Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהתנעתי את הרכב עם כבלים והיה מופע ניצוצות לא קטן - הבנתי שעשינו משהו לא בסדר בתהליך (פה חשדתי :-D )

לכן שוטטתי קצת ביוטיוב והבנתי איפה הייתה הטעות אבל זה לא הנושא.

בעת השיטוטים נתקלתי בדבר הבא:

http://www.youtube.com/watch?v=ewvmAgiFfWg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

זה בעצם מכשיר עם כבלים ארוכים שמתחברים לשתי שקעי המצתים של 2 הרכבים, ובכך הרכב עם המצבר התקול מקבל חשמל מהרכב עם המצבר התקין, נראה ממש נוח וגם המחיר של זה יחסית סביר (25$)

נראה רעיון דיי טוב ונוח מאוד ל(א)נשים שלא ממש ידעו איך להסתדר עם מצבר מרוקן.

מה אתם חושבים?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

סתם רמאות.

לא יכול לעבוד בחיים, וכל מי שיש לו יותר מ-2 תאים אפורים בין האוזניים יבין בדיוק למה.

יותר מזה, פטציאל הנזק עבור 2 הרכבים הוא עצום, בקיצור, לא לגעת עם מקל בדבר הזה.

פורסם

לא בטוח שזו רמאות. שימו לב - הם לא מדברים על התנעה מיידית.

זה בעצם 'מטען מהיר' - אמורים להשאיר אותו מחובר בין 5 ל-10 דקות. הוא בעצם מעביר זרם, בעוצמה המירבית

שאפשר להעביר דרך שקע מצת (משהו כמו 10A).

זה שימושי רק במקרים שהמצבר תקין אבל התרוקן עקב השארה של אורות דולקים וכו'. אם המצבר עצמו מת

ולא מסוגל להטען - זה לא יעזור. כמו כן למצבר שהתרוקן לגמרי יתכן שידרש זמן יותר ארוך, 20-30 דק'.

יש תגובות משתמשים באמזון, נראה שזה אכן עובד, בהתחשב במגבלות :

http://www.amazon.com/Wagan-EL9796-Jumper-In-Car-Jumpstarter/dp/B00005OWK2

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אם הם היו אמרים שזו דרך להתנעה מיידית אז זה היה ברור גם לאלה שיש להם תא אפור אחד או פחות שזו רמאות.

אני מתאר לעצמי שאמור להיות בפנים קבל גדול שאמור להטען ואז ברגע ההתנעה הוא נפרק, יש רק 3 בעיות עם הדבר הזה,

א. ע"מ להתניע רכב, נדרש זרם של לפחות 500 אמפר (תלוי ברכב) ואין סיכוי שהדבר הזה יצליח לספק את הזרם הזה במשך כ-10 דקות שנדרש להמתין על-מנת לטעון את הקבל, יותר מזה, אני לא רואה איך קבל בגודל הזה יכנס במארז של המוצר הזה.

ב. מעגל המצת לא נועד לשנע זרם גבוה כ"כ ולכל הפחות ישרף לך הפיוז.

ג. מעגל המצת לא נועד לשנע זרם בכיוון הזה וע"מ להגן על המערכות הממוחשבות הרגישות ברכב יצרנים מסויימים ממקמים דיודה עבור המעגל הזה ובכך הופכים אותה לחד כיוונית.

פורסם

אכן זה נועד להטענת המצבר החלש(לא מת), ונועד לאנשים שלא ממש רוצים ללכלך ידיים/אנשים שלא מבינים.

החיסרון- זמן המתנה ארוך יחסית להתנעה בכבלים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אין שום קבל, זה מטעין את המצבר.

קראת את הביקורות באמזון ? זה עובד לאנשים בפועל.

הזרם הדרוש להתנעה הוא בערך 150-300A, למשך 2-3 שניות.

אם אתה מסוגל להעביר 10A למשך 10 דקות למצבר, יש לך מטען של 100A למשך דקה, או 300A למשך 20 שניות.

או 600A למשך 10 שניות.

אלא אם כן אני טועה בחישוב, זה נראה לי סביר.

לא נראה לי שהיו כל כך הרבה תגובות חיוביות על מוצר שלא עובד בהגדרה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תחסכו ממני את השטויות האלו,

או כבלים או מנואלה כמו בימים הטובים,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

יש לי מתקן שבתוכו ישנה סוללה 12V 7.5A נטענת

למתקן יש 2 שקעים של מצית ושני חיבורים שאפשר לחבר להם כבלים

הנעתי עם זה כבר כמה מכוניות

ויש לי את זה ברכב תמיד טעון

פורסם

סרטון על הפנים. (ממתי צריך כבלים, כשהמתנע עובד?)

מוצר שיכול במקרה הטוב לשרוף לך פיוז, במקרה הרע לשרוף לך את הרכב בכמה שניות.

בקיצור, סינים מהנדסים בשקל, לא מתקרבים לשטויות האלה.

זה כמו שתחבר מטען 24V לUSB של הלפטופ, בכדי לטעון את הסוללה.

פורסם

זה לא איביי מוכרים. זו חנות סצפציפית שבחרה להפקיע את המחיר. איביי היא לא חנות נפרדת, ובעצם גם אמזון היא לא, למרות שהיא ממוסדת גם כחנות עצמאית, הן מרכזי מכירה אונליין המאפשרים למגוון חנויות ומוכרים למכור. חוצמזה עלות העמלות שמשלם מוכר באיביי גדול יותר ולכן יש נטייה לייקור של חלק מהמוצרים שם, אבל בטח לא בקנה מידה של 25$ למוצר שזה כל מחירו.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

• תוכן חדש...