Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרתכם -חניה ברכב ארוך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחלק פיצה עם סילבראדו....חחחח... הרגת אותי!

gator-dominos-truck-proof.jpg

עכשיו שאני חושב על זה ברצינות, זה חתיכת עונש! (הרכב מפנק, אבל לא נועד לשלח פיצות)

truck1.jpg

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חחחח הרגת אותי עכשיו,

שמע זה ככ מתסכל כי ביקשתי מאזדה 2 וקיבלתי יונדאי

בכל מקרה מצלמת רוורס או חיישנים אין מצב לשים זה לא רכב שלי .

וכן אני הרבה פעמים עוצר ופשוט יוצא מהאוטו לראות כמה נשאר לי זה ממש משגע

גם אני הייתי רגיל להאצ'בקים.

כשקיבלתי רכבים במרכב סדאן מהעבודה סבלתי בהתחלה. חלק מהמכוניות היו בעייתיות יותר (מאזדה 3 דור 2 למשל). נאלצתי לצאת מהרכב פעמים רבות, זה היה הפתרון....

תתעודד... בפעם הראשונה שעליתי על D-MAX מוגבהת נסעתי לאחור ושמעתי שמישהו צופר. בדקתי במראות ולא ראיתי כלום. המשכתי ודפקתי C-CLASS מונית :roll:

פורסם

מה הקשר בכלל? אתה תלוש מהמציאות.

הבעיה היא כמו שרשמתי מה הקשר אם זה רכב מהעבודה או רכב שאני קניתי יהיה לי קושי לא משנה מאיפה הרכב. לכן אם אין לך משהו חכם לומר עדיף לחסוך .

אם זה לא היה רכב מעבודה הייתה לומד מאוד מהר איך לחנות
פורסם

מה הבעיה - סע עד שאתה שומע דפיקה. זה בדיוק איפה שמתחיל הרכב שמאחורה.

הפגושים מותאמים למהירויות האלה בדיוק.

חסר לך שאני תופס אותך בתרגולת הנ"ל על רכב שלי !

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שמע זה ככ מתסכל כי ביקשתי מאזדה 2 וקיבלתי יונדאי

מתסכל? אתה צריך לנשק את רגלי הבוס שלך יום-יום.

לעניינך, נסה לדבר עם הליסינג או גש לכל מתקין, תתקין חיישני רברס באופן עצמאי וסע לשלום. אף אחד לא ישים לב ואף אחד לא ישאל שאלות.

ולעניין החנייה, אתה צודק. ברכבי סדאן מודרניים השמשה האחורית צרה וחלקו האחורי של הרכב גבוה. קשה לבצע תמרוני חנייה, בטח כאשר הרכב חדש ועוד לא מכירים את מגבלותיו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ניתן להעריך מרחק לפי הרכבים שעומדים ליד.

אם עומד לידך רכב דומה ניתן להתכוונן לפיו: וודא שזנב הרכב השכן לא חוצה את חזית הרכב שנמצא מאחורי החניה המיוחלת.

תתחלת לחנות ועצור כאשר קו דלתות קדמיות זהה. כנ"ל לגבי מרכב סדאן רק לתרגל את הנושא.

אם הרכב ליד נקי וכהה ניתן לנסות לראות את אחורי הרכב המשתקף על צבעו של הרכב השכן.

זו לא בושה לרדת לבדוק מרחק עד שתתרגל לרכב.

פורסם

למה לנשק את רגלי הבוס? בטאחלס הבחירה העיקרית שלי היתה סיאט איביזה ואם אין אז לקחת מאזדה2 שהיא פחות מועדפת עליי ובכלל קיבלתי את היונדאי 1400 החורקת הזאת.

לגבי התקנה עצמאית של חיישנים זה לא רכב של אבא שלי שאני יעשה מה שאני רוצה

מתסכל? אתה צריך לנשק את רגלי הבוס שלך יום-יום.

לעניינך, נסה לדבר עם הליסינג או גש לכל מתקין, תתקין חיישני רברס באופן עצמאי וסע לשלום. אף אחד לא ישים לב ואף אחד לא ישאל שאלות.

ולעניין החנייה, אתה צודק. ברכבי סדאן מודרניים השמשה האחורית צרה וחלקו האחורי של הרכב גבוה. קשה לבצע תמרוני חנייה, בטח כאשר הרכב חדש ועוד לא מכירים את מגבלותיו.

איתמר.

פורסם

כבר יש לי בגלל זה סדק בפנס וזה לא לעניין כי במכוניות האחרות שהיו לי לא היתה לי בעיה.

אני מקווה שהשארת פרטים לרכב שנכנסת בו. לא פעם נשמות "טובות" במגרש חנייה אחד פגעו לי בטמבון מרוב קישורי הנהיגה שלהם. אף אחד כמובן לא טרח להשאיר פרטים. מישהו אפילו גילח מאט כנף.

אתה צריך לתרגל חנייה. תיעזר בחבר, לכו למגרש חנייה שאין בו רכבים, שימו קונוסים ותתחיל לתרגל. ואם כבר נכנסת במישהו - תיהיה בן אדם וקח על זה אחריות.

בנוסף בקש להתקין חיישני רוורס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תתקין וילון אחורי ותאמין לי שזה יעזור לך

בלדפוק עוד מכוניות.

עכשיו ברצינות,

תתקין חיישני רוורס, לדעתי זה עוזר.

אני קורא לתופעה הזאת תופעת הטכנולוגיה,

מרוב שנעזרת בדבר שעוזר\עוזר מאוד אתה לא יכול לבד.

אותו דבר בקשר למראות פנורמיות ועוד שלל דברים.

פורסם

הייתי בטוח כשראיתי את הכותרת שאני אראה משהו כזה, אגב רציתי כבר לתרום את הידע שלי עד שראיתי שמדובר באיזה "אלנטרה"

530086_4789229452754_646096591_n.jpg

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

כל חיי היו לי רכבי האצ'באק 2 דלתות (האודי A3 וגולף לדוגמא) ובכל המכוניות שהיו לי היה לי חיישני רוורס גם,

וכעת קיבלתי רכב מהעבודה מסוג יונדאי I25 ללא חיישני רוורס

זה מה שקורה כאשר מסתמכים על חיישנים וגלאים,

מפסיקים להשתמש במראות ובשיטה "הישנה"

של אומדן הרכב ושימוש בעיניים כדי לראות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
שתף אותנו בבדיחה, אני לדוגמא לא מכיר אותה.

אי אפשר לספר אותה באינטרנט. ברצינות, צריך להדגים אותה באופן פרונטלי, אחרת זה פשוט לא עובד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...