Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב

תודה חברים.

רוב העצות לא פרקטיות וגובלות בפלילים....

בכל מקרה, פולו 16V לא יכולה לנגח דובלו מהצד...

אני עכשיו אצא מהבית ואקווה לטוב...

יום טוב לכולם

אומרים "כדי להילחם באש צריך אש"...

תלמד מתי אפשר לדחוף את הגבול ומתי לא...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

שתי אפשרויות -

1. באמת לקחת כמה חבר'ה ולהזיז את התחת של הדובלו.

2. לקחת מגבה ("ג'ק") ולהרים את האוטו על גלגשות (סקייט-בורד). ככה אפשר יהיה לדחוף את האוטו בקלות ולנווט אותו על הגלגשות להמשך הרחוב. (שיטה זו היתה בשימוש אצל פורצים לפני כמה שנים).

(מצטער על השימוש במלים מעפנות, אבל אני לא מכיר את צורד הרבים של "סקייט-בורד")

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
חזק וברוך :beerchug:

עוד הוכחה לגדולתה (ושתיינותה?) של הוואנדורה.

לפני כמה חודשים ראיתי רכב מסחרי מסוג ניסאן לארגו ומאחוריו Chevy-van צמוד לו לתחת.

לא הבנתי מה זה והתקרבתי לראות כדי להבין.

מסתבר שהלארגו נתקעה, והוא קרא לחבר נחמד עם שברולט (דמוי) וואנדורה, הוא דחף-נגח את הרכב כמעט חצי ק"מ עד שלהארגו התניעה מחדש. (מצומת חולון לכיוון כיכר הדמעות)

רק במידה ומישהו עושה את זה - לנגוח קלות, להצמד לתחת (הדובלו רכב תורכי?! :bugeyed: ) ואז להצמיד את הדוושה. זה בהחלט מחזה לא שגרתי מה שראיתי באותו יום.

יבורכו פגושי הפלדה מתוצרת פיניקס פנסילבניה! :wink:

עם וואנדורה זו לא חוכמה.

עם טנדר סקודה בנזין מודל 92 (שדוחף אח תאום מאותו דגם) מקריית בן גוריון ועד לאיזור התעשייה של חולון - סיפור יותר מעניין :)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
עם וואנדורה זו לא חוכמה.

עם טנדר סקודה בנזין מודל 92 (שדוחף אח תאום מאותו דגם) מקריית בן גוריון ועד לאיזור התעשייה של חולון - סיפור יותר מעניין :)

אני הייתי עד לטוסטוס ישן מתפרק שסוחב סובארו DL ישנה עם חבל בזיגזגים לכל רוחב הכביש :lol::shock::lol:

פורסם

4-5 גברים יכולים להרים את החלק האחורי של הרכב.

תארגן כמה חברים שלך תרימו קצת את הרכב שרק הגלגלים הקדמיים יגעו בכביש ותדחפו לאט לאט. ככה אתם לא ממש הורסים את הרכב ולא גורמים לו נזק שיכול להרוג כמו לחתוך את הבלמים.

כמו שאמרו פה אם משפחה תעלה על הרכב הזה ? מה אז ?

פורסם

ג'ק עגלה. זה כל מה שצריך.

כך גם מזיזים מכוניות בתוך מוסך.

מרימים את הרכב על הג'ק ודוחפים הצידה. פעם מקדימה ופעם מאחור עד שהרכב באמצע הכביש, ואז מרימים את הרכב מאחור (בהנחה שזו לא BX ובלם היד נועל את הקדמיים...) ודוחפים את הרכב בקלות יחסית, למקום שבו לא יחסום כלום.

ורק אז מורחים חרא של כלב על צידן הפנימי של ידיות הדלתות. או זה או פתק מנומס שמעיר לו על שחנה בחוסר נימוס. לבחירתכם. עדיף לא להגרר לונדליזם פטאלי. חבלה ברכב, ובוודאי חבלה בטיחותית היא קצת לא לעניין. קצת חרא על הידיים שלו יוציא אותו מעוצבן, אבל בלי נזקים קבועים שיכולים לסבך את העניין.

פורסם
ורק אז מורחים חרא של כלב על צידן הפנימי של ידיות הדלתות. [...] קצת חרא על הידיים שלו יוציא אותו מעוצבן, אבל בלי נזקים קבועים שיכולים לסבך את העניין.

