Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפריד אבני לגו - מישהו ניסה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://shop.lego.com/en-GB/Brick-Separator-630

לא שהמחיר גבוה (לפני משלוח), אבל מעניין לדעת אם מישהו מכם ניסה וראה שזה עובד.

עם מעבר הצוציקון לאבני לגו אמיתיות (מדופלו) אני נתקל כל הזמן ב: "אבא, אתה יכול להפריד לי?"...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בצורה מפתיעה, כן. אבל רק לחלקים רגילים. הדקים יותר בעיתיים - צריך להדק אותם אל חלק רגיל ואז להפריד אחד אחד.

{האמור נכון למנוף "דור I" שהיה בצבע אפור}

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש לי עדיין איפשהו את המפריד האפור,

והוא באמת עוזר מאוד לחלקים העבים

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

הנראה שיש לי במחסן עוד 1-2 כאלה (אפורים) שמחכים לדור הבא.

ד"א הלגו שלי נמצא אצל ההורים שלי ומחכה לנינים. הלבנים בנות 50 ועדיין שמישות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני הייתי משתמש בחלקים עבים, בכדי להפריד בין שני חלקים דקים.

זה היה משחרר את עצמו ב90% מהמקרים, אם זה לא עבד.

אז אבא שלי היה משחרר את זה עם סכין.

ואני חייב לומר, שאני בן 21 ויש לי רצון עז לקנות ארגז שלם של לגו ופשוט לבנות כמו ילד.

אח, הילדות! :D

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם

לא, גם אני.

גם לי באיזשהו שלב הצטרף לאוסף המפריד (דור I אבל ירוק!) אבל לא זכור לי שהשתמשתי בו במיוחד. הכי טוב שיני חלב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מנצל שרשור,

יש לי אחיין בן 4, רציתי לדעת באיזה גיל כדאי להביא לו את הלגו שהיה לי?

פשוט אני רוצה שהוא יעריך את זה וגם שלא ישבור את זה.

Polo 2012

פורסם

1. שמור את הלגו עד שיהיו לך ילדים משלך.

2. די קשה לשבור לגו, חוץ מחלקים עדינים במיוחד. מה שכן - חלקים נוטים ללכת לאיבוד, ואם אתה משתמש בערכות ייעודיות לדגמים מסויימים החלקים עלולים להתערבב.

3. אם לילד יש סבלנות לבנות בלגו שב ובנה אתו, שניכם תזכו לזמן איכות והנאה רבה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני בזמנו לא קיבלתי את המפריד הזה :cry:, בזמנו אחד השכנים שלנו היא המשווק של לגו בארץ, אני זוכר כל פעם שהיה מגיע לחניה אם הרכב, וציורים של הלגו, והתמונות, ההורים שלי כל חג, ויום הולדת היו קונים לי ולאחי לגו ממנו במחירים טובים מאוד, אני עדין זוכר את כל הלגויים שהיו לי, תחנות משטרה אם סירה, טירות ימי הביניים, משאיות, לגו טכני שבזמנו נחשב ללהיט :-P, לצערי ההורים שלי זרקו הכל :evil:

פורסם

בשנות ה 80 היבואן של לגו לארץ היה קוייפמן, עליו אתה מדבר?

"חנות היבואן" שלו הייתה בנמל תל אביב, הרבה לפני ה TLV. אני חושב שזו הייתה אחת מחנויות הצעצועים הכי טובות בארץ, מבחר הלגו שם היה עצום!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

את השם אני לא זוכר, אבל את הרכב של לגו אני זוכר בברור, הרכב היא בצבע אדום, ועליו הכיתוב של לגו אם תמונות של לגו

אני ההיתי ממתין לכל חג רק בשביל הלגו :-P

פורסם

וואהו. חלק מעניין וכנראה יהיה דרוש בכל בית שיש בו לגו. תקנה, אפילו שניים.

לגו לא שולחים לישראל. פניתי אליהם בעבר לבקש את הוספת ישראל למדינות אליהן כן שולחים, נעניתי ע"י שרות הלקוחות (לא מוצא בדואר שלי את שמו של המשיב) ברצינות ושמחה על פניה מקצה העולם, נאמר שהנושא ישקל בעתיד. לא עשיתי מעקב, נסה להעביר אליהם פניה כי עבורך העניין תקף לשנים הבאות...

ה"צלב" שיש שם יהיה שימושי בהרבה הרכבות כמוהירו פקטורי, ביוניקל (שהיו) וכל מה שיש בו צירים.

כאשר היה רלבנטי אצלי - אז "אבא תעזר לי" היה הפתרון, גם לשיתוף פעולה ועידוד דרך למציאת פתרון ע"י הילד או האילתור של אבא...

השיניים אינן פתרון טוב, אחרי גיל 10 יגיע החשבון על יישור שיניים...

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

סכין קהה תהווה פתרון טוב. כך פירקתי בילדותי "מרצפות" חסרות מחברים בצידן העליון.

• תוכן חדש...