Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

פתאום עלה לי רעיון גאוני לראש, לקנות דיו למדפסת באיביי/אמזון/DX.

הלכתי למדפסת שלי, וראיתי שמספרי הדיו שלי (HP) הם 140 (שחור) ו141 (צבע). כמובן יש גם את גרסאות הXL המוגדלות.

רק מה: בדיקה זריזה בשלושת האתרים, העלתה חרס!

אין ולו דגם אחד שמסומן במספרים 140 או 141!

האם יש טעות? האם יכול להיות שלאותם ראשי הדיו יש מספור אחר בחו"ל??

אגב דגם המדפסת הוא 6413 (מכונה משולבת).

ואם אני מקיש את דגם המדפסת - זה מוצא לי ראשי דיו עם מספר שונה, שבמפרט שלהם כתוב שהן מתאימות ל6413.

מישהו יכול להסביר לי איך לחפש בצורה יעילה את ראשי הדיו הנכונים?

ואם למישהו יש נסיון עם הזמנת ראשי דיו מחו"ל - ממה כדאי להיזהר? (בהנחה ואני קונה מקורי).

תודה

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני לא מבין בזה ובכללי אני מעדיף לקנות מהארץ, אבל למה שלא תנסה לקנות בארץ? אני הזמנתי דיו למדפסת לייזר והגיע תוך שבוע בלי בעיות ובזול.

פורסם

חבל על הזמן שלך.

חבר המליץ לי לפניי יומיים על אתר שיש לו ניסיון איתו והוא מרוצה, וגם אני הזמנתי שלשום ראש דיו משם.

זה הלינק לראשים עבור המכשיר HP שלך:

http://www.mdyo.co.il/a.aspx?a=%D7%93%D7%99%D7%95-%D7%9C%D7%9E%D7%93%D7%A4%D7%A1%D7%AA-hp-officejet-j6413

הם שולחים בדואר רשום ללא עלות, והמחיר יותר טוב מ KSP או אייבורי כאן בארץ (אומנם *לעיתים* מדובר בשקלים בודדים, אבל עדיין הפרש לטובתם).

עלות ראש מקורי 140 של HP היא 76 ש"ח ועבור 140XL תשלם 149 ש"ח (ב KSP 157 ש"ח)

בנוגע ל 141 (צבעוני) - ראיתי באתר שיש רק XL מקורי ולא בגודל רגיל. המחיר הוא 154 ש"ח (ב KSP 172 ש"ח)

יש גם תחליפיים בהרבה פחות כסף - אבל אני ממליץ על המקוריים בלבד.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

פעם אחרונה שבדקתי, בכל איזור/מדינה החברות בד"כ משנות את שם הדגם של הדיו שמתאים למדפסת. נאמר שיש לנו אותה מדפסת, בישראל תאלץ לקנות לה דיו מספר 901, ובארה"ב תקנה לה דיו מספר 915 או משהו בסגנון. לגבי אם יעבוד 915 במקום 901 - אין לי תשובה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

יונתן, התחלתי לאחרונה לשווק דיו וטונרים תחליפיים בעלות זולה מאד, אני אמסור לך מחירים מחר לדגם שבקשת, אם אני לא טועה, המחיר לא יעבור את ה90 ש"ח לראש דיו (XL).

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הי,

מדובר על ראשים תואמים:

מחיר לראש דיו 920XL בצבעים כחול/אדום/צהוב - 45 ש"ח ליח' (XL = כמות של 700 הדפסות ב5% כיסוי)

מחיר לראש דיו 920XL שחור - 65 ש"ח ליח' (XL = כמות של 1200 הדפסות ב5% כיסוי)

שולח בשליחים/רשום/איסוף מהחנות* (יש לתאם לפני)

פורסם

ראשי דיו תואמים למדפסת, כוללים צ'יפ. איסוף מהחנות שלי בחיפה, בתיאום מראש. (פנה אלי פרטי אם אתה מעוניין בעוד פרטים)

פורסם

ואו. מחירים מטורפים יש לטונרים.

יש לי HP 1415 לייזר צבעונית משולבת עם פקס

המדפסת כולל טונרים עלתה לי 1200 שקל.

4 טונרים מקוריים עולים במבצע...1100 שקל.

לא מקורי, 500.

אז מה יהיה כשהם יגמרו? נזרוק את המדפסת לפח ונקנה חדשה? לא מובן.

פורסם

סביר להניח שלא כולם יגמרו ב"מכה", ואני מהמר שתמצא את עצמך "אחת ל...." מחליף טונר מקורי בכמעט 300 שח.

מדפסת כזאת נמכרת ב ZAP החל מאיזור ה 1400 שח (וצפונה).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ובהחלט יתכן.

למרות שעד עכשיו היתה לי קנון צבעונית שנקנתה לפני 6 שנים ועד עכשיו הייתי עם הטונר המקורי.

לפני שבוע נגמרו לי הצהוב והאדום בבת אחת והשחור היה על הסף.

בדקתי מחירים - 450 ש"ח לצבע - והחלטתי להזמין מדפסת חדשה.

הקנון עפה לפח בצער רב מאד.

פורסם

זאת הסיבה שהפסקתי לקנות HP.

מיכלי דיו חלופיים לברדר בארץ (officer) במחיר 20 ומשהו ש"ח. באיביי - $1.7 לשחור, כ$2 לצבעוני. המיכל הוא נפרד מראש ההדפסה, והוא חלופי וחדש, לא ממוחזר, ללא צ'יפ אבטחה.

במדפסת ברדר אחרת התקנתי מיכלי ענק (100 מ"ל) הניתנים למילוי מחדש, ודיו (4 מיכלי 100 מ"ל) מאיביי. במשך כשנה הצבע עובד היטב, ומשום מה השחור שבק פעמיים - חזרתי לחלופי.

טונר למדפסת לייזר סמסונג קניתי בינתיים בארץ ב-150 (גם officer ) אבל בפעם הבאה אנסה ערכת מילוי מאיביי בכמה דולרים.

:turn-l:
פורסם

אל תשווה מדפסת לייזר שחור לבן מול צבעונית.

בארץ, לרוב המדפסות לייזר שחור\לבן יש טונר מקורי ב 300-350 שח וחלופי ברבע עד חצי מחיר של מקורי.

בנוגע למדפסות הזרקת דיו - עבור המשתמש הביתי שמחפש מכשיר קל משקל ובעל מימדים קטנים, המחיר שאתה משלם הוא בראשי הדיו (ובסה"כ הכללי, אם ניקח טונר מקורי של 2000 דף שעולה 350 שח מול מחסנית דיו XL של HP שעושה 700 דף במחיר 122 שח [של ה HP4500], אז העלויות ל 2000 דף הן פחות או יותר דומות).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...