Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

ברשותי אלפא 156 שדורשת נקיון פנימי יסודי. אני לא מתכוון להשקיע בדיטיילינג בשלב זה, אלא אנקה ואטפל באמצעים שברשותי - שואב אבק של תחנות דלק, son of a gun ו-tuff stuff של STP.

את הדשבורד אנקה עם טאף סטאף ואחריו SOAG, כנ"ל את שאר הפלסטיקה ברכב. גם את השטיחים ואת חגורות הבטיחות אנקה עם טאף סטאף.

הבעיה שלי היא עם מושבי העור בצבע אפור בהיר שבמצב די רע. אני מתכוון להחליף אותם בעוד כשנה, ובינתיים מעוניין להביא אותם למצב טוב בלי יותר מדי השקעה.

האם טאף סטאף יעשה את העבודה (גם במחיר של קיצור תוחלת החיים של המושבים) או יהרוס ויכתים אותם מיד?

מה הדרך הטובה ביותר לנקות ולשמר את ההגה ואת ראש מוט ההילוכים אשר עשויים מעץ?

תודה רבה למסייעים.

IMG_20121024_140850.jpg

IMG_20121024_140837.jpg

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני לא הייתי שם טאף סטאף על ריפודי העור.

יש תכשיר או יותר נכון זוג תכשירים של LEXOL,

האחד לניקוי והשני לריכוך ושמירה.

לדעתי קרצוף של פעמיים עם חומר הניקוי, ואחר כך מריחה

הגונה של המרכך והשארה שלו לשעה שעתיים, ואולי עוד שכבה,

ולבסוף ניגוב טוב של השאריות, יביאו את המושבים למצב סביר.

לקרצוף עצמו תשתמש בספוג אבל עם סיבים, יש כאלה בסופרפארם,

תרטיב אותו בקצת מים, שים מנה יפה של חומר ניקוי, ולעבודה.

את חומר הריכוך אני בדרך כלל מרסס על הריפוד ומורח בעזרת

הידיים על כל החלקים. זה הרבה יותר יעיל.

את השאריות להוריד עם בד טריקו לבן.

פורסם

אושרי, יוסי, תודה רבה.

למה אפשר יהיה לקרוא תוצאה טובה עם המושבים כמו שהם נראים?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני רק שאלה, ברשות אודי:

מנסיונכם - לא כדאי לפני עבודה עם החומרים הייעודיים לעור, לעבור על המושבים עם מגבונים לחים ? (בתקווה להוריד כמה שיותר כתמים / לכלוך).

alfa 156 2.5.

פורסם

הקרעים והמקומות הדהויים כמובן שלא יעלמו, אבל זה יטושטש,

ןתקבל מראה אחיד יותר של המושבים.

כמובן שכל הלכלוך אמור לרדת, כמו שכתבתי, לדעתי אחרי שני קרצופים טובים.

המריחה של חומר הריכוך משפרת גם את המגע של העור, ואם תיתן לזה להיספג

כמו שצריך, ותשים את הרכב במקום מוצל לכמה שעות, אז זה גם משפר את

המראה במקצת.

חולגי, מגבונים לחים לא מומלצים לעבודה עם העור, הם גם עלולים להוריד צבע

ממנו, מאחר והם מכילים סוג מסויים של אלכוהול, וחומרים נוספים של חיטוי.

אם משתמשים בחומרים טובים, לא אמורה להיות בעיה להוריד את הלכלוך.

פורסם

אושרי, שוב תודה.

חולגי, אתה צודק, אני מתכוון להתחיל עם מגבונים נטולי אלכוהול ומשם לראות מה השגתי.

כמה שהמושבים יהיו נקיים הם עדיין קרועים ומרופטים.

Winston S. Churchill -

פורסם

המלצה חמה.

אצלי סלון הרכב הינו גם מעור בצבע אפור (מאוד דומה לזה של פותח השרשור).

על מנת להסיר כתמים תשתמש בקליה (בקבוק ורוד), תדלל את זה ביחס של 50 אחוז מים , ותשפשף את העור בעזרת סמרטוט.

כל הכתמים יוסרו, כמו כן על כתמים חזקים ניתן למרוח קליה מרוכזת ללא דילול ולהשרות ואז לנקות.

לגבי מילוי הסדקים, ישנו חומר מילוי שנועד רק למילוי סדקים (לקרעים זה לא יעזור), מניסיון על הסלון של אחותי זה עבד מעולה. (ומחזיק כבר מעל לשנה וחצי)

הוא גם מגיע בכמה צבעים, אני אבדוק איתה ואחזור עם שם המוצר.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...