Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חחח אתה רציני?

מה יפה בסופית לאגזוז? להרגיש יש כשאין לך? :shock:

עוד מעט תדביק גם מדבקות GTI על הרכב. :?

אם יש לי רכב ישן עם אגזוז שחור קטן ומכוער, סופית זה להרגיש יש כשאין וזה ממש נורא מבחינתך.

אז כדי לא להרגיש שיש כשאין אני ישים את הדבר האמיתי, אגזוז זרימה חופשית.

ואז מה יגידו? סתם ערס עם אוטו ישן ואיטי עושה רעש בכל השכונה.

אגזוז זרימה חופשית לא מתאים לכולם, אז אין בעיה עם סופית.

הבעיה היא שסופיות צריך לרתך כדי שלא יגנבו, ואם לא מרתחים טוב זה מתחיל לקרקש לרעוד וליפול אחרי הרבה זמן.

חוץ מזה בדרך כלל הם לא איכותיות ומתחילות להתפורר באזור הריתוך.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חייב להסכים עם גרין... רק בגלל שהרכב שלך ישן לא אומר שהוא צריך להיראות כמו גרוטאה.

באותה מידה כמו שבית ישן עדיין אפשר לצבוע מודרני ולא להשאיר אותו במצב שהוא מתפורר והטיח נופל - ככה גם אפשר לחדש רכב ישן ולהתקין דברים שלא היו קיימים פעם שהרכב יצא לשוק כמו צבע מטאלי, סופיות מעוצבות לאגזוזים וג'אנטים גדולים ומעוצבים יותר.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תוספות קוסמטיות זה אחלה דבר כשזה נעשה בפרופורציה. לפעמים הרכב היה כ"כ מכוער גם כשהיה חדש ודברים כאלה פשוט מתבקשים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פרופורציה זה קונספט מאוד בעייתי לחלק מהאנשים בגלובוס:

huge+exhaust.JPG

racer-bmw.jpg

Car-Huge-Exhaust.jpg

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
תוספות קוסמטיות זה אחלה דבר כשזה נעשה בפרופורציה. לפעמים הרכב היה כ"כ מכוער גם כשהיה חדש ודברים כאלה פשוט מתבקשים.

צודק.

גם טאסות לגלגל זה שיפור קוסמטי, אז מי שנוסע עם טאסטת זה בגלל שהוא רוצה להרגיש עם חישוקי אלומניום?

פרופורציה זאת בדיוק המילה.

איך זה נעשה זה כבר סיפור אחר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הסופית של האגזוז זה הרקטום של הרכב, אני לא רואה שום סיבה למה זה צריך להיות גדול או בולט. :roll:

אתה טוען שצריכים להסתיר את האגזוזים ביצירת האמנות הזאת?!

de-tomaso-pantera-l-03.jpg

פורסם
אתה טוען שצריכים להסתיר את האגזוזים ביצירת האמנות הזאת?!

de-tomaso-pantera-l-03.jpg

לא צריך להסתיר שום דבר בפנטרה בפרט, ובדה-טומאסו בכלל.

ראית את המנגוסטה!? :shock:

Detomaso_Mangusta_Alameda.jpg

1744752537_e5b7302327.jpg

1969_DeTomaso_Mangusta_Rear_1.jpg

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הלוואי ולכל המכוניות היה כזה רקטום!

פורסם

תגידו מה שתגידו, סופית אגזוז זה עדיין יפה, אני אוהב לראות בישבן של הרכב במקום צינור שחור משנות ה50, משהו נוצץ וכסוף.

מספיק לשייך תוספות קוסמטיות כמו זה לבני מיעוטים או ערסים.

ויש כל מיני שיטות להדק סופית אגזוז,

בזמנו ניסיתי עם ברגים ושום דבר לא תפס,

הזמנתי סופית מבריטניה עם תופסן ובורג והוא תופס כל כך חזק את הצינור ששום סופית עם ברגים לא תתקרב לזה.

פורסם

כל אחד והטעם שלו.

אני בגאלאנט ספורט למשל הורדתי את הסופית המבריקה הזאת אפילו שהיא הגיעה כך מהחברה.

בכלל לדעתי בדגם שפורט הם קצת נסחפו עם העיצוב ה"ספורטיבי" הדגם הרגיל הרבה יותר יפה לדעתי.

בשמחה היתי מחליף את הפגושים והחצאיות האלו עם הדגם הרגיל (קומפורט)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למיצובישי יש קטע כזה להגזים במאפיינים ספורטיביים ברכב, כמו בספויילר המקורי שיש ללנסרים מהדור הקודם.

פורסם
הכל עניין של עיצוב. בדיוק מאותה סיבה אנשים מרכיבים סופיות גדולות מניקל לאגזוז על מכוניות ישנות שלא הגיעו כך מהמפעל.

כנ"ל קוטר החישוקים במכוניות. פעם 13 אינץ' היה נחשב סטנדרטי במשפחתיות, היום זה נע בין 15-ל16 אינץ'.

פעם מערכת הבלימה הייתה מאעפנה, אצלי יש צלחות בלימה בקוטר 12 אינטש, הקאליפר בעל 2 בוכנות גדולות והוא ממש מאסיבי, אין סיכוי להרכיב גלגל קטן יותר מ17 אינטש.

לגביי האגזוז, אני גם תהיתי למה חוסכים על זה, אין בעיה לחבר את הסופית לדוד בצורת קונוס או משהו, אבל לא, רואים פתח אגזוז מעוצב ואז רואים צינור דק שאפילו לא נוגע בפתח, פשוט צף לו במרכז, עכשיו זה יכול להיות בגלל שהסופיות בחלק מהרכבים הפכו להיות חלק אינטגרלי מהטמבון והאגזוז עצמו צריך חופש תנועה, במידה והוא מחובר לטמבון כושר התנועה שלו מוגבל, אז הנה עניתי על השאלה אבל עדיין למה לא להשקיע עוד קצת באסתטיקה?

haters will hate

• תוכן חדש...