Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, ושבוע טוב.

אספר לכם סיפור (אני אשתדל בקצרה) ומשם נראה איך נתקדם.

במוצ"ש שעבר התחלתי לחוות בעיות עם המגבר שלי (mac audio z4200).

על המגבר הנ"ל מופקדים מידבאסים של דוטק, וסאב של Audiobahn (בחתימה).

המגבר פשוט באמצע הנסיעה התחרפן! הווליום ירד, נשמע כמו קצר (כש(+) נוגע ב(-) של הרמקול.

עברתי במהירות על החוטים וראיתי שהכל כשורה, כיביתי את המערכת, ולאחר מס' דקות הדלקתי שוב,

עבר רגיל לכמה שניות ושוב השתגע, בסוף מחוסר זמן (ובעיקר חושך) העדפתי לכבות את המערכת ולהשאיר את זה ליום.

ביום ראשון בבוקר, הדלקתי את המערכת על חלש ושמעו כרגיל, שום משחק, לאחר מס' דקות הגברתי ושוב מתחיל הבלאגן,

כיביתי הנמכתי עובד טוב, עד שלאחר כמה דק' גם בווליום נמוך ניהיה בלאגן.

בשלב מסויים הוא פשוט הפסיק להוציא צלילים, לא למידבאסים ולא לסאב.

עברתי על כל החוטים של הרמקולים והחשמל שהכל במקום לא זז משחק או מקצר,

לכאורה הכל תקין, התחלתי לחשוד במגבר, מחוסר זמן לא התעסקתי בזה עד שישי בבוקר,

יש לי מגבר מונו של caliber, שלפחות יחזיק את הסאב,

חיברתי אותו והפתעה, גם כלום! הוא דולק אבל לא מוציא שום צליל!

נמאס לי מהשטויות ולשחק עם דברים שה' יודע מה עבר עליהם.

דיברתי עם המוסכניק שלי שיש לו מציאות לפעמים (פעם היה לו jbl 60.4) אולי יש לו משהו זמני.

הדבר היחיד שהיה לו להציע לי ל4 ערוצים הוא ba2900 חדש (לא נכנס למחיר).

חשבתי על זה לרגע, והחלטתי שאני מוותר עליו.

בחיפוש קצר ביד שניה מצאתי מגבר של power acoustic במחיר סביר (עד ממש בדיחה),

והחלטתי שאני אלך עליו, נפגשתי עם הבנאדם, לא יצא לי לחבר את המגבר במקום אבל הוא היה מבוגר ודיי סמכתי עליו.

הגעתי הביתה חיברתי את המגבר ברכב, לא נדלק! בפתחית סוויץ' הנורה במגבר דולקת בצבע אדום לשניה ואז נכבית וזהו.

חשבתי אולי משהו לא בסדר, הכל מחובר במקום, הגיינים סגורים עד הסוף, הפיוז תקין, לקחתי נורת ביקורת והתחלתי לגשש,

עד שגיליתי משהו ה(+) מת! אין בו מתח! בכלל! שירשתי (+) מהמגבר השני (V18) והופ הוא נדלק,

ישבתי על כיוונים והכל, והגעתי לתוצאה יפה מאוד.

אז ככה

יש כרגע ברכב :

HU eclipse 5030

מידבאס קידמי של דוטק (ללא קרוס חתוך בHU על 80)

מיד- טוייטר עם "קרוס" על החוט (חתוך בHU על 100)

רמקולים אחוריים 5.25 של פיוניר (בחתימה) (חתוך על 80)

סאב audiobhan זה שבחתימה

מגבר V18 שמגביר את הסט הקידמי

והמגבר של power acustic שמגביר את הפיוניר והסאב

בעיות :

אפשרי להשאיר את ה(+) משורשר ממגבר למגבר או שעדיף לכל אחד עצמאי? (כרגע סלולים 2 חוטי (+) מהמצבר של 8גייג')

אחד הכבלי RCA לא תקין, ככה שזה מחובר שהfront שולט על מיד באס,

הREAR שולט על הטוויטר,

ומהV18 יוצא RCA עם מפצלים למגבר השני.

