Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

לאחר שהאייפון 4 שלי שחה בבריכה של אולם אירועים, הגיע הזמן לחפש פלאפון חדש 8)

אשמח לקבל את עזרת חברי הפורום.

הדרישות שלי: מסך גדול (3.8"+), מערכת הפעלה שתריץ אפליקציות כמו WAZE, YNET, כלכליסט, גלובס ו-TAPATALK חלק.

הפלאפון לא צריך להיות מכונת גיימינג / מוסיקה.

התקציב הוא 2.5K אבל אפשר למתוח אותו אם יש משהו ששווה את זה.

כרגע האופצייה המובילה היא HTC SENSATION XL. ראיתי גם שיש HTC ONE X ו-ONE S אבל לא הצלחתי למצוא את ההבדלים ביניהם חוץ מבמסך.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במצבעים של ימים אלה אפילו SGS3 נמצא על גבול התקציב שלך ומדובר בחנויות מסודרות, לא בדוכנים בשוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
lg nexus 4

galaxy nexus.

יש לי את השני ברשימה ואני מ-ב-ס-ו-ט!!!! חסרון יחיד שהמסך איננו גורילה גלס.

הסתכלתי על המפרט שלו עכשיו. ואוו! מסך ענק!

יש משהו מיוחד בו חוץ מגודל המסך? מעבד 18 ליבות או שקר כלשהו? הממשק הוא אנדרואיד "עירום"?

במצבעים של ימים אלה אפילו SGS3 נמצא על גבול התקציב שלך ומדובר בחנויות מסודרות, לא בדוכנים בשוק.

הסתכלתי עליו. ראיתי בזאפ שהמחיר שלו נע בין 2600-6800 ש"ח. המחיר המקסימלי הוא בגלל שזה מותג? אני חושש לרכוש אותו ב-2600 ש"ח. נראה לי טוב מידי. או שאני סתם פרנואיד?

מה מיוחד ב- SGS3 חוץ מהמסך הענק?

פורסם

אין לי נסיון עם ה-SGS3, אבל מדובר באחד המכשירים המתקדמים בשוק. - הטלפונים המתקדמים ביותר אצלי בבית הם Nexus S (זו הגרסה שקדמה ל-Galaxy Nexus, מקביל ל-SGS1 בלי Gorilla glass, עם NFC ועוד כמה הבדלים קטנים). - המכשירים מצויינים, נרכשו בחו"ל תמורת 1500 ש"ח לפני קרוב לשנה וחצי ואפילו בני הבכור חובב הגודג'טים לא מוצא תרוץ להחליפו.

מבחינת מחירים - ראיתי את המחיר סביב 2700 ש"ח בפרסומם של רשתות כגון באג ומחסני חשמל. בחנויות הרשמיות של סקיילקס הוא יותר יקר אבל לא בדקתי בשבוע האחרון, שבו מסתמנת ירידת מחיר של הדגם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הS3 זכה גם למעבד וזכרון ראם רציניים, בנוסף למסך באיכות מאוד מאוד גבוהה.

כל סדרת הNEXUS למיניהם מגיעים עם אנדרואיד נקי. היתרון הבולט בטלפונים האלה הוא זמן התמיכה הארוך מאוד למערכת ההפעלה (גם מצד גוגל וגם מצד מפתחים חיצוניים).

לא אמורה להיות בעיה לרכוש את הS3 ב2600 ש"ח. אם אתה חושש, תקנה אחד קצת יותר יקר אך מחנות שאתה סומך עליה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

תודה לכל מי שהגיב.

בחנתי את המפרט של ה-SGS3 מול GALAXY NEXUS שהומלץ פה. ההבדל במסך הוא ב-0.15". זה לא משמעותי בשבילי. ההבדל ב-RAM ובמהירות המעבד הוא כמעט זניח. אני לא צריך מכונת גיימינג או מוסיקה. הדבר היחיד שאני צריך הוא שאפשר יהיה להריץ אפליקציות (וויז, פייסבוק, גלובס, כלכליסט) חלק.

החיסרון היחיד הוא שהנקסוס מגיע אנדרואיד עירום. יש אפשרות להתקין את הממשק של HTC, ה-SENSE, לנקסוס?

פורסם

כיום ניתן לרכוש גלקסי S3 ב-2695 אצל KSP.

במסגרת התקציב שלך הייתי הולך על זה.

היתרון היחיד של הגלקסי נקסוס על פניו הוא שהוא אנדרואיד נקי ומקבל עדכונים ראשון, זה חשוב אבל זה ממש לא הכל...

ה-S3 חזק ומתקדם יותר עם כל מיני חיישנים ופיצ'רים נחמדים שסמסונג הוסיפו לו.

כמו כן הסוללה חזקה יותר והמסך שלו בהיר מזה של הגלקסי נקסוס שפשוט עלוב באור שמש...

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

נקסוס 4. יותר מתקדם מכל טלפון אנדרואיד אחר כרגע, מבחינת חומרה ומערכת הפעלה - ועולה חצי. 300 דולר, יש מבצע משלוח של מאסטופ ב15 דולר ועוד קצת מעמ ומכס - מקסימום 450 דולר אצלך בבית.

אין מה לשקול בכלל טלפון אחר, למעט הנוט 2 שבאמת מציע משהו שונה.

הוא מחליף את הגלקסי נקסוס, אגב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אם התקציב הוא 2500 שקל אז הייתי ממליץ להגדיל טיפה וללכת על הגלקסי אס3 או על ה HTC ONE X. בגדול ההבדל בניהם הוא שהגלקסי 3 פחות מתחמם וזמן הסוללה שלו יותר טוב, לעומת ה-HTC ONE X שהוא בעל מסך הרבה יותר טוב(במיוחד באור שמש ישיר) מאשר המסך של הגלקסי. מה חשוב לך יותר, זה אתה צריך להחליט.

אם היית רוצה לחסוך(לפי דעתי זה לא חסכון) ולהוריד את התקציב לסביבות ה-2000, אז יש לך את הגלקסי נקסוס.

עריכה: רועי, הבעיה היחידה שהנקסוס 4 לא במלאי, ויקח כמה שבועות עד שהוא יחזור למלאי, וגם בטח בגל השני הוא יחטף כמו לחמניות. ככה שאם פותח השרשור לא לחוץ ויש לו עכשיו איזה 3 חודשים לחכות לפלאפון, אז אולי באמת כדאי לחכות לנקסוס 4

פורסם

אם מחפשים טוב, אז יש את SGS3. אם לא, אז SGS2, ועוד יישאר עודף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שלושה חודשים? אולי שלושה שבועות. המלאים מתחדשים מהר מאוד.

ולומר שהמסך בSGS3 פחות טוב מהHTC ONE X זה לא בהכרח נכון - עניין של העדפה. יש מי שמעדיף LCD, אחרים AMOLED.

בSGS2 לא הייתי נוגע בשום מקרה ומצב, כי בערך באותו מחיר יש גלקסי נקסוס.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...