Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בעוד כחודש אני ושני חברים נצטרך לשכור רכב באמסטרדם ליום אחד.

שלושתנו בני 18 (עברנו את 18 ), הרכב היחיד שמצאתי באינטרנט להשכרה בגיל שלנו עולה 185 יורו ליום, מעט יקר עבורנו.

אתם מכירים סוכנות שמשכירה רכבים לבני 18 בשדה התעופה באמסטרדם?

תודה מראש

פורסם

מצטער שזו לא תשובה מדויקת לשאלה, אך בכל זאת.

פעם ראשונה שלכם באמסטרדם?

כשאתה אומר אמסטרדם, אתה מתכוון להולנד? כי באמסטרדם עצמה - באמת שאין שום דבר לעשות עם רכב.

כשאתה אומר ליום אחד זה גורם לי לחשוב שאתם רוצים לנסוע לאיזשהו מקום מחוץ לאמסטרדם - רק שתדע שיש שם את מערכת רכבות מ-ע-ו-ל-ה. לכל מקום שתרצה. :)

אני וחברים השכרנו רכב באירופה לפני מספר שבועות, הייתה חווית שירות נעימה וזולה דרך סיקסט.

שים לב, כדאי לך לבקש הצעת מחיר משלמה סיקסט (הישראלי) ולדבר עם נציג שלהם בארץ.

פורסם

נכון, אנחנו רוצים לצאת מאמסטרדם ביום ההוא לאיזה חור בגרמניה. בבדיקה שלנו מול סוכנת הנסיעות, נסיעה ברכבות תהיה ממש טרטור ותעלה המון, אפילו ההצעה של הרכב ב185 יורו משתלמת יותר.

בני כמה אתה וחבריך? אתה זוכר בערך כמה עלתה ההשכרה ליום?

תודה!

פורסם

אמסטרדם היא פשוט סיוט אחד גדול להשכרת רכב. שילוב של רחובות חד סיטריים+ חוסר חניה טוטלי.

אני חויתי שם סנדול רכב מושכר לאחר שהסתובבתי המון המון המון זמן בחיפוש חניה באזור המלון (ושאני אומר אזור אני מתכוון לרדיוס ענק מהמלון. זה הסתיים בקנס עצבני.

שקול שוב.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

ראשית - השכרת רכב לנהגים צעירים היא עניין יקר. היה כאן שרשור על השכרה בארה"ב ובנצי התפלא על המחיר הגבוה שהבן שלי שילם - הסיבה היתה פשטה - הבחור בן 21, מחיר ההשכרה (והביטוח) כפול.

לגבי נהיגה בהולנד - אני רוצה להזהיר אותך - משטרת הולנד היא כנראה הקפדנית ביותר בעולם, סטיה של 2 קמ"ש מהמהירות המותרת (בכביש מהיר) תזכה אותך בקנס של כמה עשרות אירו, שישלח לביתך (בארץ). אם העבירה נעשתה בשטח עירוני, או - יותר חמור - באישור מיתון תנועה - הקנס מוכפל ויותר, וכמובן שהקנס גדל עם כל קמ"ש עודף.

לגבי שכירת רכב - אני ממליץ לך לא לשכור בתוך אמסטרדם, אלא מחוצה לה - אפילו לשלם עמלת שדה תעופה בסכיפהול - אתה מגיע לשדה בנסיעה קצרה ברכבת מה-CS, ויוצא מהשדה ישר לדרך המהירה. הסיבה היא שאמסטרדם עיר צפופה ביותר והנהיגה בה קשה מאוד, ולמעשה בלי הנסיון של המקומיים קשה מאוד להסתדר בה.

לגבי נסיעה לגרמניה - אולי תשתף אותנו ביעד, אבל עקרונית המלצתי היא לנצל את שירותי הרכבת המצויינים של הולנד (וגרמניה), למרות שבעשור או שניים האחרונים איכותם ירדה בהשואה למה שהיה קודם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
משטרת הולנד היא כנראה הקפדנית ביותר בעולם, סטיה של 2 קמ"ש מהמהירות המותרת (בכביש מהיר) תזכה אותך בקנס של כמה עשרות אירו, שישלח לביתך (בארץ). אם העבירה נעשתה בשטח עירוני, או - יותר חמור - באישור מיתון תנועה - הקנס מוכפל ויותר, וכמובן שהקנס גדל עם כל קמ"ש עודף.

אכן, האכיפה ברמה גבוהה מאוד ונפוצה מאוד. בלא מעט מקומות ישנן מערכות שאומדות מהירות ממוצעת על קטע נהיגה ארוך. בכבישים מהירים ישנה הפחתה של 4 קמ"ש מהמהירות שנמדדה.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

טוב. חלפו 10 שנים מאז שנהגתי לאחרונה בהולנד, אולי ההולנדים עברו לבנטיניזציה ונתנו גרייס של עוד 2 קמ"ש :wink:

כאשר נהגתי בהולנד חלוקת הקשב שלי הוטתה מאוד לכיוון מד המהירות. מצד שני - כיון שהנהגים ממושמעים היתה בעיה הרבה יותר קטנה של הפתעות מהסביבה (בהשואה לנהיגה בארץ). כאשר ההורים שלי ביקרו בהולנד ובטעות התקשרתי אליהם כשהיו ברכב תמיד נזרקתי מהקו כדי שהנהג (הולנדי) לא יאבד מהריכוז בגלל מישהו שמדבר בספסל האחורי! כל זה רק בגלל חשש מהאכיפה, כיון שהנהג עצמו היה מנוסה ביותר.

מכל מקום - אני חוזר על מה שאני כותב בכל שרשור על נסיעולת לחו"ל - להמנע מכניסה לעיר גדולה ברכב. מעדיף לחנות בשולי העיר ולהמשיך בתח"צ. וההמלצה השניה - לחפש אתרים העוסקים בנהיגה במדינות היעד וללמוד אותם היטב. בכל מדינה חוקים ומנהגים קצת שונים, וחשוב להכירם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...