בגלל שכבר כיוונתי את הכל והסאונד טוב (לדעתי) האם בכלל להכנס להחלפת RCA שלא תקין?

(ובעצם לבטל את השירשור RCA ממגבר אחד לשני - יוצא כרגע שיוצאים לי מהHU 3 RCA אבל מחוברים רק 2)

אשמח לכל תשובה, הצעה, או כל דבר אחר!

תודה ושוב טוב. (מצטער שזה יצא ארוך רציתי לתת כמה שיותר פרטים רלוונטים)

פורסם

סלילת כבל 4G חדש ופיצול כרגע זה לא הנושא,

כמו כן, האם קיימת האופציה שהZ עדיין תקין ולא פעל בגלל הבעיה שהוזכרה עם ה(+) ?

פורסם

ממה שהבנתי מהתיאור שלך, יש לך 2 כבלים ש 8גייג שרצים מהמצבר אל המגברים, ובאחד מהם יש נתק מסויים.

אם כך המצב לדעתי בנוגע למגבר יש לשאלה שלך תשובה אחת והיא תחבר ותבדוק, הרי ציינת שהבעיה הייתה בכבל המתח וכאשר "עקפת" אותו הבעיה נפתרה.

ד"א במצב הנתון יש עומס על הכבל כיוון שהוא מספק 2 צרכנים במקום אחד,אפשרי ... כן, רצוי ... לא כל כך.

בכל אופן שיהי שבוע טוב.

פורסם

המק אודיו שלך תקין.

חשבת אולי לבדוק מה קרה לפיוז של כבל המתח הראשי?

מציע לך לסלול מחדש כבל מתח ראשי עד לתא המטען, לחבר אותו למפצל ומשם למגברים.

פיוז ובית פיוז חדשים לדעתי, בשביל השקט הנפשי - שווה את ההשקעה כאן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בדקתי את הפיוז משני הצדדים עם נורת ביקורת והוא תקין, כנראה שאיפה שהוא בדרך הוא נותק,

וזה דיי מפליא אותי כי אם הוא היה נחתך או משהו אז הוא היה מקצר לגוף ושורף פיוז לא? (אלא אם כן הוא על פלסטיק כלשהו)

אם באמת המק יבדק ויימצא תקין, יש סיבה להחליף את אחד הקיימים במק? (v18 או power acustics)

ומה לגביי סלילת כבל RCA שלישי? זה ייתן שינוי רציני או זניח? - בהנחה שכרגע עד גבול היכולת שלי הגעתי לכיוון שמצא חן בעיניי (תמיד פתוח לשיפורים - למשל TC לא מכוון בכלל אצלי, אקולייזר על flat וכו')

פורסם

בוא נתחיל בלאתר את התקלה על קו המתח שלך - אני במצב כזה - לא מתחיל לחפש איפה התקלה ופשוט מחליף את החיווט וסולל מחדש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קווי המתח סודרו, בוצע כמו כן סדר כללי בכל החיווט,

נשארו לי מס' שאלות לא פתורות,

כרגע אני עובד עם 2 RCA יהיה שינוי משמעותי אם אני אעבור ל3 RCA (חוץ מהשליטה לסאב)

כרגע המערכת מכוונת ואני שומע סביר + (לדעתי) שינוי תצורת הRCA יגרום לצורך כיוון מחדש של כל המערכת לא?

האם יש טעם להחליף את אחד מהגברים (v18, power acustics) בz4200 או שזה לא ממש ישנה משהו?

כרגע הTC כבוי, יהיה שינוי מורגש ברגע שהוא יכוון בצורה נכונה?

(מישהו מאזור פ"ת והמרכז מתנדב לעזור בכיוונים?)

• תוכן חדש...