Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

hsk165 xl או mlk165?

asif25
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרת שאתה רוצה לבנות מערכת SPL

חבר לקומפוננט שלך את האלפיין בגישור ותסגור את הפינה של הבמה קידמית

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם
את האמת שאני לא יודע כ"כ איזה דגם של האוטופיה זה היה אבל בשישי האחרון שמעתי אותו, לגבי ההגברה שלי אני עובד פאסיבי אבל אני יכול לעבור לאקטיבי ככה שאין לי בעייה לקנות מידים וטוויטרים בנפרד-המגברים מופיעים בחתימה שלי.

ואם שאלת לגבי על מה הוגבר האוטופיה ששמעתי , הוא מורכב על מגבר זאפקו לא בטוח לגבי הדגם, והמערכת באותו רכב אחת המושקעות שראיתי.

אסיף אני חושב שזאת לא הפעם הראשונה שאתה שומע את זה ובלי לפגוע בבעל הרכב, אבל אומנם המערכת מושקעת מבחינה כספית אבל, וזה אבל גדול מאוד!

אין שום שום השקעה בתשתית והתקנה, יש סלט שלם של רכיבים, הרמקולים שקועים בדלת מעבר לדיפון ולא נותנים כלום, ובנוסף מנצח על כל המקהלה הזאת דאבל דין בלי יותר מידי אפשרויות כיוונים וכו'.

אני לא חושב שאתה צריך לקחת את זה כדוגמא ליכולות של הסט הנ"ל ואתה אמור לדעת את זה.

אהה כן ושכחתי את הסט האחורי הצעקני שיש שם שבולע את כל הבמה.

פורסם

דבר ראשון הסט מחובר בגישור על המגבר של האימג' דינמיקס ומקבל הספק מעל ומעבר.

דבר שני מור אני לא יודע ממתי אתה זוכר את המערכת שלי אבל היום מותקן שם 9887 עם איטום בדלתות הקידמיות והרמקולים האחוריים מנותקים כבר יותר מחודש. אההה וההרץ מותקנים על טבעות עץ שמחוברות ישר לפח של האוטו.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

מור לא הבנתי אותך, עכשיו רק הבנתי שהתכוונת לסט של האוטופיה ועל איכות ההתקנה ברכב ההוא.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים אני צריך עצה כדי להחליט באופן סופי.

יש לי אופצייה לHSK165 ואופצייה לXL.

שמעתי את שניהם ואהבתי אבל קצת קשה לי להשוות בינהם בגלל שהם היו על סט-אפים שונים.

עד לא מזמן הייתי בטוח שעל הנייר הMLK עולה על הXL

יש משהו שמבלבל אותי והוא מגיע דווקא מהאתר של הרץ(ציטוט):

the HSK 165 XL inherits the design and material selection, as well as the evolution in terms of performance proper of the MLK 165; all of this with a 2 dB increase in output throughout its entire frequency range.

הסאבים שלי מאוד דומיננטים וחזקים ולכן אני צריך סט אגרסיבי, אבל גם בלי להתפשר על האיכות.

הרכיבים שיש ברשותי הם אלו שמופיעים בחתימה.

פורסם

MLK165 הוא סט איכותי יותר מה-HSK165XL

מבחינת עוצמה ההבדל בין ה-HSK165 שיש לך כעת לשני הסטים הנ"ל הוא מינורי.

כדי לעלות בעוצמה אתה צריך לעשות שינוי מהותי ,אני הייתי ממליץ על אחד משני אלו :

1.מעבר לסט 3 חלקים

2.מעבר לאלמנטים SPL מידריינג' 6.5\8 אינצ'+טוויטר.

קודם תחליט מה אתה רוצה

אחרי זה תחשוב מה לרכוש עם הכסף שלך.

פורסם

כבעל סט של הXL אני מרוצה עד השמיים ממנו..אני נוטה לכיוון ה SPL והסט הזה דואג שאשמע חזק וברור מעל הבסים שברקע...אנשים שישבו אצלי ברכב הדבר הראשון הם שואלים כמה זוגות רמקולים יש לי באוטו וכולה יש לי סט אחד..ולא מאמינים עדיין. אז אין מצב שהיה מאוכזב ממנו הוא רק יעלה לך חיוך

Sub- Id max 12 comp- Hertz high energy XL comp amp-Diamond d600.2 Mono- Diamond d38001

פורסם

אם אתה מחפש עוצמה וגם איכות יש לך שתי אפשרויות.

להוציא יותר כסף ולקחת עוד סט שנשמע לך טוב אך לא מספיק חזק, ובנוסף לוודא שיש לך הגברה ראויה לשתי הסטים

או לקחת רמקולים שיש להם דגש על כמות ולא איכות.

כשיש לך זוג סאבים שדופקים להם ככה בעוצמה כבר נהיה מאוד קשה לשים לב לפירוט של סט קדמי.

• תוכן חדש...