Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע שבוע הבא לשבעה ימים בצרפת, אלון במונקו, ואני מחפש חברה שתהיה מוכנה

להשכיר רכב מעניין לנהג בן 24.

ישנה חברה שמצאתי שמשכירה רכבים אקזוטיים כאלו ואחרים אבל מגיל 25 ומעלה.

חברות אחרות מוכנות להשכיר לי רק רכבים כמו a4 או c class, ואני מחפש דברים פחות שגרתיים, לדוג פורשה או מזראטי.

אין דרישות מהותיות מלבד רכב יוקרתי ומעניין, יש לי סהכ תיק אחד לא גדול במיוחד.

מחפש להשכיר ל3-6 ימים, תלוי במחיר.

מישהו השכיר שם רכב והיה לו נסיון טוב?

פורסם

היו כמה שרשורים בדמות השכרת רכב ספורט כזה או אחר באירופה בחודש האחרון, גם שלי. תריץ חיפוש.

יש גם חברות כמו 'עלית' ואפילו סיקסט ואוויס משכירים לבני גילך - רק קח בחשבון שמדובר במאות יורו ליום לפורשה ומספר בן ארבע ספרות ליום עבור מזארטי/פרארי ודומיהם..

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

בשד"ת ניס עומדים במגרשי החברות כל מה שלא עלה על דעתך כולל בוגאטי ויירון צהובה שחורה.

2 כרטיסי ביזנס פלטינום יש לך ?

אגב, אם בשביל הדאווין - אף אחד לא מסתכל שם על שום אוטו. ז"א אם יש מי שכן - לא צ"ל להיות לך אכפת ממנו - הוא כמוך. (מהמצטלמים במגרשי החניה של הקזינו/ארמון/מועדון היאכטות ולאורך המדרכות על יד רולס ב-10000 פאונד - את זה אתה יכול לעשות בחינם)

אם בשביל להינות מהנהיגה - לא תיהנה. תפחד משריטה.

להינות בכביש אנטיב -קאן - אז - ניס - מונטה קרלו - מנטון - סן רמו אפשר בפיאט 500.

פורסם

זו תגובה מחובב רכב ומ'נהג שודים מדופלם' בפורום רכבים?

למה הכל חייב להיות קשור בפוזה?

הבחור טס לריווירה הצרפתית. מקום עשיר לכל הדעות,

הוא כנראה מעוניין לחוות נהיגה ברכב 'מעניין' כהגדרתו לא לעשות רושם על מקומיים...

אם יש לך את הממון להשכיר - לך על זה ואל תפחד.

רק תשקיע בביטול השתתפות עצמית / הורדה של סכום ההשתתפות למינ' האפשרי.

פורסם

ממש לא לפוזה, בשביל להרשים באמת בריביירה, 911 לא תספיק.

אבל המקום משרה אוירה של יוקרה ופאר כמו שאין באף מקום בעולם, בפעם האחרונה שביקרתי שם שכרתי איי 3, היה נחמד, אבל אין כמו איזה רכב אקזוטי כדי להעצים את החוויה של המקום.

אבדוק את עלית, תודה רבה.

פורסם

בשדה התעופה של ניס ניתן לשכור מגוון רחב של רכבים מעניינים, המחירים לא זולים כלל.

בין ניס למונקו ישנו ישוב/כפר קטן בשם עז EZE ששם ניתן לעשות סיבוב על פרארי בכבישים המפותלים מעל הים. יש אפשרות לסיבוב של 15/30/60 דקות, כאשר נציג החברה יושב על ידך ומעודד ללחוץ על הגז. (אם תרצה אנסה להסביר איך להגיע למקום)

אגב, צרפת מרושתת במצלמות מהירות כמעט בכל מקום וצריך לדעת היכן ניתן ללחוץ והיכן לא.

פורסם
לפי האתר שלהם, נראה שגיל ההשכרה המינימלי הוא 28 לא?

על חלק מכלי הרכב ההגבלה היא לגיל 28 וחלק לא.

מנסיון שלי - אם אתה מתקשר ומבקש 'בכל זאת' הם ישכירו גם לך (מתחת לגיל 28 ) בתוספת כסף.

פורסם

הייתי שם לפני הרבה שנים ושכרתי פיאט קופה חדשה ונפלאה (צהובה)

נדמה לי שהייתי בערך בגילך ולא עשו לי שום בעיה.

יש המון חברות השכרה שהן לא השמות שאתה מכיר ומחוץ למונאקו, אפשר לשכור פחות או יותר כל מה שאתה רוצה.

פורש 911 במונאקו זה כמו מזדה 3 בארץ. מונאקו זה בפירוש המקום הראשון בעולם שעשה לי כאב חזק בלב.

אבל אני מדבר על יותר מעשור אז לך תדע מה השתנה בינתיים...

