Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשלחו אליהם כתב תביעה מבית משפט לתביעות קטנות, כנראה שהם מבינים זאת, ולא מושכים את הדואר שנשלח אליהם מבית המשפט.

בית המשפט טוען שאין זה מתפקידו לאתרם, ושאני צריך לעשות מסירה פרטית.

יש רעיונות יותר יצירתיים ?, ברור לי שיהיה לי כמעט בלתי אפשרי לאתר אותם לצורך מסירה אישית.

פורסם

יש לי חבר שהשתמש בשירות של חברה\אדם שמאתרים את מי שצריך ומגיעים עד אליו ומצלמים אותו ואת המעטפה והוא מקבל את זה גם אם הוא לא רוצה. אני יכול לבקש ממנו את הפרטים אם תצטרך..

אבי

פורסם

אני חושב שאם זה נשלח לדואר הרשמי שלהם מעל 3 פעמים ואין לקיחה של הדואר אז והם לא מתייצבים למשפט -יש זכייה אוטומטית

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

אדם פרטי או חברה?

חברה - יש כתובת ברשם החברות.

פעם תבעתי חברה (שהיתה מהקמתה תרגיל עוקץ ורמייה). מסרתי את ההודעות לכתובת הרשומה ברשם החברות (הנוכל שם את כתובתה של אימו הנכה כדי שתתמודד עם כל הלקוחות המרומים. גיבור גדול) וצילמתי את הדלת ואת המסירה. כמו כן איתרתי את הכתובת בה הנוכל התגורר (בקלות - הלכתי לשאול עליו אצל המתחרים -הלגיטימיים, והם שמחו להפנות אותי) והדבקתי בריסטול גדול עם הודעת הזימון למשפט על רכבי ה"חברה" עם הלוגו, וצילמתי.

השופט התרשם מהתמונות שנעשו די צעדים לאיתור הנתבע, והמשפט נערך בהעדרו. זכיתי, אבל כמובן לא היה מי שישלם.

ההוצל"פ היו שמחים לקבל ממני אגרה כדי לפתוח תיק ולשלוח לו עוד מכתבים רשומים. המדינה, כרגיל, מפגינה אזלת יד בטיפול בנוכלים.

:turn-l:
פורסם

בדיוק גם לי יש מקרה כזה.

אם זה לא אפשרי לעשות מסירה פרטית אז תשכור חברה שכן תעשה את זה בשבילך.

שאין ברירה אין ברירה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...