Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרתכם -חניה ברכב ארוך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה מה שקורה כאשר מסתמכים על חיישנים וגלאים,

מפסיקים להשתמש במראות ובשיטה "הישנה"

של אומדן הרכב ושימוש בעיניים כדי לראות.

ל'

מסכים איתך לגמרי!

בכלל ככל שהטכנולוגיות ברכבים יותר מתקדמות ככה יכולות הנהיגה של בעלי הרכבים יורדות,

אני בספק אם 50% מאזרחי ישראל יודעים להעביר ולתזמן הילוכים כמו שצריך, שלא נדבר על זינוק בעליה,

עכשיו נכנסים כל החיישני חניה שדופקים למשתמשים בהם את יכולות החניה,

נכנס GPS שדפק לאנשים את יכולת ההתמצאות והניווט,

עכשיו שמעתי שיש מכוניות עם מערכת חניה אוטומאטית! לאן הגענו???

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לך 2 אפשרויות ללא התקנה בלתי-חוזרת.

1.הדבקת מראת-עזר [בד"כ צורתה אליפטית משהו, וגודלה כשליש ממראת-הצד] למראות-הצד. תדביק את המראות כך שיראו את דופן רכבך לכל אורכו...

2.ראיתי מספר פעמים, על רכבי סטיישן, מראת עזר חיצונית המולבשת על החלון האחורי, אם "תלביש" מראה כזו ותכוונה כלפי מטה תראה את "קו סיום רכבך".

פורסם

לדעתי חיישני רוורס יעשו את העבודה .

בכל מקרה , גם לי היה משהו דומה.

למדתי נהיגה על רכב יחסית קטן (פולקסווגן גולף) , ברכב הזה עשיתי חניה ברוורס פשוט מושלם .

שקניתי את הרכב הראשון שלי - מזדה 3 (לפני כחודש בערך) היה לי מאוד קשה להיכנס לחניה ברוורס , פשוט לא הלך לי!.

אבל אחרי אימונים רבים , והרבה שכנים שעזרו לי אני עושה חניה ברוורס פשוט מושלמת .

אני אישית יתקין בקרוב חיישני רוורס סתם כדי להיות בטוח שאני לא דופק רכבים של אחרים , סך הכל 150 שקל .

מקווה שעזרתי..

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

תאמת שלא השארתי לו שריטה זה היה ג'יפ עם טאמבון ברזל גבוהה .

בדקתי , אם היה משהו הייתי משאיר פתק.

אני מקווה שהשארת פרטים לרכב שנכנסת בו. לא פעם נשמות "טובות" במגרש חנייה אחד פגעו לי בטמבון מרוב קישורי הנהיגה שלהם. אף אחד כמובן לא טרח להשאיר פרטים. מישהו אפילו גילח מאט כנף.

אתה צריך לתרגל חנייה. תיעזר בחבר, לכו למגרש חנייה שאין בו רכבים, שימו קונוסים ותתחיל לתרגל. ואם כבר נכנסת במישהו - תיהיה בן אדם וקח על זה אחריות.

בנוסף בקש להתקין חיישני רוורס.

פורסם

וו גרירה? חיישני רוורס? זה רכב חברה! זה לא רכב שלי ואני רוצה ללמוד לחנות איתו ללא עזרים .

באודי ובגולף שהיו לי ידעתי לחנות ללא החיישנים פשוט הם היו למקרה חירום

אבל כאן זה פשוט נוראי.

פורסם

קח דגלון [כדוגמת דגלי יום-העצמאות שמלבישים על החלון].

חבר [או שתאלתר] מתאם מתאים כך שתוכל לנעול את מכסה תא-המטען על המתאם.

אם תמקם את הדגלון בפינת תא-המטען תקבל חיווי במראה היכן "הרכב מסתיים".

בכך תמנע מקדיחת-חורים וכולי..וגם ההשקעה מינימליסטית..

פורסם
אי אפשר לספר אותה באינטרנט. ברצינות, צריך להדגים אותה באופן פרונטלי, אחרת זה פשוט לא עובד.

צודק, אבל כדי לקלקל אחת ולתמיד בדיחה שוביניסטית עם זקן ארוך...

מדוע לנשים יש קושי בהערכת מרחקים?

images?q=tbn:ANd9GcTE4BLWkmf-MCx0Gv26r-FBTDa4GvFnjXlstc2rGjt20VNtarfGpQ

כי הגברים אומרים להן ש"זה" עשרים סנטימטרים.

פורסם
מסכים איתך לגמרי!

בכלל ככל שהטכנולוגיות ברכבים יותר מתקדמות ככה יכולות הנהיגה של בעלי הרכבים יורדות,

אני בספק אם 50% מאזרחי ישראל יודעים להעביר ולתזמן הילוכים כמו שצריך, שלא נדבר על זינוק בעליה,

עכשיו נכנסים כל החיישני חניה שדופקים למשתמשים בהם את יכולות החניה,

נכנס GPS שדפק לאנשים את יכולת ההתמצאות והניווט,

עכשיו שמעתי שיש מכוניות עם מערכת חניה אוטומאטית! לאן הגענו???

אני מניח שגם אתה לא יודע לכוון הצתה ידנית תוך כדי נסיעה עם כפתור על ההגה, נוהג ללא משקפי אבק וללא כפפות עור, לא מפמפם במשאבת דלק ידנית ולא מניע עם מנואלה. ולא מגרז מתלים כל שבוע. אה, וגם לא מדליק בלילה פנסי אצטלן עם גפרור.

לאן הגענו? :o:o

פורסם

כמו שנאמר לפני, זו לא בושה לצאת ולבדוק כמה מרחק נשאר!

תעשה את זה כמה פעמים עד שתראה שכבר התחברת לגודלה של המכונית.

לחילופין, אתה יכול לבקש מעובר אורח שיכוון אותך, לדעתי אנשים יעזרו בשמחה. (רק שלא תיפול על מישהי מגמגמת - יש לך - - יש לך - - - בבוווווםם - אוטו מאחורה = קצרים).

טיפ נוסף, תתרגל חניה בלילה, ועל פי האורות ברקס - לפי הפיזור שלהם על הרכב מאחוריך - אתה יכול לדעת כמה אתה קרוב אליו.

וכמובן והכי חשוב, בכל מקרה בחניה, סע במהירות הכי איטית ששייך (ברכב אוטומט, רק להרים מעט את הרגל מדוושת הבלם).

בהצלחה.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

אין לך מה לדאוג..

עם הזמן אתה תתרגל לאורך הרכב והחניה תהפוך לדבר פשוט

עד אז תחנה בחניות גדולות שאני לא חונה מאחורה..:lol:

פורסם

לא יודע אם ציינו את זה, אבל לך לרחוב מבודד ותתאמן שם. העניין הוא שאחרי כל חניה, צא מהרכב ותתרשם מהמרחק שלך מהרכב שלפניך/אחוריך, וכמו כן מהמרחק שלך מהמדרכה. המורה שלי לנהיגה פשוט לא לימד אותי לחנות ולא לימד אותי לכוון מראות (לא שמעתי משהו יותר מפורט מ'תכוון לך את המראות'). הוא לימד אותי לחנות לפי המראות הפנורמיות הצידיות, שמה לעשות, הן פריווילגיה רק למורים לנהיגה ונהגי משאיות :-?. אז ככה אני למדתי לחנות כמו בנאדם. פשוט הלכתי לרחוב שקט והתאמנתי. אמנם הרגשתי כמו אידיוט בהתחלה, אבל עכשיו אני יודע לחנות כמו שצריך וגם קצת יותר.

.Your average Notepad

• תוכן חדש...