Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וחבר בנינו תיבה לסאב. המטרה היתה מינימום הוצאות - לכן הדבר היחיד שנקנה זה זה הלבד והסאב עצמו (גם כן בזול). את שאר החומרים היה לנו מאיפה להשיג וכמובן שהמטרה היתה להנות מהתהליך עצמו :-P.

אז הנה כמה תמונות מהתהליך, שימו לב שבאחת הדפנות של התיבה הדופן נכנסת פנימה ונוצר חלל בעומק 5 ס"מ. לשם אני רוצה לנכניס את הלדים שיידלקו ע"פ קצב המוזיקה. את הדופן כבר סגרתי עם פרספקס שבו חתכתי את הציור שאני רוצה שיראו כאשר הלדים נדלקים.

חשבתי לחבר את הלדים ישירות לטרמינלים של הסאב אבל הבנתי שהם יישרפו מהר מאוד, לכן אני אשמח להכוונה בנוגע לבניית מעגל שיפעיל את כל העסק.

IMG_1542 [800x600].JPG

IMG_1545 [800x600].JPG

IMG_1550 [800x600].JPG

IMG_1553 [800x600].JPG

IMG_1554 [800x600].JPG

IMG_1555 [800x600].JPG

IMG_1547 [800x600].JPG

IMG_1551 [800x600].JPG

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

כמובן שנשמח להערות וטיפים גם לפעם הבאה, פידבקים חיובים גם יתקבלו בכייף :wink:

IMG_1557 [800x600].JPG

IMG_1552 [800x600].JPG

IMG_1558 [800x600].JPG

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

תודה. הגריל מאחת הבסטות בתחנה המרכזית בת"א.

פורסם

לא ממש. יש לנו כמה כאלה אצל החברה שפשוט עוברים מתיבה לתיבה ומאחד לשני :-D

פורסם

כל הכבוד , עבודה יפה !

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

עבודה יפה.

התוצר המוגמר נראה מעולה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה רבה על המחמאות חברים. יש למישהו מושג איך אמור להראות המעגל של הלדים?

וחג שמח כמובן :-P

פורסם

אהבתי את התמונה עם הקעקוע. נראה מושקע ואיכותי, תתחדש.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...