Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר להצטרף?

מחפש המלצות לכונן 1 tb פנימי, של חברה טובה, ובזול כמובן. מצאתי ב480 ש"ח +-, מישהו יודע מקום יותר זול?

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אפשר להצטרף?

מחפש המלצות לכונן 1 tb פנימי, של חברה טובה, ובזול כמובן. מצאתי ב480 ש"ח +-, מישהו יודע מקום יותר זול?

בכוננים הפנימיים אני דווקא סומך על WD. מאז ומתמיד יש לי כוננים שלהם והם לא מאכזבים.

הבעיה היא עם החיצוניים

פורסם
למה רק 3 יצרנים ? מה עם TRANSCEND \ SAMSUNG וכו' ?

בכל מקרה ההתלבטות כרגע היא בין SEGATE \ WD \ TRANSCEND.

efn8n.jpg

Transcend מייצרים רק דיסקים חיצוניים, למיטב זכרוני.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
למה רק 3 יצרנים ? מה עם TRANSCEND \ SAMSUNG וכו' ?

בכל מקרה ההתלבטות כרגע היא בין SEGATE \ WD \ TRANSCEND.

התגובות בזאפ כל כך שליליות בנוגע ל WD שזה פשוט מרתיע.

למישהו אולי יש הסבר לזה ? לא מדובר על אחוז נמוך של תגובות שליליות, אלא כמעט כל התגובות שם מעידות על מכשיר גרוע.

היה לי גם סמסונג. התפגר אחרי כחצי שנה... במסגרת האחריות הוחלף לי לסיגייט (עם נפח גדול יותר :-D ). לא מסתכל לאחור מאז.

הסבר: פשוט.

כשמשהו מציק לך, אתה תרוץ לספר לחבר'ה. כשמשהו טוב, אתה מצפה שהוא יהיה טוב, ולא מרגיש צורך לשתף את זה.

כך שאולי יש 10 תגובות, מתוכן 9 שליליות, אבל כמה אנשים קנו את המוצר חוץ מה-10 האלה ונהנו ממנו?

ההסבר מבוסס על הניסיון האישי שלי מול לקוחות שלי, לצערי מסתבר שצריך לבקש ביקורת בזאפ אחרת לא תקבל ברוב המקרים (אלא אם כן אתה נותן שירות\מוצר רע... :shock: ).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הייתי הולך על קניה של דיסק 2.5 של WD

גרסה שחור או אדום

ומזמין מאיבאי מתאם איכותי מ סאטא ל RJ 45 ( ככה כל הרשת יכולה להתחבר )

ואז קיבלת דיסק מהסדרות האיכותיות ולא הזבל הביתי שלהם + חיבור רשת

קצת התעסקות אבל לדעתי שווה

למרות שאני הייתי שוקל מעבר לגיבוי ענן אם יש לך פחות מ 100 גיגה

מיקרוסופט מציעים חבילה ממש משתלמת לדעתי

היתרון זה שזה מגבה אוטומטי

זה מחוץ לבית\עסק שלך ככה שזה מוגן טוב יותר .

וזה זמן איתך בכל מקום שתרצה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
בכוננים הפנימיים אני דווקא סומך על WD. מאז ומתמיד יש לי כוננים שלהם והם לא מאכזבים.

הבעיה היא עם החיצוניים

יש לך שם של מקום\חנות\מעבדה\לינק לאיביי שמוכר בפחות מהמחיר שציינתי?

הייתי הולך על קניה של דיסק 2.5 של WD

גרסה שחור או אדום

ומזמין מאיבאי מתאם איכותי מ סאטא ל RJ 45 ( ככה כל הרשת יכולה להתחבר )

ואז קיבלת דיסק מהסדרות האיכותיות ולא הזבל הביתי שלהם + חיבור רשת

קצת התעסקות אבל לדעתי שווה

יש לינק?

תודה לכולם.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

בכל מקרה משהו מוזר בתגובות בזאפ.

כוננים של WD קיבלו המון תגובות ש90% מהם שליליות.

