Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה סיאט לאון 1600 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים תודה על הדאגה!

המשטרה אמרה לי מה אתה רוצה לך תסגור שתקבל את הרכב נסיר את זה שהוא גנוב.... אז תודה לכם משטרת ישראל !!

בקיצור מצאתי מתווך זול שיחזיר את הרכב בסביבות ה5 אלף באחריות שהוא שלם ולא פורק בורג ממנו .

את המסמכים והתיק הם לא מגלים לנו היכן זרקו ... שוב הרכב נורא שמור ובמצב חדש ! מה גם שאין לו שוק אין הרבה כאלה ...

מקווה שבאמת אני יראה את הרכב כי מהמשטרה אני ממש לא מצפה , סריקות הבטיחו ועובדה הטלפון מחכה להם... אמרתי להם שהרכב בקלקיליה והם אמרו לי תסגור עם הגנבים ותיקח תרכב.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל הכבוד למשטרת ישראל ששולחת אותך לסגור עסקה עם הגנבים. אחרי זה מתפלאים למה אין אמון בהם.

אם יש לך את זה מתועד הייתי הולך עם זה לכל אמצעי התקשורת.

V5

פורסם

מייל אדום של YNET?

קצת לסכן חיי אדם לשלוח מישהו בזמן מלחמה, אה סליחה מבצע לשטחים להשיב רכב גנוב...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

מה?!?! אני לא מאמין שזה מה שאמרו במשטרה.

מילא לשלוח אותך לרשל"צ, אבל קלקיליה??

לא לא לא... אני לא מצליח לעכל שבמשטרה (כל משטרה, לא משנה כמה היא לא מתפקדת) יגידו משהו כזה. במיוחד לא בתזמון הנוכחי.

*היה פה פעם (נראה לי) שמיילי עם לסת שנשמטת, לאן הוא הלך? ומתי הוא יחזור?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

קודם כל תירגע, אין למשטרה הרבה מה לעשות. אתה בטח חושב שיספקו לך שתי סוואנות עם 15 יסמניקים?

לפעמים הם מתנהלים באופן עקום, אבל ככה המערכת פועלת.

גם אני יום אחד צעקתי על המוקדנית ב100, דיווחתי על מקרה אונס, עכבתי אחרי החשודים, באמצע נהיגה אני מדבר עם 100, אני שמתי לב לשתי ניידות בלשים בדרך, והמוקדנית שאלה אותי שאלות יותר מידי מיותרות, עד שלבסוף הבאתי לה מספר רכב וניתקתי לה בפנים.

אחר כך הבנתי שזה לא פשוט בשביל המשטרה, לבוא ולעצור סתם ככה אנשים חשודים. (זה כמו שיזייפו את הפרטים שלך, ויפלילו אותך על שטויות).

אחר כך חוקר התקשר אליי, הייתי רדום, אמרתי לו מה שביקש וזהו. (מצאו את הפושעים).

בצהריים אמרתי לעצמי, הנה עוד רכב שהולך למשחטה.

כמתנדב במשטרה, יום אחד קיבלנו בקשר על רכב שנגנב מאשקלון (מאזדה 3), והבעלים רודף אחריו עם רכב של חבר מהבניין.

בקיצור, כל כמה דקות מקבלים עדכון, (המשטרה על הקו עם הבעלים), וחישבנו את זה שהם נסעו בערך 150 קמש בממוצע.

במידה והיו מרימים לי רכב יקר יחסית (גם 20K זה יקר) ואין לו מקיף, אין לי בעיה להכנס למצב אקשן ולרדוף אחרי הגנבים.

(כמובן שאם הכוחות יהיו שווים, רכב שהקוואליר שלי עומדת איתו, ולא חיפושית נגד לאון:|).

וכמו שאמרת זה ישראלים שהעבירו אותו.

בדברים האלה אין לי בעיה לעשות מרדף, למרות שזה לא חוקי, כשהמשטרה לא יכולה לעזור הרבה, בשבילי כל האמצעים כשרים(חוץ ממצב של סכנת חיים), גם אם זה להעיף אותם מהכביש, העיקר שישלמו על המעשים שלהם.

לגבי העסקה, לא יודע אם המשטרה תעזור, לדעתי זה פלילי ואתה חייב לדווח.

לפעמים זה גם מסוכן מאוד.

יכולים להפליל אותך, ללכלך אותך, לפעמים עדיף לומר קדיש על הרכב, ושהגנבים יחטפו שבץ.

אני לא יכול לומר מה אני הייתי עושה, יש בעסק הזה הרבה מאוד משתנים.

מה שכן, שמ15K ל5K יש פער גדול, וזה מרמז על כיפה אדומה שהולכים לעשות על הכסף שלך.

רק תזכור שזה כולה חתיכת ברזל.

פורסם
כואב הלב לקרוא את הפוסט הזה.

טעות שאנשים משלמים את דמי הכופר, זה רק נותן לגיטימציה למושתנים האלו להמשיך בשיטה.

1+

שנינו לא במצב הנל ושלא נהיה גם, אבל באופן הגורף העסקה הזו נותנת להם לגיטמיציה להמשיך לעשות עסקאות כאלו

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אתה חייב -חייב- לפנות לתקשורת עם השתלשלות האירועים.

חובה מוסרית ואזרחית שאנשים יידעו איזה משטרה בזיונית יש לנו.

אם אני הייתי מגיע למצב הזה הייתי נותן לעיתונים ולתקשורת לחגוג על המקרה הזה במשך זמן רב. אותו פקיד משטרתי שהיה אומר לי את זה היה בוכה שבועות רבים על שאיתרע מזלו ליפול על שיחה שכזאת שדבריו גרמו בעקבותיה לכתם גדול על המשטרה המכוערת ממילא.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

לצערנו זה המצב בארץ . מקווה שהרכב יחזור שלם .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אין מצב שהם אמרו לך ישירות לך תסגור עם הגנבים, זה הזוי אפילו לרמתנו.

מה היו המילים המדוייקות והאם אתה יכול לבצע שוב את השיחה ולהקליט אותה?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אם לא הייתי עושה טלפונים לא הייתי מוצא תרכב ... אני ראיתי אותו בעיניים שלי עובר לי את המחסום .. החיפושית לא זזה לא הצלחתי להגיע אליו.

המשטרה הייתה צריכה להכנס לקלקיליה , זה לא כפר גדול ...

מקווה לספר לכם שהרכב חזר מחר..

קלקיליה נחשבת דווקא לכפר גדול .

אגב מרבית הרכבים שנגנבים בישראל מוצאים את דרכם לקלקיליה ולחווארה . (וכל אחד מיכם מוזמן לעשות סיבוב בכפרים האלה ולראות במו עיניו את עשרות הרכבים הגנובים זרוקים במצבי צבירה שונים בחצרות ובסמטאות הכפרים הנ"ל)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מעניין החישוב הכלכלי הפרטי.

כמה כסף חסכו על ביטוח (פרמיה שלא שולמה במצטבר) מול 5,000 ש"ח...

בכל מקרה, הסיפור על המשטרה מייאש אך לא מפתיע, מה שמייאש אף יותר...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...