Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב יש פיאט כמו שלי עם טסט עד יולי ב5000 שקל! ןעם נתונים טובים.

http://www.yad2.co.il/Cars/Special.php?AreaID=&CarSpecialID=4&CarSpecialSubCatID=104&FromYear=1981&UntilYear=1981&Hand=&fromPrice=&untilPrice=&Info=131

אם אני לא טועה לך יש סופרמיריאפיורי?

זאת שלמכירה נראית לי רגילה ואני אפילו חושד שהיא 1300סמ״ק היות והיא דומה באופן מפתיע לאותה 131 שעמדה ברחוב ארלוזורוב בחיפה במשך שנים רבות ונעלמה לפני כחודשיים...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תגובות 275
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם אני לא טועה לך יש סופרמיריאפיורי?

זאת שלמכירה נראית לי רגילה ואני אפילו חושד שהיא 1300סמ״ק היות והיא דומה באופן מפתיע לאותה 131 שעמדה ברחוב ארלוזורוב בחיפה במשך שנים רבות ונעלמה לפני כחודשיים...

שלי אכן סופר מיריאפיורי, לגבי זאת במודעה אין לי מושג אבל אם מישהו ראה אותה אשמח אם יתן קצת מידע!

מעניין מאוד באיזה מצב היא?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
ידידי היקר,

אם אתה לא בקי במה שקרה אנא המנע להביע עמדה ועוד כזאת נחרצת ופוסקת.

המחטף נעשה במעמד צד אחד.

לשמחתי המוכר הבין שמה שקרה כאן היה לא מוסרי בעליל.

אורן

מזל טוב. מקווה שהיא לא תילך לפירוק!

בכל מיקרה, תירצה למכור אני פה!

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

קודם כל זו ההוכחה הכי טובה שהשרשור הזה פשוט מציל רכבים,

דבר שני מה שנעשה כאן לא יפה ובטח שהוא ניכתב בפורום שכולנו מכירים את כולם,

דבר שלישי זו הסיבה שיש עוד המון רכבים ניסתרים שהרבה אנשים יודעים עליהם ולא מפרסמים אותם מחשש שיחטפו ע"י אחרים, כמו שקרה לי בעבר.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
האמת שראוי היה שהמוכר ישאר תקוע עם ה-133 שלו.

ומכיוון שזו 133 - אני באמת לא בטוח מי זכה פה :lol:

אולי הם מזוכיסטים (עד היום אני מיחס את בעיות הגב שלי לנסיעה מנואייבה לאילת ב133 לפני יותר מ30 שנה) :?:

מוויקיפדיה:

"מזוכיזם הוא פאראפיליה, הלך נפש שבו האדם נהנה לסבול כאב והשפלה על מנת להגיע לסיפוק, לגירוי מיני או לאורגזמה."

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%96%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%96%D7%9D

:roll::twisted:

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
אולי הם מזוכיסטים (עד היום אני מיחס את בעיות הגב שלי לנסיעה מנואייבה לאילת ב133 לפני יותר מ30 שנה) :?:

מוויקיפדיה:

"מזוכיזם הוא פאראפיליה, הלך נפש שבו האדם נהנה לסבול כאב והשפלה על מנת להגיע לסיפוק, לגירוי מיני או לאורגזמה."

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%96%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%96%D7%9D

:roll::twisted:

אני הוא לא זה שנסע עם 133 מנואייבה לאילת, ואני גם ממש לא מתכוון לעשות את זה - כך שאם יש כאן בינינו מזוכיסט די ברור מי הוא...! :wink:

פורסם
אני הוא לא זה שנסע עם 133 מנואייבה לאילת, ואני גם ממש לא מתכוון לעשות את זה - כך שאם יש כאן בינינו מזוכיסט די ברור מי הוא...! :wink:

לא הייתה לי ברירה - הייתי חייב להגיע להלויה בצפון (חייל  /טרמפים)... מצד שני, במידה וה133 יהיה דומה לזה:

rm3cpg.jpg   

או לזה

fiat_133_abarth.jpg

אהיה מוכן לגלות את הצד המזוכיסטי שלי :shock:

פורסם
לא הייתה לי ברירה - הייתי חייב להגיע להלויה בצפון (חייל /טרמפים)... מצד שני, במידה וה133 יהיה דומה לזה:

יהיה גם יהיה!:wink:

פורסם
מזל טוב. מקווה שהיא לא תילך לפירוק!

בכל מיקרה, תירצה למכור אני פה!

אתה לא רוצה לקנות את ה131 החומה?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
יהיה גם יהיה!:wink:

תודה לאל... עם צורך כזה "לסבול כאב והשפלה" ניתן לחיות די טוב:shock:

פורסם

לחובבי הפיאסטות - פיאסטה דור ראשון (כמדומני, היא מסומנת ב 82) בדרום ת"א - לא נראית בשימוש.

פעם הבאה שאעבור שם אצלם.

מיקום בה"פ.

אורן

פורסם
BUS לא משופץ נראה מדהים פרט לפנצרים.

נצפה על מובילית בכביש 6 מדרום לצפון בתאריך 18/11/2012

מקווה שעובר לידים טובות.

הגיע לידיים מעולות, עוד הוכחה ששווה לדפוק בדלת כשרואים רכב בחצר, וששווה להתעקש כשרוצים רכב.

צולם באזור השרון

באותו מצב כבר הרבה זמן.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...