Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי טחורים!

או

מה אתה מנסה להגיד?

עבור בן אדם שהWAZE חשוב לו עדיף שלא יקח SG1 וSG2 כי הם עושים הרבה בעיות עם הוויז. לא מצליחים להתמקם על המיקום הנוכחי, וגם שכן זה אף פעם לא מדוייק. הם מאבדים תקשורת בדרך ועושים הרבה צרות.

מהקוממיות לרמלה לקח לי 40 ק"מ בגלל הWAZE !!!!

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי יש galaxy nexus ואני מרוצה ממנו מאוד.

בכל מקרה הייתי ממליץ לך לרכוש lg nexus 4 הכי מתקדם כיום עם מחיר שובר שוק.

אם יש לך מישהו שבא מארה"ב עוד יותר טוב. תוכל לרכוש 16GB בבערך 380$ אחרי מיסים בארה"ב.

בהצלחה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

מכיר עשרות (כל המחלקה לעיצוב תעשייתי בערך בחולון) עם גלקסי 1 ו2 ובתו מיקרו אוטוריטה לענייני טכנולוגיה מעולם לא פנו אלי עם הבעיה (לי אישית היתה בעיה בSGS 1 עם האנטינה של הGPS, אבל זהו).

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
מכיר עשרות (כל המחלקה לעיצוב תעשייתי בערך בחולון) עם גלקסי 1 ו2 ובתו מיקרו אוטוריטה לענייני טכנולוגיה מעולם לא פנו אלי עם הבעיה (לי אישית היתה בעיה בSGS 1 עם האנטינה של הGPS, אבל זהו).

יש לזה פיתרון ?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
עבור בן אדם שהWAZE חשוב לו עדיף שלא יקח SG1 וSG2 כי הם עושים הרבה בעיות עם הוויז. לא מצליחים להתמקם על המיקום הנוכחי, וגם שכן זה אף פעם לא מדוייק. הם מאבדים תקשורת בדרך ועושים הרבה צרות.

מהקוממיות לרמלה לקח לי 40 ק"מ בגלל הWAZE !!!!

חוץ מזה שWaze אפליקציה מחורבנת במיוחד לניווטים פרופר (לקחה אותי ממרכז גבעתיים להוד השרון דרך איילון :bad-word::brickwall:), בשימושים ה(מאוד) מועטים שלי בה, אף פעם לא נתקלתי בבעיות חיבור\מיקום וכו' (SGS2). מעדיף את Sygic בעשרות מונים.

אגב, קליטת GPS תלויה הרבה ברום ובקרנל שלך, היו לי רומים שעד לנעילת GPS לקח 10 דקות והיו כאלה שלקח 5 שניות.

פורסם

גם אני צריך סמארטפון חדש.

כולם כאן ממליצים על הגלקסי נקסוס, ואומרים שהוא עדיף מהS2.

מה שאני שמעתי זה שאין בארץ מלאי של חלקי חילוף לנקסוס ושאם נשבר המסך לדוגמא, זה יקר הרבה יותר ממסך של S2.

בעיקרון המליצו לי רק על אייפון בעיקר בגלל עניין החלפים הזולים.

עוד מישהו מכיר את זה?

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם
גם אני צריך סמארטפון חדש.

כולם כאן ממליצים על הגלקסי נקסוס, ואומרים שהוא עדיף מהS2.

מה שאני שמעתי זה שאין בארץ מלאי של חלקי חילוף לנקסוס ושאם נשבר המסך לדוגמא, זה יקר הרבה יותר ממסך של S2.

בעיקרון המליצו לי רק על אייפון בעיקר בגלל עניין החלפים הזולים.

עוד מישהו מכיר את זה?

מה אתה עושה יותר, שובר את הטלפון שלך או משתמש בו? זה אמור לענות על השאלה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

קח בחשבון שהחסרונות של הנקסוס הם חוסר יכולת להרחבת זיכרון מעבר ל16 GB המובנים וכמו כן הסוללה כמו באייפון לא ניתנת לפירוק.לגבי הסוללה זה נכון גם בHTC.למי שאומר שהאםשרות להוצאת סוללה אינה משמעותית אני אזכיר שהצלחתי להציל את המוטורולה אטריקס שלי לאחר טביעה הרבה בזכות זה שהוצאתי מייד את הסוללה.

פורסם

בגלקסי נקסוס אפשר להוציא ולהחליף סוללה בלי בעיה (יש מכסה כמו בגלקסי S3 והS2), בנקסוס 4 אכן אי אפשר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
נקסוס 4. יותר מתקדם מכל טלפון אנדרואיד אחר כרגע, מבחינת חומרה ומערכת הפעלה - ועולה חצי. 300 דולר, יש מבצע משלוח של מאסטופ ב15 דולר ועוד קצת מעמ ומכס - מקסימום 450 דולר אצלך בבית.

אין מה לשקול בכלל טלפון אחר, למעט הנוט 2 שבאמת מציע משהו שונה.

הוא מחליף את הגלקסי נקסוס, אגב.

אשמח לקבל לינק שבו ניתן לרכוש אותו ב300 דולר. כרגע לא מוצא אותו בשום מקום. רק באייבי, ושם אנשים עפים על עצמם ב PREORDER של קרוב ל500 דולר ומעלה.

כמו כן לשים לב שאם המכשיר נעצר במכס או משתמשים בישרות שילוח, יש לשלם 17% מע"מ + 15% מס קניה (או שקר אחר.. בכל מקרה מדינה גונבת אותנו).

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

יש שיטה של לשים את האייפון באורז לשלושה ימים והוא יספוג את המים.

תחפש קצת מידע בגוגל או יוטיוב ותמצא שזה אפשרי.

Polo 2012

פורסם
אשמח לקבל לינק שבו ניתן לרכוש אותו ב300 דולר. כרגע לא מוצא אותו בשום מקום. רק באייבי, ושם אנשים עפים על עצמם ב PREORDER של קרוב ל500 דולר ומעלה.

כמו כן לשים לב שאם המכשיר נעצר במכס או משתמשים בישרות שילוח, יש לשלם 17% מע"מ + 15% מס קניה (או שקר אחר.. בכל מקרה מדינה גונבת אותנו).

300 דולר (גרסת ה8GB) זה דרך החנות המקוונת של גוגל פליי. אליה אתה יכול להכנס רק דרך פרוקסי, VPN או בכל שיטה אחרת בה ניתן להשיג IP אמריקאי.

http://www.google.com/nexus/4/ - כפתור הshop now.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אוקי, נניח שאני לא שובר כל יום את המכשיר...

האם מישהו כאן יכול אחת ולתמיד לציין את היתרונות והחסרונות של הגלקסי נקסוס מול הS2?

איך הבדלי התוכנה משפיעים על המשתמש הרגיל שלא ממש מבין במערכות הפעלה?

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

• תוכן חדש...