Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה לכולם על התגובות. דיברתי על מיאטה הדור האחרון שהבנתי שאין באוטומט. אשמח אם הטעות שלי תתוקן.

אפשר להסתפק ברודסטר אם היא תהיה מעניינת :)

פונטיאק סולטיס מספיק מעניינת? יש כאלו עם מנוע 2400 סמ"ק וגיר אוטומט.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבארת׳ ומיני אני לא אוהב את העיצוב הפנימי ואת חלל הנוסעים בכלל.

את הלקסוס אבדוק.

רוני, כשאתה אומר פי כמה לכמה בערך אתה מתכוון?

כרגע הSLK מובילה.

פורשה שנקנית ב-180K היא עדיין מכונית שאתה מבטח. עלויות הביטוח מאוד גבוהות. טיפולים וחלפים - פי 3 מברכב אחר, לפחות.

פונטיאק סולטיס מספיק מעניינת? יש כאלו עם מנוע 2400 סמ"ק וגיר אוטומט.

הוא אומר שהוא עצלן ורוצה גג חשמלי, ואתה נותן לו מכונית שצריך לצאת ממנה בשביל לפתוח את הגג?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, תודה על התגובה!

אני מכין עצמי לעלויות האלו וכבר השארתי כסף בצד. בנוסף השארתי כסף לביטוח בעלות 5 ספרתית, ועוד כסף לקורסים לנהיגה מתקדמת :) אם פספסתי משהו אשמח אם תאיר את עיניי.

דרך אגב, לא הצלחתי למצוא במחירונים את הלקסוס שדיברת עליה, זה בטוח שם הדגם? מצאתי משהו דומה אבל היא סדאן.

רדרוז, אם הגג לא חשמלי כנראה שהכלה הזו יורדת מהפרק :)

גיא,

חיכיתי לתגובה שלך. ידעתי שיהיה לך משהו מעניין להוסיף.

לא ידעתי שיש סדרה 1 קבריו בישראל! אתחיל לחפש מיד, תודה!

אני קצת מפחד מהאריה אחרי שהייתה כזו במשפחה וגרמה רק להעברת המשכורת ישירות לחשבון המוסכניק. אומנם 206 שכבר לא מייצרים אבל עדיין הזיכרונות קיימים. האם יש מקום לחששות כאלו מ-RCZ?

תודה רבה לשאר המגיבים!

פורסם

אין קשר בין 911 לבין לקסוס IS או סדרה 1 קבריו.

הלקסוס היא IS קונברטיבל. או IS-C או IS-CAB, לא יודע איך היא נכתבת במחירונים.

לפחד מפיג'ו - אתה קונה רכב חדש עם 3 שנים אחריות. מה יש לפחד?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה על התגובה.

אני מודע לזה שהקשר היחיד בין הרכבים האלה הוא הפנטזיה שלי להיות מאחורי ההגה שלהן :)

לא ידעתי ש-RCZ חדשה נכנסת בתקציב הזה. אם כך, כדאי שאתאם נסיעת מבחן.

אחפש שוב את הלקסוס. תודה.

פורסם

בשמחה!

אין ספק שאין קשר בין הרכבים, יחד עם זאת אלון ציין בתחילה גם וולסטור / אוודי אי-3 כך שהנחתי שהוא לא סגור על 911. בפועל, כנראה מחפש רכב שיהנה ממנו.

אם 1 קבריו / IS קבריו יענו על הדרישות ויחסכו עשרות אלפי שקלים אז אפשר לוותר על הפורשה, בנתיים :lol: )

בקשר לבימר,

בהחלט יש! ראיתי לפני כמה חודשים (לבטח כבר נמכרה...) בהינומה מוטורוס ביצחק שדה בת"א 120 קבריו,

מודל מתקדם מעט ק"מ ומחיר בדיחה...

כמובן שתשאף למצוא 125 או מעלה שיכנסו בתקציב - אבל די נדירות.

בהצלחה!

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אם כבר רודסטר אז Z4. דור קודם משנים 2006-2009 או אם נכנס בתקציב אז משנת 2010 ואילך. הדור החדש מגיע עם גג קשיח מתקפל והדור הקודם עם גג בד מתקפל, כמובן חשמלי.

פורסם

גיא,

שוב המון תודה על העזרה.

לא יכולתי לנסח זאת יותר טוב בעצמי -

אלון מחפש רכב שיהנה ממנו :)

הפורשה נדחתה, בינתיים. אמשיך לעבוד קשה, מאוד, מבטיח להזמין אותך לנסיעת כיף בנס הרים כשהכלה תיבחר :)

דניאל,

חשבתי על זה. חבר מחזיק אחת כזו שעלתה לכביש לפני שנתיים. יום שני אני בודק אותה!

תודה לך על העזרה.

לא יכול שלא להתרגש כמו ילד קטן! :)

פורסם

הוא ציין, 180k ש"ח.

אף פעם לא אהבתי את הבוקסטר הישנות, מעין "פורשה לעניים" ואולי אפילו היה צריך להוסיף מרכאות כפולות, כי זולה היא לא. (אסייג, החדשה נראת מצויין).

האם בכלל בוקסטר דור קודם נכנסת בתקציב זה?

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
הוא ציין, 180k ש"ח.

אף פעם לא אהבתי את הבוקסטר הישנות, מעין "פורשה לעניים" ואולי אפילו היה צריך להוסיף מרכאות כפולות, כי זולה היא לא. (אסייג, החדשה נראת מצויין).

האם בכלל בוקסטר דור קודם נכנסת בתקציב זה?

פורשה לעניים? אולי,אבל חווית נהיגה מדהימה.

עם זאת 180 לא יספיקו לדור הקודם,אבל בהחלט יספיקו לקנות דוגמא שמורה לדור הראשון,אך כל זה לא רלוונטי,כי עלויות האחזקה של בוקסטר בישראל,הן א-ס-ט-ר-ו-נ-ו-מ-י-ו-ת! S2000 ליד הבוקסטר נראת פתאום כמו רכב עם תחזוקה שפוייה לגמרי.

בכל אופן משהו בנוסח ההודעה של פותח השרשור,נראה לי לא רציני וקצת חלומות בהקיץ לקראת השנה החדשה.

Porsche 944 turbo

פורסם

חלומות בהקיץ? לא חושב. אני חוסך לרכב מהז׳אנר מספר כמעט דו-ספרתי של שנים. אם מאיפה שאדוני יושב הדבר אינו נראה לו, זוהי פרשנות שאין לה שום קשר למציאות.

זה היה השנקל שלי.

פורסם

זה יסגור לך את הפינה לגבי RCZ עוד לפני שבכלל קבעת נסיעת מבחן , תהנה ותשכיל .

http://www.youtube.com/watch?v=W0-4vpiD_W0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
]

נ.ב.

לא מצאתי סרטון של RCZ 2013 עם המתיחת פנים , אז תסתפק בזה לבינתיים .

• תוכן חדש...