Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד מהירות לאופנוע DT שנת 95...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי קנה DT שנת 95 ואין מד מהירות, יש רק שעון טורים, אם מישהו יודע, או אם למישהו יש מושג על מקום שאפשר להשיג בזול ........

תודה לעוזרים....

אין כמו סובארו !!!

פורסם
חבר שלי קנה DT שנת 95 ואין מד מהירות, יש רק שעון טורים, אם מישהו יודע, או אם למישהו יש מושג על מקום שאפשר להשיג בזול ........

תודה לעוזרים....

בשביל מה מד מהירות?

זה לא שהוא צריך לדעת מתי הוא נוסע מהר מדי. הוא לא יכול...

אם אתה ממש מתעקש, אז אפשר להשיג משומש מפירוק (חפש חבר מרוסק), או להתקין ספידומטר של אופניים.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
בשביל מה מד מהירות?

זה לא שהוא צריך לדעת מתי הוא נוסע מהר מדי. הוא לא יכול...

אם אתה ממש מתעקש, אז אפשר להשיג משומש מפירוק (חפש חבר מרוסק), או להתקין ספידומטר של אופניים.

:roflmao:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

גם אני חשבתי על ספידומטר של אופניים אבל המחיר הוא בסביבות ה200 שקל והשאלה שלי אם אפשר למצוא בזול יותר..

אין כמו סובארו !!!

פורסם
גם אני חשבתי על ספידומטר של אופניים אבל המחיר הוא בסביבות ה200 שקל והשאלה שלי אם אפשר למצוא בזול יותר..

לך לפירוקיה של אופניים.

פורסם

לי בA3 (אופני ראלי A3, לא אודי A3) היה ספידומטר שקניתי, עלה לי 70 שקל במגה

ספורט, ועד 40 קמ"ש היה מדוייק להפליא (מדוד עם פחנוע), לא יודע איך הוא יהיה

במהירויות גבוהות יותר, אבל שווה ניסיון.

Moo Moo

------------

רוכב עד CSC75, ונותן בראש.

תגידו יש אייקון פרה פה?

• תוכן חדש...