק"ט כל הזמן מתחלף אני רואה לפי הרכב שלי , כי היצרן כל פעם משפר חלקים ומשנה אותם אז כל שינוי זה מק"ט אחר

בקשר להרכבת חיישני חנייה את ההתקנה עושים בארץ ע"י מתקינים מורשים שעובדים עם היבואן

פורסם

מתנים בארץ חיישנים כשהם לא מגיעים כחלק אינטגרלי מהרכב.

ישנם רכבים שמגיעים עם חיישנים מובנים שאינם מותקנים בארץ.

לפגוש שלי (עם החיישנים) יש מקט מסויים ולפגוש הפשוט יש מקט אחר.

לא רואה איך פתאום המק״ט שלי יתחלף עם המק״ט הפשוט.

בלי קשר - נאמר במפורש בצ׳מפיון שהחיישנים מגיעים עם הרכב.

על זה אין ויכוח. העניין הוא שהביטוח מסרבים להאמין שהפגוש שלי הוא שונה ממה שיש להם.

ומנסים לשכנע אותי להתקין פגוש פשוט ולקדוח בו חורים להתקין חיישנים פה בארץ כמו שעושים ברכבים פשוטים.

פורסם

דבר נוסף,

בנתונים (החסרים אמנם) שציינת, נראה על פניו כי לא בטוח שכדאי לתבוע (גם לזה הרי יש עלויות...)

ממליץ להיעזר פה בפורום ולשמוע דעות נוספות.

פורסם

דווקא בשרשור המקורי האיצו בי לתבוע כבר מזמן. גם עו"ד שדיברתי איתו(שלא רצה לקחת את התיק היות ולא משתלם לו) אמר לי "אל תוותר, על פי מה שאתה מספר אתה צודק, תלחם בהם".

ובת'כלס, נשבר לי. מה אני יכול לעשות? לשלם מחיר הגבוה פי 4 על מנת לתקן את הפגוש במוסך מורשה? לתת להם לשים לי פגוש פשוט ולקדוח בו חורים ולדפוק שם חיישנים ב-200 שקל שהם שמים לאיזו יונדאי I35 מליסינג? לוותר על האופציה הזאת של החיישנים והחנייה העצמית ברכב? מה אני כבר יכול לעשות חוץ מלתבוע?

הם מבחינתם אין דבר כזה פגוש אחר. הפגוש הפשוט זה מה שיש ותחיה עם זה.

אני לעומת זאת רוצה להחזיר את הרכב לרמה שקניתי אותו בה. שילמתי עוד כסף לרמת גימור מפוארת על מנת לקבל את החיישנים בין היתר. למה שאני אוותר על זה?

פורסם
אתה יכול לנסות את אסף שמיר (חפש כאן בפורום).

דני

במידה ותתפס על עבירת תנועה (חס וחלילה) אז תפנה לאסף, אבל פה זה לא מקומו.

אני הייתי מתחיל משליחת מכתב מטעם עו"ד (ועדיף איזה חבר שלא ייקח כסף) ומחכה לתגובה.

בהצלחה.

למכירה ידית פתיחת דלת נהג מברזל לאיביזה 2001-2

וכמו כן ממיר במצב מצויין. פרטים בה"פ

• תוכן חדש...