Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סמארט ב250K !

MarkN
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה אתה אומר על זה?

הוא עולה באנגליה מעל 40,000 ליש"ט, בארץ זה מעל 400,000 שקל. וזה גם מאותה קטגוריה של הסמארט, "micro car".

תרגיל ב- CO2 ותוספת אבזור לרוכשי הדגמים האמיתיים של אסטון מרטין.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתי ראית כזאת לאחרונה על כבישי ארצינו? אני לא ראיתי מעולם ואני מניח ש99 אחוז מהפורום הזה(אם לא 100 בכלל) גם לא ראו. מה שאומר שהרכב הזה לא נמכר בכלל.

פורסם

המחיר בגרמניה קצת יותר מ-20 אלף יורו. לא צריך להגזים.

הסמארט עם בעית תמחור רצינית באירופה וקטלנית בישראל. במחיר הזה אין לה זכות קיום. לפחות לאבארת טריבוטו פרארי יש עיצוב פנים עשיר ויחודי וביצועים מרשימים.

פורסם

כל אחד קונה מה שבא לו. לפעמים גם כי זה סמל סטאטוס (לא במקרה של הסמארט אולי, כן במקרה של חולצות עם דגל קטן) ומעוד מגוון סיבות שונות. כבר דנו פה אלוהים יודע כמה פעמים גם באבארט' פרארי טריבוטו שיש בישראל. אז למישהו גורם אושר זה שרשום על הפיאט שלו שהיא מחווה לפרארי והיא קצת יותר חזקה, או זה שלסמארט שלו יש עוד כמה כוחות סוס. אז מה?

לאדם ממוצע, קניה של כל רכב ספורטיבי באשר הוא (וזה מניסיון) נראת כמפגרת. אז? אני ממש מקווה כל פעם מחדש שבעלי האבארט הם גם בעלים של עור של פיל, או לכל הפחות לא קוראים כאן, עם כמות הלכלוכלים עליהם. טיפשים או חכמים, לפחות יש להם את הכסף לקנות את הרכב שהם רוצים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

במחיר שלה אני מעדיף סילבראדו,

הרבה יותר "רכב"

סתם תמונה לשם השוואה:

7457102060_f1d568cb89_k.jpg

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
כל אחד קונה מה שבא לו. לפעמים גם כי זה סמל סטאטוס (לא במקרה של הסמארט אולי, כן במקרה של חולצות עם דגל קטן) ומעוד מגוון סיבות שונות. כבר דנו פה אלוהים יודע כמה פעמים גם באבארט' פרארי טריבוטו שיש בישראל. אז למישהו גורם אושר זה שרשום על הפיאט שלו שהיא מחווה לפרארי והיא קצת יותר חזקה, או זה שלסמארט שלו יש עוד כמה כוחות סוס. אז מה?

לאדם ממוצע, קניה של כל רכב ספורטיבי באשר הוא (וזה מניסיון) נראת כמפגרת. אז? אני ממש מקווה כל פעם מחדש שבעלי האבארט הם גם בעלים של עור של פיל, או לכל הפחות לא קוראים כאן, עם כמות הלכלוכלים עליהם. טיפשים או חכמים, לפחות יש להם את הכסף לקנות את הרכב שהם רוצים.

העניין הזה של סמל סטאטוס הוא אחד הגורמים המרכזיים למצב הכלכלי הגרוע בארץ.

שיש אנשים שגרים בשכונות עוני או לחילופין צעירים שגרים אצל ההורים ואין להם שקל אבל נוסעים במכוניות יוקרתיות וזה תקף פעמיים גם לגבי הביגוד (למרות שהביגוד המדובר פה הוא סמל לאוכלוסייה שלא הייתי שמח להשתייך אליה :wink:).

פורסם
במחיר שלה אני מעדיף סילבראדו,

הרבה יותר "רכב"

סתם תמונה לשם השוואה:

7457102060_f1d568cb89_k.jpg

אפשר לסדר סמארט למורעל אמריקאיות מגודלות שכמותך:

smart-car-monster-truck.jpg

:lol:

פורסם
העניין הזה של סמל סטאטוס הוא אחד הגורמים המרכזיים למצב הכלכלי הגרוע בארץ.

שיש אנשים שגרים בשכונות עוני או לחילופין צעירים שגרים אצל ההורים ואין להם שקל אבל נוסעים במכוניות יוקרתיות וזה תקף פעמיים גם לגבי הביגוד (למרות שהביגוד המדובר פה הוא סמל לאוכלוסייה שלא הייתי שמח להשתייך אליה :wink:).

לא יודע מה הביגוד מסמל עבורך. בתור מתכנת, אני יכול לספר לך ש99.9% מהאנשים סביבי בהנהלה הזוטרה והיותר בכירה של החברה בה אני עובד לובשים מותגים כמו טומי הילפיגר או דברים דומים.

אכן, יש בעיה של אנשים שקונים יותר ממה שהם יכולים להרשות. לא בטוח שזה כ"כ נכון לגבי צעירים שקונים רכבים כאלה ואחרים, גם אם כן - יכול להיות שאותו הצעיר מעדיף להחזיק אוטו שהוא אוהב, מאשר לעבור דירה. זה גם שיקול. זה כמובן לא אומר שזה המצב עם רוכשי האבארט או הסמארט, שככ נהנים לרדת עליהם

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני מאמין שאני לא צריך לפרט לך לאיזו אוכלוסייה אני מתכוון אבל אפשר להגיד שבדר״כ מצטרף לזה כובע של נייק או אדידס.

בקשר לעניין הדירה שאמרת, איזו הצדקה אתה יכול למצוא לשיקול כזה בין רכב יוקרה לבית נורמלי, או לחילופין ללא דירה בכלל? קרוב לידי יש שכונה ממש קשה עם הרבה פשע ועבריינות, בנייני רכבת ישנים ומוזנחים אבל למטה בחניה ג׳יפים וBMW חדשות.

שאחרי זה יצאו להפגין שאין להם כסף לקחת משכנתאות ולצדק חברתי.

פורסם

שרשור הזוי. מתאים לך? תקנה. לא מתאים? אל תקנה. מה יש להתווכח על זה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

צודק. נמאס כבר לראות השרשור הזה. אין פה כלום.

אפשר להעביר לעוף-טופיק לדיון בכמה שווה לך מיתוג/פוזה/שופוני...

די!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מתי ראית כזאת לאחרונה על כבישי ארצינו? אני לא ראיתי מעולם ואני מניח ש99 אחוז מהפורום הזה(אם לא 100 בכלל) גם לא ראו. מה שאומר שהרכב הזה לא נמכר בכלל.

ראיתי אחת. לבעליה יש לפחות רכב אחד נוסף שעולה כמליון שקל.

קנה לעצמו אופניים לקפוץ למכולת.

פורסם
פיאט 500 אבארט טריבוטו פרארי. שווה את תג המחיר הגבוה ? -לדעתי בהחלט לא ! :sad:

בתור אחד משוחד אני נאלץ להסכים. ואצטט את קלארקסון על הדרך - "It's a FIAT..."

• תוכן חדש...