Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיה מוזרה:

ברכב מותקן משאבת הגה כח.

מאתמול בלילה, כשאני מסובב את ההגה, חצי סיבוב קשה מאוד וחצי סיבוב רך וחוזר חלילה.

בדקתי שמן הגה והיה חסר המון. מילאתי כמה שצריך והבעיה הסתדרה. אחרי שעה הבעיה חוזרת למרות שאין מחסור בשמן הגה.

מה הבעיה? (מסרק /משאבה) ואיפה מתקנים את זה כמו שצריך ובזול באיזור ירושלים.

תודה רבה לעוזרים

פורסם

בד"כ כאשר יש מחסור רציני בשמן ה"כ ומשלימים הרבה, קיים סיכוי שיש הרבה מאוד בועות קטנות של אויר בשמן. תופעה זו גורמת להגה להיות קשה\רך לסרוגין.

לתופעה זו לוקח זמן להעלם, לרוב צריך לנסוע עם הרכב (למרות שההגה קשה לסרוגין) עד שהשמן הגה מתחמם, ואז לתת לרכב לנוח עד לבוקר למחרת.

מנסיוני, ברוב המקרים השמן מתחמם ואיתו בועות האויר הקטנות. אט אט הן מוצאות את דרכך מעלה ובבוקר התופעה נעלמת.

מאחר ומדובר במערכת בטיחותית הייתי ממליץ לנקוט משנה זהירות ולא "לשחק" עם זה. בדוק את העניין מחר בבוקר ואם זה לא מסתדר סע למוסך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק היקר, תודה רבה על התגובה המיידית.

אבל אם כדבריך, הבעיה היתה צריכה כבר להיפתר כיון שלצערי הייתי מוכרח לנהוג ברכב תקול והשמן התחמם דיו.

לצערי זה לא נראה מתחלי להשתפר.

אגב הייתי היום במוסך, שם חשבו שזה תקלה במשאבה והחליפו אותה (מפירוק) וההגה הגיב אותו הדבר אז החליפו לי את המשאבה חזרה.

האם לדעתך יתכן שהבעיה במסרק?

פורסם
בעיה מוזרה:

ברכב מותקן משאבת הגה כח.

מאתמול בלילה, כשאני מסובב את ההגה, חצי סיבוב קשה מאוד וחצי סיבוב רך וחוזר חלילה.

בדקתי שמן הגה והיה חסר המון. מילאתי כמה שצריך והבעיה הסתדרה. אחרי שעה הבעיה חוזרת למרות שאין מחסור בשמן הגה.

מה הבעיה? (מסרק /משאבה) ואיפה מתקנים את זה כמו שצריך ובזול באיזור ירושלים.

תודה רבה לעוזרים

היי מוטי,

למקרה שתיארת יכולות להיות מספר סיבות בהן, אוויר במערכת.

אני ממליץ לך להכניס את הרכב לבדיקה במרכז שירות (ברזילי בירושלים)

אייל מסובארו.

• תוכן חדש...