Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז ניתן להבין ש SEGATE די אמינים?

זה לא מה שאמור להשתמע מדבריי. בכל אופן יש לי באחד המחשבים שני דיסקים של היצרן הזה שכבר 5 שנים עובדים בRAID. אבל היו לי לא מאט מקרים עם דיסקים של SEAGATE שהם התפגרו בטרם זמנם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדיסקים של LACIE סבבה לגמרי, גם מבחינת איכות וגם מבחינת המוצר עצמו (חלקם עשויים עם מעטפת חיצונית של אלומיניום).

הכוננים של סמסונג סבבה, אם כי תשים לב שהם מספקים (בהנחה ותקנה משהו יותר מ1TB) כבל מתח באורך של מלאנתלפים מטרים, אבל כבל USB באורך של גפרור ממוצע. גורם לתקריות לא נעימות (נפילות). בנוסף, לא מצאתי פונקציה למנוע כיבוי אוטומטי של הדיסק לאחר X זמן של חוסר פעילות. בכונן שלי זה היה 5 דקות, וזה היה משגע אותי. בLACIE אתה מקבל תוכנה שמאפשרת לך להגדיר מה שאתה רוצה.

בנוגע לWD שמעתי רק דברים רעים מכל מי שיצא לי לדבר איתו. אפילו לא אחד ציין את הכוננים שלהם לטובה.

הכוננים של seagate - על פי אותם אנשים - הכי טובים שתוכל לרכוש.

בכל מקרה, יש לי נסיון טוב עם LACIE ככוננים חיצוניים (יש לי של 320 גיגה, 1TB ו-3TB).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...