Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת חיישני רוורס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

החיישני רוורס שלי ברכב התקלקלו וזה מצפצף סתם גם כשאין כלום מאחורי הרכב ומראה לי בתצוגה שלא נישאר מרחק לנסיעה ברוורס, החלטתי שהגיע הזמן להחליף אותם.

ראיתי באוטודיפו שמוכרים חיישני רוורס ב 140 ש"ח , הבעיה היא שלא ראיתי בצבע של הרכב שלי, אם אני אצבע אותם זה יכול לגרום להם לעבוד פחות טוב?

האם החיישנים החדשים יתאימו בדיוק לחורים שיש מהחיישנים שאני אפרק? לי נראה שהגודל של החיישנים בפגוש אותו הדבר אבל אני חושש שלאחר הפירוק אני יגלה שאולי המידה של החורים גדולה מידי וזה יצור בעיה, אם קטנה מידי להרחיב חור זה שטויות.

פורסם

האם זה מצפצף כל הזמן או שלפעמים זה כן מראה את המרחק האמיתי?

קרה לי גם פעם דבר דומה וכבר חשבתי ללכת להחליף את החיישנים, אבל בסוף התברר שבסך הכל היה עליהם הרבה לכלוך.

ניקיתי הכל וזה חזר לעבוד כמו חדש.

פורסם

לא משתלם לי לנסות להחליף אותם אחד אחד כי זה סט ישן ולא בטוח שאם אקנה סט חדש החיבור אותו הדבר.

גם ככה זה חיישנים לא איכותיים שבנסיעה אחורה לא מזהים עצמים נמוכים עד לרגע שהייתי ממש קרוב אליהם ואז זה מצפצף בהיסטריה וכשהייתי יוצא הייתי רואה שאני ממש קרוב ולא קיבלתי התראה קודם ולכן עכשיו כשהם כבר עושים ממש בעיות החלטתי להחליף אותם.

פורסם

זה מה שיש באוטודיפו ב 140 ש"ח.

שוב אני לא מתייעץ פה על מחירים , אני שואל אם גודל החורים שיש לי בפגוש יתאים בדיוק לחיישנים אחרים?

פורסם

לא יודע לגבי החורים (בדרך כלל הקוטר הוא 22 מ"מ), אבל תוכל לרכוש סט מחו"ל ולחסוך יותר. קיט כזה עולה 13 דולר כולל משלוח.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...