כוננים של SEGATE קיבלו סך הכל תגובה אחת

וככה גם הכונן של TRANSCEND

מה שהופך את התגובות השליליות על WD אולי לפחות אמינות.

מהתגובות כאן בפורום אין תשובה חד משמעית.

פורסם

הכוונה היא ש-Transcend קונים דיסקים משלושת הגדולים ואורזים אותם בברזל שלהם. בפנים זה עדיין WD\Seagate\Toshiba.

זה לא ממש משנה, כל עוד יש גיבויים מסודרים, תיקח את הזול ביותר.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

היו לי שני דיסקים WD שהתפגרו והוחלפו במסגרת האחריות לחדש. אבל הם עבדו ממש קשה במערכת CCTV. עכשיו יש שם גם דיסק WD. מעבר לזה יש לי מספר דיסקים חיצוניים של WD ובינתיים כולם עובדים יופי. לאחרונה קניתי WD 2T USB3 וגם הוא עובד מעולה. אין תלונות בגדול.

דיסקים של סמסונג היו מעולים כאשר שווקו. לצערי אין יותר כי כמו שמוסבר בגרף שצירפת הם התמזגו.

לא יצא לי להכיר דיסקים של טושיבה עדיין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
היו לי שני דיסקים WD שהתפגרו והוחלפו במסגרת האחריות לחדש. אבל הם עבדו ממש קשה במערכת CCTV. עכשיו יש שם גם דיסק WD. מעבר לזה יש לי מספר דיסקים חיצוניים של WD ובינתיים כולם עובדים יופי. לאחרונה קניתי WD 2T USB3 וגם הוא עובד מעולה. אין תלונות בגדול.

דיסקים של סמסונג היו מעולים כאשר שווקו. לצערי אין יותר כי כמו שמוסבר בגרף שצירפת הם התמזגו.

לא יצא לי להכיר דיסקים של טושיבה עדיין.

אז ניתן להבין ש SEGATE די אמינים?

פורסם
אז ניתן להבין ש SEGATE די אמינים?

לפני מספר שנים כאשר עבדתי במחלקת it בחברת הייטק, נמנענו לקנות דיסקים קשיחים של סיגייט כי נתקלנו בבעייות אמינות איתם.

רכשנו בעיקר wd שהיו סבירים כאשר פעם ל. הצטרכנו להחליף דיסק (אני מדבר על כ300 תחנות עבודה ושרתים).

משום מה wd תמיד נתנו 3 שנים אחריות על הדיסקים שלהם ועכשיו הם ירדו לשנתיים בלבד.

ממליץ לך ללכת על הדיסק עם מספר שנות אחריות הגבוהה ביותר, כי כל השאר מסביב הוא סה״כ קופסא.

פורסם

נותנים שנתיים בגלל השטפונות בתאילנד. חוץ מזה למיטב זכרוני, פעם אחרוני שרכשתי דיסק קשיח, HITACHI נותנים 3 שנים אחריות על הדגמים הסטנדרטיים שלהם.

(מצד שני אני לא מת על הדיסקים הקשיחים שלהם)

תחשוב שבשנה האחרונה של האחריות, כשלהרדיסק יש יותר משנתיים, סביר להניח שהרבה יצטרכו להחליף, אבל היצרן בקושי עומד בקצב הייצור, לכן גם המחירים גבוהים הרבה יותר מאשר בעבר, כשההרדיסק בן פחות משנתיים, רוב הסיכויים שהוא יהיה בסדר. לא יצטרכו הרבה החלפה, שיקול של החברה להוזיל לעצמה עלויות ולהחליף פחות דיסקים קשיחים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הכוונה היא ש-Transcend קונים דיסקים משלושת הגדולים ואורזים אותם בברזל שלהם. בפנים זה עדיין WD\Seagate\Toshiba.

זה לא ממש משנה, כל עוד יש גיבויים מסודרים, תיקח את הזול ביותר.

נכון לרגע זה ה transcend הוא הזול ביותר ונותנים עליו 3 שנים אחריות.

הבחירה דיי קלה...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...