Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את המערכת שלי שקצת שודרגה,רדיודיסק פיוניר 5850,קומפוננט פוקל 165A עם טויטרים של פיוניר TS250 שעובדים על הקרוס הפנימי שלהם,מונובלוק מאק אודיו פירלס 1000,סאב אלפאסוניק 15 800RMS אוקיי.

חיווט 4G פיוז ראשי 80A,מאז שיש לי את המונו,היה לי עליו את הקיקר L7,ותמיד אפילו על פול ווליום המגבר בחיים לא התחמם או נכבה או נשרף פיוז.

לפני שבועיים המגבר היה נכבה לכמה דקות בווליום גבוה,ואז זה החמיר,הוא שרף פיוז ראשי במצבר,ואת אחד הפיוזים שעל המגבר (אחד של 30A מתוך 3 כאלו)

החלפתי פיוז לחדש,ושוב הייתי מרים מעל ווליום 18 והמגבר היה מדליק מנורה אדומה.אחרי שני נסיונות כאלו הפיוז הראשי נשרף,כבר החלפתי שלוש והחלטתי לעצור ולבדוק את העניין. לקחתי את המגבר לטכנאי במעבדה ואמר שהמגבר תקין לחלוטין ואולי יש קצר באוטו.

וזה ממש נראה לי ככה אמרתי אולי זה המינוס בשאסי רופף.(הוא באמת טיפה רופף) אבל הוא אמר שזה לא שורף פיוז.

לכן אני רוצה לשאול מה יכולה להיות הבעיה ? אני מרים טיפה וליום והפיוז נשרף (המגבר נימצא תקין) מה יכולה להיות הביה השתגעתי כבר שבועיים בלי סאב אני מעבד שפיות :(

מבקש עזרה חברה,שבת שלום

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

יכול להיות חיווט 4 גייג' לא איכותי

או עבודה בהתנגדות נמוכה מ-2 אום

הסאב שלך מגיע עם שני סלילים אם אתה אומר שמדובר ב-800RMS אז זה סדרה 600

אבל יכול להיות שאתה טועה וזה סידרה 800 ,שמגיע עם שני סלילים של 2 אום

הכי טוב לבדוק התנגדות עם רב מודד.

פורסם

הסאב הוא דגם PSW615 שמגיע עם זוג סלילים 4אום הסאב עובד ב2אום.

הסאב אצלי חודש והיה עובד הכל פרפקט כך החל בלי סיבה העניין,זה מראה כאילו המתח באוטו משהו לא טוב.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...