Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אפתח ואגיד שהנסיון שלי ברכבים הוא די מוגבל. סה"כ נסעתי על הרבה משפחתומטיות רגילות ועל הרבה סופרמיני ידניות/אוטומטיות. אף פעם לא יצא לי לנסוע על רכבים עם קצת יותר כוח.

לפני כמה ימים יצא לי במקרה לקחת סיבוב בפיז'ו פרטנר טורבו דיזל של חבר שלי מהעבודה, והגיחוך הקל שהיה לי בהתחלה התחלף לסוג של פליאה עד כמה הדבר המכוער הזה פשוט לא סופר את כול הרכבים שנסעתי עליהם מבחינת הכוח שלו. מאז באמת שאני פשוט מתבאס לנהוג ברכב של המשפחה(פיז'ו 307), ואני בדיוק בתהליכים לקניית רכב בשבילי אז רציתי סוג של המלצה.

אני מניח שההמלצה הכי פשוטה תהיה, "לך על רכב דיזל", אבל דיזלים באמת בעייתים מבחינת מגוון ועוד יותר מבחינת מצב מכני. אז השאלה אם יש אופציה בנזינית בתקציבי ביניים(עד 40-50 אלף) שתוכל להתאים ולהיות אפילו מעבר?

פורסם

אתה מחפש רק כוח או מעבר?

כי בתקציב שלך אפשר לחפש איביזה 1.8 20vt

שזה 1800 טורבו בנזין.

אבל הרכב יהיה ישן ולא מאובזר.

תכוון אותנו למה בדיוק אתה מחפש

They are trying to ban me...

פורסם

קוראים לזה מומנט, ויש ממנו למנועי דיזל בערך פי 1.5 מלמנועי בנזין אטמוספריים, ובסל"ד נמוך בחצי. מצד שני, אם תלחץ פול גז בשתי המכוניות, רוב הסיכויים שדווקא הבנזין יהיה מהיר יותר.

אופציה בנזינית, כמו שאמרו לך, היא מכונית מוגדשת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני בעיקר מחפש רכב שביום יום אני לא מתכוון לנהוג עליו אגרסיבי או ללחוץ, אלא רכב שאני אדע שבמקרים מסויימים שבא לי לנסוע מהר או לבצע עקיפות/ נסיעה בעליות יהיה לי מספיק כוח גם מבלי לקרוע את הרכב.

אז האופציה שלי זה רק המוגדשות?

ורכבים בסגנון של ה-206 XS או היאריס ספורט לא יעשו את העבודה?

פורסם

הן כן יהיו זריזות.

אבל לא יהיה להן את המומנט הרב והזמין שאתה מדבר עליו.

שוב, יש הרבה קריטריונים בבחירת רכב.

תעשה סיבוב על האיביזה ואחיותיה מהקונצרן (ואג) ותראה אם חסר לך משהו באוטו.

פורסם

זו לא סיבה לקנות דווקא דיזל. להאיץ מדי פעם בסל"ד גבוה לא קורע את הרכב. אם אתה לא נוסע המון אין באמת סיבה כלכלית לקנות רכב מונע סולר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמובן.

פשוט מנועי טורבו, גם בנזין וגם דיזל, מקבלים את הכוח מוקדם בדרך כלל.

תבדוק כמה אופציות ותראה איזה רכב מספיק חזק בשבילך ושעונה על שאר הקריטריונים שלך.

בהצלחה!

• תוכן חדש...