Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן, LXDE. אחל'ה דסקטופ, מבחינה פונקציונאלית יש לו את כל הדברים הבסיסיים שצריך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הסיבה שאני רוצה להשתמש בו גם בתור טורנט קליינט, בשלב הזה הכי נוח לבחור מה להוריד מהמחשב ישירות כי אחרת יהיה צריך להחזיק עוד מחשב מופעל שאני יחפש בו מה להוריד. ואז בתור NAS מחשב הזה לא רק יאחסן קבצים אלא בעצמו גם יוריד תוכן וישתף לסטרימר ושאר הרשת.

המחשב הזה מספיק חזק לצרכים האלו והוא מתמודד עם זה יפה.

ל Freenas יש קליינט ביטורנט - toomas008.blogspot.co.il/2011/11/how-to-set-up-bittorrent-for-freenas.html

אני מצטרף להמלצה על freenas.

תומר.

פורסם

תודה תומר, freenas זה נחמד אבל מה היתרונות לאומת מה שאני מריץ עכשיו?

ביט טורנט קליינט דרך אתר זה פחות נוח מקליק על מה שרוצים להוריד וזה כבר נכנס לביט טורנט.

בלינוקס יש לי את כל הפונקציאונליות, אני יכול להגדיר את שיתוף התיקיות איך שאני רוצה ויש אפילו תוכנות שיכולות לעזור לי לעשות את זה עם GUI בלי לערוך ידנית קבצים בVI (בלינוקס אגב אפילו VI יותר ידידותי למשתמש). בנוסף התקנת תוכנות פשוטה ביותר בלחיצת כפתור עם בחירה נוחה בממשק. וכל זה לא מגיע לצריכה של חצי מזיכרון שיש לי.

זה לא ENTERPRISE עם NAS מפלצתי שעולה מאות אלפי דולארים המבוסס על חומרה יעודית. זה סך הכל פתרון זול וחסכוני בחשמל לצרכים ביתיים. אפילו באופן שאני משתמש זה יותר מNAS.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...