:lol:

אני זוכר שרשמת את זה בדיון קודם. מצחיק כל פעם מחדש! :wink:

פורסם
:lol:

אני זוכר שרשמת את זה בדיון קודם. מצחיק כל פעם מחדש! :wink:

זה מנסיון. יצא לי לעשות את זה.

אני לא הולך לשרוט או לחבל ברכב של דביל. זה נראה לי קצת מוגזם. הבן אדם אולי חלאה לא מתחשבת, אבל הוא בסך הכל גרם לי לעוגמת נפש קלה מסויימת ולא הזיק לי פיזית או פיננסית.

הנקמנות שלי מתבטאת בזה שאני רוצה זה לגרום לו עוגמת נפש קלה גם כן. שיילך ויחפש עיתון לנגב איתו את היד ויתעצבן נורא. אני לא רוצה לשלוח אותו לפחח, לפנצ'ריה, או חס וחלילה למוסך על דבר כזה. זה כבר פלילי. קצת חרא על הידיים עדיין מוגדר אצלי כמעשה קונדס ולא כעבריינות.

לנקמנות קלה כזו נגררתי רק פעמיים-שלוש, וגם את זה אני מגדיר כתגובה לא הכי רציונלית מצידי לזלזול והפקרות באמת יוצאים מגדר הרגיל.

אסייג ואומר שבדרך כלל אני מתספק בפתק ארסי על השמשה, למרות שאני יודע שרוב החארות ינחרו בבוז ויזרקו אותו. אבל פעם כבר ראיתי נהגת עם תינוקת קוראת פתק מרושע שהשארתי לה על חניה עקומה וחוסמת שלה, וכמעט בוכה מזה. תאמינו לי - היה לי די לא נעים, ושמחתי מאוד שלא נגררתי לדברים מרושעים יותר.

פורסם

...

ורק אז מורחים חרא של כלב על צידן הפנימי של ידיות הדלתות. או זה או פתק מנומס שמעיר לו על שחנה בחוסר נימוס. לבחירתכם. עדיף לא להגרר לונדליזם פטאלי. חבלה ברכב, ובוודאי חבלה בטיחותית היא קצת לא לעניין. קצת חרא על הידיים שלו יוציא אותו מעוצבן, אבל בלי נזקים קבועים שיכולים לסבך את העניין.

אבל למה של כלב? מה רע בחומר האנושי? :)

מקרה משעשע -

ליד הבית שלנו במושב שמנו שלטים נחמדים שאומרים "החניה אסורה פרט לדיירי המשק" (יש לנו דיירים בשכירות). מדובר על חלק משטחנו הפרטי (לא בשוליים של הכביש) שהכשרנו לטובת העניין.

איזה חוצפן שהגיע כמה פעמים למשרד של השכן ממול (יש לו משרד בבית) חנה שם והוזהר כמה פעמים.

בפעם העשירית בערך כשלאחי הגדול (הבנאדם הכי שרוט שאני מכיר) נמאס ממנו -

הוא לקח את המלגזה מהמפעל של אבא שלי, הרכיב מגלשים ארוכים יותר והרים את האוטו לגג של הבית שלנו.

מיותר לציין שבעל הרכב לא חונה שם יותר.

פורסם

מקרה משעשע -

ליד הבית שלנו במושב שמנו שלטים נחמדים שאומרים "החניה אסורה פרט לדיירי המשק" (יש לנו דיירים בשכירות). מדובר על חלק משטחנו הפרטי (לא בשוליים של הכביש) שהכשרנו לטובת העניין.

איזה חוצפן שהגיע כמה פעמים למשרד של השכן ממול (יש לו משרד בבית) חנה שם והוזהר כמה פעמים.

הוא לקח את המלגזה מהמפעל של אבא שלי, הרכיב מגלשים ארוכים יותר והרים את האוטו לגג של הבית שלנו.

וואי... רעיון ענק

חבל שאין מלגזה בכל בית

יש תמונות? :wink:

פורסם

מקרה משעשע -

אני עדין צוחק...

בתור מושבניק לשעבר, חשבתי שיש יחסי קרבה בין שכנים ועוד במושב...

אני ממש רוצה לדעת איך הייתה הבעת הפנים שלו כשהוא חזר ולא ראה את האוטו, הרים מבטו השמימה וראה את האוטו על הגג...

:-P

<------Go fast

Go far------->

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...