Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדיין הדבר לא מבטיח תאימות מלאה בגלל שהמידע עשוי להופיע בפינים שונים בקונקטור.

מה תעשה עם הקילומטרא'ז ? נניח והתצוגה ברכב שלך כרגע עומדת על 80K ובלוח החדש על 150K.

בכול מקרה תצטרך מישהו שיטפל בלוח השעונים.

נכון משום כך אין לי בעיה גם ללכת למקום מקצועי שיעשה את זה כולל התאמת הקילומטרז, השאלה שלי האם זה בכלל רלוונטי מבחינה טכנית. על מנת להתקדם משם הלאה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

ברוב הרכבים המד סלד עושה מיצוע של הסל"ד. אם מסתכלים דרך OBD II , רואים כי הסלד קופץ כל הזמן ב +-50 .

ככה שאם עושים דיאגנוסטיקה טובה אפילו מד סל"ד לא יעזור הרבה.

פורסם

זה לא מחייב תנודות של 100 סל"ד, זה במקסימום .

לפי הבדיקה שלי בסרק הסלד אמור ליהיות 600 ברכב שלי, בפועל הוא נע בין 590 ל 630 . לפי הספרות סל"ד סרק תקין כשזה 600 +-50.

בדקתי עם OBD.

פורסם

הכוונה היית שהמחט סל"ד לא מגיבה לתנודות הקטנות האלה. ברוב המכוניות החדשות התנועה שלה מאוד חלקה. בפועל זה לא בידיוק ככה.

ראיתי את זה בעוד רכבים , פשוט לא מדדתי במדוייק.

פורסם

בהוראות יצרן כתוב שסל"ד סרק יכול להיות נניח 700 +- 50. כלומר או 700 או 650 או 750 או משהו באמצע, אבל קבוע.

זה לא אומר שהסל"ד אמור לשחק בגבולות האלו.

• תוכן חדש...