Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם אני זוכר שהיה בקבוק שמן מלבני, שהקצה שלו היה כמו מחט דקיקה שעזה לשמן מקומות בעיתיים.

ניתן לקנות כיום בקבוק כזה ריק ולמלא אותו בשמן שאני מעוניין?

אם כן אני אשמח לדעת באיזה סוג חנויות או משהו ספציפי באזור רחובות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אולי בחנויות לאספקה טכנית, ואם לא, אז אולי בקבוקון מילוי של סיגריה אלקטרונית יוכל לעזור לך...Ego-W%20refill%20bottle-340x340-800x800.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

היה כזה מפח,של "זינגר" - הייחוד בו היה שלא מלכלך את החוט והבד. חשוב לך ? אולי תמצא בלילנבלום אצל ייבואני מכונות תפירה.לא אתפלא אם מאז המצאת הספריי אין.

פורסם

בקבוק האמת יש לי, מה שמעניין אותי זה רק הסופית הארוכה (לא משנה פלסטיק או מתכת).

יש לסופיות האלה אולי שם באנגלית כדי לבדוק באיביי?

in the face

with a chair

פורסם
הבקבוקון בתמונה מעולה, זה זה של הסיגריה?

כן, אבל הוא קטנצ'יק - 10 CC (מ"ל). אחרי שראיתי את התמונה מהקישור שלך, נזכרתי שיש כמה אפשרויות מעניינות... ברוב החנויות לאספקה טכנית יש "שמן סיכה למכונות" או סתם "שמן סיכה" שמגיע בבקבוק כזה. אפילו היה לי אחד פעם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אכן יש באיביי, אבל הכי זול שמצאתי זה כ-7 דולר כולל משלוח, קצת מוגזם משהו לבקבוק ריק כשבארץ קיים בחצי מחיר

in the face

with a chair

• תוכן חדש...