Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לבדיקת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אחותי קנתה רכב מאלבר הרכב היה אצל השכנים שלי מ 0 ק"מ עד אתמול הרכב במצב חדש שנת 2010 עם 36K ק"מ הבדיקה של אלבר יצא תקינה במאה אחוז והם נותנים שנה אחריות על הכל וגם אני מכיר את הרכב ושאלתי את השכנים אם הרכב עבר איזה משהו "מיוחד" השאלה האם עדיין כדאי לקחת את הרכב לבדיקה ?

תודה

מומחה

פורסם

סוג הרכב יעזור , ישנם לא מעט רכבים עם בעיות כרוניות שיכולות לצוץ גם אחרי שנתיים ומספר ק״מ כזה . במידה ונדע באיזה רכב מדובר יכול להיות שיהיה לך עדיף לבדוק דברים ספציפיים יותר בהתאם לדגם.

פורסם

כן, כדאי לקחת את הרכב לבדיקה מטעמך.

התקמצנות על 600 שקלים יכולה לעלות לך הרבה יותר אחר כך. קח את הרכב לבדיקה בלי להסס בכלל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בכל מקרה הייתי ממליץ לקחת לבדיקה.

היו מקרים בהם נמכרו (בידיעה כמובן) רכבים ניזוקים לחברות ליסינג (כמו רכבי קיה שנפגעו בברד), ולכן גם אם הרכב לא עבר שום תאונה אצל השכן, אי אפשר לדעת מה עבר עליו עוד שהיה בידי היבואן/חברת הליסינג.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

אל תוותר על בדיקה. בייחוד כשמשלמים כמה עשרות אלפי שקלים על רכב.

אחות של חבר שלי קנתה רכב "שהיא מכירה" של זוג חברים שלה, כשהיא באה למכור אותו הרכב היה עם שלדה פגועה ועוד כמה דברים שמסתבר שהיא לא הכירה..

לא סומכים על אנשים בסכומים כאלה. למען השקט הנפשי תשקיע 500 ש"ח ותישן בשקט.

פורסם

אל תוותר על בדיקה!

במידה ויתגלה משהו בבדיקה,אז הרווחת את ההוצאות המיותרות שהיו נלוות לעניין בשלב מאוחר יותר.

במידה ולא יתגלה כלום,הרווחת את השקט הנפשי שלך.

כפי שכבר אמרו קודמיי,אתה קונה רכב בעשרות אלפי שקלים,השקט הנפשי שלך שווה עוד 500 ₪,לא?

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם
סוג הרכב יעזור , ישנם לא מעט רכבים עם בעיות כרוניות שיכולות לצוץ גם אחרי שנתיים ומספר ק״מ כזה . במידה ונדע באיזה רכב מדובר יכול להיות שיהיה לך עדיף לבדוק דברים ספציפיים יותר בהתאם לדגם.

הרכב זה יונדאי I20 1400 שנת 2010

מומחה

• תוכן חדש...