Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ברשותי קורולה שנראת כאילו ירד עליה גשם חומצתי חחח

פתחתי פה פעם אשכול לגבי זה אבל עכשיו אני יותר רציני בעניין אחרי הגשם זה נהיה יותר גרוע

כמה לדעתכם יעלה לי לצבוע רק את הדהייה הזאת זה פשוט מגעיל

אני יכול לעשות את זה לבד אם אני אקנה ניירות שיוף וצבע מתאים ?

כמה יעלה לי כל העסק הזה אני לא רוצה לצבוע את כל הרכב

wykf1jqmv2mj.jpg

עכשיו הצבע הרבה יותר גרוע אחרי הגשם

tr2tm1imk0mz.jpg

זה הרכב בצד נראה סבבה חוץ מכמה שריטות לא אכפת לי

dkmdktzo3dzh.jpg

פורסם

זה נראה כמו קילופים שנגרמים בגלל התחלה של חלודה, והמים מהגשמם פשוט מוסיפים להרים את הצבע ולגרום לתופעה של הכתמים.

אם זה אכן חלודה, דבר ראשון יש להסיר אותה בשיוף. לאחר מכן לצבוע צבע יסוד שמספק הגנה מפני חלודה, ולבסוף לצבוע בצבע של הרכב ובלכה.

העלות של התיקון הזה משתנה מבעל מקצוע אחד לאחר, ותלויה באיכות החומרים וזמן העבודה.

תוכל גם לנסות לתקן את כל העניין בעצמך בעזרת ספריי צבע, יסוד ולכה, ובמקרה הזה אולי אף לחסוך בעלויות.

פורסם

לעשות לבד זה קצת בעיה צריך סביבת עבודה כלים וידיים עדיף לי לצבוע הכל? שלא יהיה הבדל או רק למעלה? אלף שקל יכול להזפיק רק ללמעלה

פורסם

ברגע שאתה צובע בספריי זה מוריד את האלמנט של הכלים המיוחדים. הכל בתוך הספריי. לגבי סביבת עבודה: מקום מוצל ומאוורר - עדיפות למקום מקורה, אך לא חייב. אלף שקל זה בערך מה שייקח בעל מקצוע על המכסה מנוע+גג. טיפה יותר. בצביעה לבד תצא בנזק קטן יותר.

פורסם

אולי בכפרים ערביים שמאחורי הקו הוא ימצא צבעי שיגבה 1,000 ש"ח על גג + מכסה מנוע, צבעי שמכבד את עצמו יגבה 1,000 ש"ח רק על הגג.

צביעה בתנאים ביתיים לעולם לא תצא איכותית כמו צביעה על ידי צבעי מקצועי ותנור. צביעה זו אומנות ואותה צריך להשאיר לבעלי מקצוע (או לפחות להשתמש בציוד צביעה איכותי ותנאים טובים).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...