Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ממש מבין איך רכב שמבוסס על השילדה של ה308 יכול להיות מהנה לנהיגה.

מה גם שבתקציב שלו תכנס רק גרסה המוחלשת ולא הGT שהינה בעלת קג"מ נמוך משמעותי.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חלומות בהקיץ? לא חושב. אני חוסך לרכב מהז׳אנר מספר כמעט דו-ספרתי של שנים. אם מאיפה שאדוני יושב הדבר אינו נראה לו, זוהי פרשנות שאין לה שום קשר למציאות.

זה היה השנקל שלי.

מי שחוסך 10 שנים כדי לקנות רכב כנראה שלא יכול להרשות לעצמו לקנות את הרכב הזה ועדיף לו שלא יקנה אותו, כיוון שרוב הסיכויים שימכור אותו מהר מאד ובהפסד גדול של כסף.

הדבר היחיד שתוכל להגיד לעצמך זה "הגשמתי חלום".

ההוצאה הכספית על רכב לא נגמרת במכירה היא רק מתחילה שם. רכב יקר יצרוך הרבה יותר דלק, ביטוחים מאד יקרים, טיפולים, תיקונים, אובדן ערך, וונדליזם, בחורות מפונקות :)

בקיצור - תבדוק טוב טוב אם אתה יכול להרשות את זה לעצמך!!

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

עופר,

אשמח לקבל את הטלפון שלך, אני חושד שהרואה חשבון שלי גונב ממני כספים. מה התעריף שלך? :)

לכל השאר-

תודה רבה על העצות, אני את הכלה כבר בחרתי.

שבוע טוב ושנה טובה!

• תוכן חדש...