Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

hsk165 xl או mlk165?

asif25
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים.

אני מתלבט בקשר לשדרוג הקומפוננט שלי כמו שפירסמתי לפני כמה ימים, האופציות שעומדות על הפרק הן mlk165 משומש וxl חדש, יצא לי לשמוע את שני הסטים על סט אפים שונים ככה שקשה לי להשוות בינהם בידיוק , המערכת שלי היא יותר בכיוון הspl איזה מהסטים מומלץ יותר לדעתכם?

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אגב הוצע לי גם סט של אודיסוןv6 אבל אף פעם לא שמעתי אותו. מישהו התנסה איתו ויכול לתת לי חוות דעת/הזמנה להשמעה?

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

MLK זו סדרה מעל HSK, מן הסתם שתיהיה יותר אאיכותית.

מה שכן, כדי שהMLK באמת יישמע טוב ולניצול אופטימלי של הסט, צריך בסיס יותר טוב (לדעתי המילה חייב איטום רציני כדי שיימע ממש טוב)

פורסם

מה קורה בשבועיים האחרונים כולם נזכרים ב-MLK 165 ???

כמו שכבר הגבתי בפוסט אחר לגבי הסט הנ"ל - לדעתי ומהניסיון שלי ממש לא חייבים איטום מאסיבי. אצלי בהתקנה הקודמת, הספיקה שכבה בודדת של דייינומייט והוופרים ירדו נממווךךךך בנפח הדלת.

האמת, לדעתי, ובהשוואה לכמה סטים ששמעתי מאז - אין שום דבר שמתקרב לMLK סביב ה-1K$ , פשוט לא קיים.

פורסם

איטום בדלתות יש. ואני יודע שהmlk בתיאוריה סט גבוה יותר מהxl אבל הם יוצרו בתקופות זמן שונות ולפי פורומים אמריקאים למיניהם כותבים שאפשר להשוות בינהם...

פורסם

עם המערכת לכיוון הSPL לך על XL

למרות שיש לך את ההי אנרג'י כבר , לא יודע אם תשמע הבדל משמעותי .

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם
ערב טוב חברים.

אני מתלבט בקשר לשדרוג הקומפוננט שלי כמו שפירסמתי לפני כמה ימים, האופציות שעומדות על הפרק הן mlk165 משומש וxl חדש, יצא לי לשמוע את שני הסטים על סט אפים שונים ככה שקשה לי להשוות בינהם בידיוק , המערכת שלי היא יותר בכיוון הspl איזה מהסטים מומלץ יותר לדעתכם?

יש לך את כול הכלים לעבוד עם סט 3WAY אקטיבי מלא למה שלא

תחשוב על לרכוש חלקים משומשים ותשקיע יותר בהתקנה.

פורסם

אם אני עובר לסט 3way אני אהיה חייב לחתוך את אחד האלמנטים מהמגבר, הרי ה3way ב9887 זה טוויטר מידבאס וסאב. וזה יכול להיות מעניין , רק שההתקנה תצריך השקעה גדולה יותר...אבל אני פתוח לרעיונות, אשמח לשמוע על מה חשבת.

פורסם

נראה מיותר לעבור מ-HSK165 ל-XL במידה והכוונה היא שידרוג, התקדמות.

גם אם תרגיש בהבדל סביר שיהיה זניח לעומת התקדמות לסט איכותי יותר כמו ה-MLK.

מצד שני אתה רושם ששמעת את שני הסטים, אז לך עם האוזן שלך.

פורסם

רעיונות לעוד סט אפים אפשריים? עוד דעות לגבי הדגמים שכתבתי...?

פורסם

את האוטופיה שמעתי השבוע, לא כ"כ התלהבתי.

לגבי הקלארוס, אף פעם לא יצא לי לשמוע אבל לפי מה שהבנתי הוא לא רמה מעל הHSK הרגיל.

פורסם

מעניין אותי לדעת איפה כתוב את רמות הרמקולים שאתה ככה שולל,אני מציע,אם ייצא לך לשמוע תשמע,אין מה להפסיד.

איזה אוטופיה שמעת? BE או 165 הישן?

מה עם הגברה?

Scan Speak

פורסם

את האמת שאני לא יודע כ"כ איזה דגם של האוטופיה זה היה אבל בשישי האחרון שמעתי אותו, לגבי ההגברה שלי אני עובד פאסיבי אבל אני יכול לעבור לאקטיבי ככה שאין לי בעייה לקנות מידים וטוויטרים בנפרד-המגברים מופיעים בחתימה שלי.

ואם שאלת לגבי על מה הוגבר האוטופיה ששמעתי , הוא מורכב על מגבר זאפקו לא בטוח לגבי הדגם, והמערכת באותו רכב אחת המושקעות שראיתי.

פורסם

ולא שללתי, פשוט אין אף אחד שאני מכיר באיזור הצפון שיש לו את הקלארוס והמטרה היא להתקדם בגלל זה ציינתי ששמעתי שהרמה בערך זהה.

• תוכן חדש...