Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב לשתף אתכם במשהו שקרה לי אתמול.

נכנס לקוח למוסך ומתלונן שהרכב, מסוג די מקס, "לא עוצר כל כך טוב. אה, גם הדוושה יורדת לרצפה"

הורדתי גלגלים, ומה שראיתי זעזע אותי.

מכירים את זה שהבשר של הרפידה נגמר והרכב בולם "ברזל על ברזל"? זה כבר לא מרגש.

מה שקרה שגם הברזל נאכל! כאילו אף פעם לא היתה רפידה!! הבוכנות בלמו ישר על הצלחת, אנסו את הצלחת ועשו ממנה קערת מרק, אחת הבוכנות נשברה, נוזל הבלמים נשפך והלקוח מהמהם לידי משהו כמו "ממממ... הרגשתי שמשהו לא תקין.."

אין מילים. לפחות יש כמה תמונות..

10783314.jpg

איך אני יכול לצאת מדעתי אם אף פעם לא הייתי שם?!:loco:

פורסם
ישראלי מתחזק את הרכב שלו כמו שהוא נוהג :(

אבל רגע, דבר כזה עובר טסט ??!

בין הכללות הכי מטומטמות ששמעתי בפורום מאז 2004 , היהודים גם שולטים בעולם נכון ?

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

אלו מקרים לרוב של חוסר מודעות ותמימות, לא כל אחד מתכופף מתחת לרכב כדי לאתר מהיכן מגיע רעש מסויים או פונה מיד למוסך מזניחים, וממשיכים ליסוע מחוסר מודעות לחומרת המצב עד שמגיעים למצבים כאלה ואף גרוע יותר.

פורסם
בין הכללות הכי מטומטמות ששמעתי בפורום מאז 2004 , היהודים גם שולטים בעולם נכון ?

את הביטוי "הנהג הישראלי" לא אני הגיתי. אין צורך להיתמם או לנסות לפתח ויכוח עקר. מבטיח לך שאיתי זה לא יילך לך :)

פורסם

במצב כזה הרכב לא עובר טסט, אבל בתחילת מצב של ברזל- ברזל הרכב עוד יכול לעבור טסט וזה גבולי.

לצערי כשנכנסים אלינו למוסך ואני אומר ללקוח שהברקסים שלו גמורים הוא אומר- אבל רק שבוע שעבר עברתי טסט.

קובי

פורסם

רגע אחד-יש לי מסקנה.

הנוהג ברכב הזה הוא חרש ללא מכשיר שמיעה.

איך אני יודע?

שהברזל מתחכך בברזל זה משמיע מחאות קולניות מאוד שאומרות "לך למוסך לך למוסך".

היות והנהג כאן חרש ולא הפנים שהוא לא שומע -לא שמע את החיכוך ברזל בברזל.

לכן אחרי התיקון תגיד לו שהטיפול טרם הסתיים-שילך לרופא אף אוזן גרון ועל הדרך ירכיב מכשיר שמיעה:-D

שנה טובה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

WOW - לא חשבתי שיש מישהו שיכול להגיעה למצב כזה- אשכרה תחזוקת שבר!

יש לי שאלה קטנה- מה העומק המדרגה המקסימלי שמותר שיהיה על הדיסק? אני מרגיש שיש לי מדרגה של 1 מילימטר- האם זה מחייב החלפת הדיסק?- הוא לא מעוות או משמיעה רעשים, פשוט יש מדרגה קטנה .

אני לא מוכן לחסוך על הנושא אבל גם לא רוצה שסתם יפחידו אותי להחליף ביגלל זה- מה ההמלצה המקצועית?

מדובר על האזור הזה(חס וחלילה הוא לא ניראה במצב נוראי שכזה :-):

scaled.php?server=163&filename=10783314.jpg&res=landing

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

יש עובי מינימלי של דיסק, שמוגדר על ידי היצרן.

מתחת לעובי זה חייבים להחליף.

ראה טבלה שמצאתי בחיפוש קצר ברשת.

1.jpg

פורסם
WOW -

יש לי שאלה קטנה- מה העומק המדרגה המקסימלי שמותר שיהיה על הדיסק? אני מרגיש שיש לי מדרגה של 1 מילימטר- האם זה מחייב החלפת הדיסק?- הוא לא מעוות או משמיעה רעשים, פשוט יש מדרגה קטנה .

על הצלחת רשום מהו העובי המינימלי שלה. לפעמים זה רשום בחלק הפנימי ולפעמים זה רשום בחלק החיצוני. המידה מתייחסת לכל עובי הצלחת.

איך אני יכול לצאת מדעתי אם אף פעם לא הייתי שם?!:loco:

פורסם

אז תשמע מה היה אצל אבא שלי במוסך...

רוב הלקוחות שלו זה נהגי מוניות/הסעות של פורד טרנזיט

הגיע פעם נהג הסעות של בית ספר (מסיע ילדים!!!!!) ואומר תחליף לי ברקסים..

אבא שלי מוריד את הגלגל ומה אנחנו רואים? אין רפידות בכלל כל הקאליפר בחוץ והדיסק דק כמו דיסק של מחשב!!

וזה לא משהו שקורה ברגע, למצב כזה לוקח הרבה זמן להגיע!

• תוכן חדש...