Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(מחפש רכב) זול ואמין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני סטודנט דל אמצעים שמחפש רכב זול (עד 15 אלף) אמין וחסכוני..

אילו דגמים עדיפים? ומאילו דגמים אני צריך להתרחק לגמרי?

תודה

פורסם

בתקציב שלך מומלץ מאוד ללכת על גיר ידני, האם אתה מוכן לזה או שאתה חייב גיר אוטומטי?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פיאט פונטו /ספייס /פורד פיאסטה ידניות יהיו אופציות מעניינות.

בתקציב כזה,חשוב לחפש רכב שטופל כהלכה (ולא בתחזוקת שבר),שלא הוזנח ומה שנמצא במצב הטוב ביותר,ק"מ נמוך ככל האפשר ויד נמוכה ככל האפשר- לקנות.

זהירות מפיאסטות ופונטו שהיו גם מחביבות ציי הליסינג וההשכרה ( לא להתעצל ולגשת לבדוק במשרד הרישוי בעלים קודמים).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בפונטו יש דרך טובה להמנע - לחפש רמת גימור ELX. ככה גם מרוויחים מנוע חזק וגמיש יותר, לא פוגעים במיוחד בצריכת הדלק, אך הסיכוי לקבל רכב ליסינג או השכרה לשעבר הוא נמוך, שכן לרוב חברות הליסינג וההשכרה בוחרות ברמת הגימור הבסיסית.

בפיאסטה קשה, הרבה מאוד מהן שירתו בהשכרה. אם אתה מוצא בעלים של רכב שטוען שהידיים הקודמות היו פרטיות, בדוק בחשדנות, כי לרוב הן היו בהשכרה ביד הראשונה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...