Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלי להורדת סרטי WMV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת לימודיי באו"פ, אני יכול לראות לא מעט הרצאות באונליין (מוקלטות ומשודרות בסטרימינג דרך נגן המדיה של וינדוס).

העניין הוא שלרוב אין לי גישה לאינטרנט (נוסע ברכבת עם חיבור איטי בפלאפון),

ואני רוצה להוריד את ההקלטות למחשב כדי לנגן אותן באופליין.

ניסיתי כלי שנקרא WMRECORER, אבל הוא מתחרבש לי כל פעם,

רציתי לדעת אם יש חלופות חינמיות שעושות את העבודה (ע"ב לינק ישיר לסרטון/לינק לעמוד עם הסרטון).

אשמח להמלצות!

בברכה!

יונתן.

פורסם

לפני שאתה מפעיל את הסרטון, יש לך שם מצד שמאל קישור שרשום עליו משהו בסגנון: "אם יש לך בעיות צפייה לחץ כאן". אם תלחץ עליו תקבל לינק לקובץ שאותו אתה יכול לפתוח דרך תוכנה כמו VLC, וכמובן להוריד את הקובץ אליך למחשב.

פורסם
http://www.ant.com/video-downloader

מותקן לי בפיירפוקס, מוריד כול סרט

ניסיתי - לא עובד עם סרטים של WMV.

יכול להיות?

(כלומר סרטים שדורשים פלאג-אין של מדיה-פלייר, הוא בכלל לא מזהה אותם כסרטונים. יוטיוב דווקא הוא רואה - אבל זה ממש לא עוזר לי).

kramerica - איך אתה מוריד קובץ על בסיס הלינק הזה?

האם בVLC יש אופציה לשמור למחשב?

תודה!

בברכה!

יונתן.

פורסם

טוב,

בדקתי את כל ההמלצות כאן, ולצערי לא מצאתי אף שיטה שעובדת.

העניין הוא שהסרטון משום מה לא מאפשר בכלל את האופציה לעשות save as.

וכל הלינקים שמופיעים - מובילים לקובץ ASX פצפון (2 קילובייט) שפשוט מפעיל את נגן המדיה של וינדוס, ומזרים את הסרט מהרשת.

יש עוד רעיונות מקוריים??

בדגש על סרטי ההרצאות של האוניברסיטה הפתוחה?

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...