Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת סטריאו ישנה,נקרע הפרינט,מה אמורה להיות עלות התיקון?

lolshimi11
שימו לב! השרשור הזה בן 4106 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לפני ימים אחדים השארתי את המערכת סטריאו שלי אצל טכנאי,עכשיו קיבלתי ממנו שיחה בא נאמר לי שיש קרע בפרינט,עלות התיקון היא סביבות ה200+- שקלים,האם העלות גבוהה מן הרגיל? או שזהו מחיר נורמטיבי ביחס לחנויות אחרות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע מחיר סביר. מה מיוחד במכשיר שאתה מתקן אותו במקום לקנות חדש?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כיוון שאני לא מצאתי מערכת אחרת שתספק אותי מבחינת סאונד(למחשב) עד סכום ה500 שקלים,אז החלטתי לתקן את המערכת הישנה שלי שהייתה מחוברת למחשב במקום לקנות רמקולים אחרים ב300 שקל שלא יתקרבו לאיכות הסאונד במערכת הישנה שלי,למה כולם חושבים שזה מוזר? תנסו אתם למצוא היום מערכת סטריאו אמיתית עם חיבור למחשב,בעלת איכות סאונד ועצמה כמו זאתי,כל המערכות החדשות באותה רמה עולות כמעט 1000 שקל,ויד שנייה לא מצאתי משהו משתלם יותר מתיקון המערכת עצמה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...