לא ממליץ לך לדבר עם אף סוכנות מהארץ. תשכור רכב סטנדרטי בשדה התעופה ותעשה איתו סיבוב בין מונאקו לניס (בדרך החופים ולא בכביש המהיר) שם תמצא המון סוכניות זוטרות שבוודאי ישכירו לך. כך אני שכרתי בזמנו.

הגענו בבראבה ויצאנו עם פיאט קופה 8)

פורסם

אני לא מבין למה יש אנשים שאומרים שחבל על הכסף. זה יופי של מקום ליהנות ממנו ממכונית ספורט יוקרתית. נכון, זה יקר רצח אבל אם זה מה שהוא אוהב, הוא יהנה מאוד לנסוע בה לאורך החוף ובמיוחד בכבישי ההרים המתפתלים והנפלאים של cote d'azur.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני לא מבין למה יש אנשים שאומרים שחבל על הכסף. זה יופי של מקום ליהנות ממנו ממכונית ספורט יוקרתית. נכון, זה יקר רצח אבל אם זה מה שהוא אוהב, הוא יהנה מאוד לנסוע בה לאורך החוף ובמיוחד בכבישי ההרים המתפתלים והנפלאים של cote d'azur.

אולי פשוט בגלל שלנסוע בכביש של אז ,עם כל הפקקים בגלל אוטובוסי התיירים שמורידים את הקבוצה חצי על הכביש בפס הלבן כדי ללכת למצפה,נראה לי הגיוני כמו בן של שייך בדובאי/ניגריה על למבו.

ולחשוב אח"כ שאתה יכול לסמן "V" על נסעתי במסרטי.

במסלולי היצרנים אולי קצת יותר סביר.

פורסם

לא יודע, כשהייתי באזור לפני כמה חודשים נסעתי בכבישים מדהימים ובלי פקקים בכלל, ואמנם נסעתי ברכב לא גרוע אבל אילו הייתה לי שם איזו מזראטי או פרארי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אולי פשוט בגלל שלנסוע בכביש של אז ,עם כל הפקקים בגלל אוטובוסי התיירים שמורידים את הקבוצה חצי על הכביש בפס הלבן כדי ללכת למצפה,נראה לי הגיוני כמו בן של שייך בדובאי/ניגריה על למבו.

ולחשוב אח"כ שאתה יכול לסמן "V" על נסעתי במסרטי.

במסלולי היצרנים אולי קצת יותר סביר.

שני דברים:

1. מדובר באחד הכבישים הכי יפים שיש לנסיעה. כל חובב מהירות באשר הוא יוותר עליה בכדי לראות את הדרך של החופים.

אתה פשוט מהופנט מהיופי.

2. מדובר בדרך עמוסת עליות, ירידות וסיבובים. תענוג אמיתי לכל חובב הגה. הפקקים הם רק בכניסה ובתוך מונאקו וקצת בתוך קאן (וממש לא רציני בניס) בין הערים לא חסר איפה לנסוע וליהנות. בטח לבחור מישראל שלא חווה כבישים אמיתיים.

נ.ב. בתקופה שאני הייתי שם לא היו מצלמות אז שווה להתעדכן באמת...

פורסם

טוב, אני נכנע מול היותר מומחים שם. כנראה לא מספיק הסתובבתי בעולם.

שיספר לנו אחרי שיחזור כמה נהנה מהחויה ולאיזה מהירויות הצליח להגיע שם.

(אם הייתם אומרים הכביש מסביב לקניון ורדון היה נשמע חצי סביר,אבל שם איזה בחורה ממונקו תראה אותו ? אין היום מקום באירופה,חוץ מאוטובאנים בהם אתה יושב כמו קוף ולוחץ , ואולי כבישים ממש נידחים בנורבגיה,- רמת הרדנגר ,הטרולים,הנשרים ועוד יותר צפונה מהלופוטן והכביש האטלנטי שאפשר ממש לנסוע בהם. לך תגיע לשם וחזרה במחיר הק"מ של פררי שכורה. ובנופים ההם לעבור מהר בלי לראות כלום חוץ מהקו ? )

נ.ב. - גילוי נאות - בלימודי במילנו, בשנים שאפשר היה לנהוג באירופה, היה לי מסראטי מקסיקו למשך חופשה אחת , של סטודנט שירד הביתה לפלרמו לקיץ.(כן, בן של ויצ'ה סינדקו ,חבל שלא שמרתי קשר) .בשאר הזמן - כמו כולם - חיפושית עם מספר Z גרמני לא בתוקף. בעיקר ניצלתי אותו לנסיעות לדודים בציריך, דרך מעברי האלפים , כל פעם אחרים,גם לצרפת וגרמניה. אני עוד זוכר מה זה לנהוג וחושב שכאן צ"ל מהירות מוגבלת 80 לכל בכל.רק ייתרונות.

• תוכן חדש...